راوی گفت: چهل سال تحمل سختی کم است که باز هم دستور تحمل می دهید
انتصابات ناامید کننده ادامه دارد
انتصاب های ناامید کننده استاندار ادامه دارد و نمی دانیم چه در سر نماینده عالی دولت در استان می گذرد که چنین خط و مشی را دنبال می کند. روزی که وزیر کشور اعلام کرد فرمانداران از بدنه وزارت کشور انتخاب خواهند شد تصور این بود که قرار است شاخص ها و شرایط در انتصابات مد نظر باشد اما حالا یکی پس از دیگری انتخاب فرمانداران و زیر مجموعه استانداری،ثابت می کند که یا نظر وزیر عوض شده، یا استانداران به ضوابط توجه ندارند و راه خود را می روند.
به عبارت دیگر نه از ویژگی استانداری خوزستان نشانی هست،نه از انتخاب مناسب برای سکانداری شهرستان های ویژه و به این ترتیب <نگاه ویژه> به استان هم کمرنگ شده،انتظار این بود که استاندار با توجه به افزایش اختیاراتش،اقدمات شایسته ای انجام دهد و به خصوص در انتصاب ها،کار را به کاردان بسپارد تا در استان شاهد دگرگونی باشیم،اما تا حالا که چنین نشده است.
یا نمی دانید فرمانداری ویژه چیست یا به روی خودتان نمی آورید
<فرمانداری ویژه> یکی از مراکز دولتی وابسته به وزارت کشور است که از نظر سلسله مراتب اداری فراتر از فرمانداری و فروتر از استانداری است،ضمنا بخش عمده ای از اختیارات استانداری را دارد و تشکیلات آن از فرمانداری گسترده تر،توانمندتر و بزرگتر ولی از استانداری کوچکتر است.
شخص مسئول فرمانداری ویژه را فرماندار ویژه می گویند و چند استان از جمله خوزستان دارای فرمانداری ویژه هستند. حالا با بررسی سوابق سرپرست جدید فرمانداری ویژه شهرستان آبادان باید دید آیا این انتصاب آگاهانه بوده یا تشریفاتی،چون اگر بگویند آگاهانه بوده جای تعجب است که سرپرست جدید، حتی یک روز فرماندار یا معاون فرماندار نبوده و رزومه وی شاخص های ارتقا به سمت جدید را نشان نمی دهد.
سرپرست جدید با کوه مشکلات آبادان چه خواهد کرد؟
در خبر خواندیم که فرماندار سابق در مراسم تکریم و معارفه گفته آبادان کوهی از مشکلات دارد که بعد از حدود 40 ماه حضورش در این شهرستان،مشکلات همچنان به قوت خود باقی است. وی این را هم گفته که وقتی کار را (به عنوان فرماندار ویژه آبادان) شروع کردم با شهر و مشکلاتش آشنا نبودم.
زین العابدین موسوی در مرداد سال 1397 با حکم غلامرضا شریعتی استاندار اسبق خوزستان به عنوان فرماندار ویژه آبادان منصوب شد و اینک جای خود را به احسان عباس پور به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه آبادان داد و باید دید با کوه مشکلات آبادان،چه خواهد کرد.
چهل سال تحمل سختی کم است که باز هم دستور تحمل می دهید
مصطفی میرسلیم عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفته : < در حال حاضر،در ایران سه و نیم میلیون کارمند وجود دارد که در مقایسه با کشورهای دیگر،با این تعداد می توان،تمام آسیا را اداره کرد و در این شرایط،مردم باید سختی را بپذیرند و تحمل کنند تا با تولید بیشتر در مسیر رونق قرار بگیریم و با رونق تولید امکان دریافت مالیات فراهم شود.>
باز هم آقایان توپ را به زمین مردم مظلوم انداختند و به عقیده آقای میرسلیم سهم مردم از کشور تحمل سختیهاست و ظاهراً ایشان بیش از چهل سال تحمل سختی را برای مردم کافی نمی داند.
البته وقتی صحبت از مردم می شود،آقایان منظورشان طبقه محروم،متوسط و زیر خط فقر است و گر نه آنها که حقوق و پست و مقام بالا دارند، ماشین آن چنانی سوار میشوند و اجاره نشین نیستند که نه سختی و نه تاب تحمل آن را دارند. چرا که فکر می کنید سهم مردم از زندگی فقط تحمل سختی هاست و همه چیز به قشر مرفه تعلق دارد. ضمناً شما شرط پایان سختی ها را افزایش تولید میدانید، مگر انجام این کار وظیفه شما نیست¿ این همه واردات بی رویه نداشته باشید که کارخانه های داخلی تعطیل شوند،واحدهای نیمه تعطیل یا خوابیده را تکمیل و فعال کنید،تا تولید رونق بگیرد. هر چند دلیل افزایش تولید را ایجاد زمینه برای دریافت مالیات می دانید.
شرکت نفت<دستوری> کاری انجام نمی دهد،چانه زنی کنید،شاید ...
معاون عمرانی استاندار گفته:<وزارت نفت،توسعه جاده خرمشهر را به عهده بگیرد و این وزارت با توجه به مسئولیت اجتماعی خود،<باید> به طور جدی در پروژه های عمرانی و حیاتی استان ورود کند.>
از آقای خانچی که سابقه فرمانداری دارد،این جور حرف زدن بعید است چون ایشان و هر مدیر دیگری می دانند که یک اداره یا مدیر معمولی <دستوری> کاری انجام نمی دهد کجا برسد به شرکت نفت و اگر انتظاری از تشکیلاتی مثل وزارت نفت هست باید حضوری آن قدر چانه زنی کرد تا متعهد و راضی به انجام کاری شوند نه اینکه در دیدار با فلان مدیر عامل شرکت مهندسی این توقع مطرح و انتظار داشته باشند آنها هم بگویند چشم.
شهرداری کلانشهر اهواز در محاصره آب باران
فکر می کنید بارندگی روز یکشنبه که خیلی هم آرام و لطیف بود،علاوه بر نقاط آسیب پذیر،کجای شهر را که انتظار نمی رفت،زیر آب برد¿ مطمئناً نمی توانید حدس بزنید چون بر اثر این بارندگی اطراف ساختمان شهرداری مرکزی اهواز و سایر نقاط امانیه زیر آب رفت. به این ترتیب در شهری که مرکز مدیریت شهری آن،این وضع را پیدا کند در حالی که باید پیش از بارندگی این نقاط شناسایی و مثل بعضی نقاط دیگر رفع مشکل می شد،چه انتظاری برای در امان ماندن جاهای دیگر آبگیر دارید چون اگر شهرداری و آبفا با یکدیگر هماهنگ باشند چنین اتفاقی نباید رخ بدهد.
برچسب ها : انتصابات فرمانداری ویژه شهرداری كلانشهر اهواز