شماره خبر : 8595
منتشر شده در مورخ : ۱۳ دی ۱۴۰۰
ساعت : 19:49
راوی گفت: رسانه های استان هزینه ایستادگی را پرداخته اند، اما پشتیبانی نمی شوند

راوی گفت: رسانه های استان هزینه ایستادگی را پرداخته اند، اما پشتیبانی نمی شوند

  چطور از نماینده ای که حتی به معارفه فرماندار دعوت نمیشود انتظار رفع مشکلات شهرستان را دارید؟ 
استاندار خوزستان از مدتها پیش گفته که 80 درصد مدیران استان تغییر می کنند که این حرف باعث شد، انگیزه برای ادامه کار در مدیران فعلی کم شود. در باره معاونین استانداری هم چند بار گفت سه معاون عوض شده، آخری هم در شرف تغییر است که منظور معاون سیاسی اجتماعی استانداری است که می گویند قرار است یک چشم پزشک جایگزین او شود. معاون فعلی هم بعد از این حرف استاندار، وسائلش را جمع کرده و هر روز منتظر است که در باز شود و جانشینش وارد و او به امان خدا برود.  
‌این رویه استاندار چه در مورد مدیران و چه در باره معاونین استانداری درست به نظر نمی رسد، ضمن اینکه تا اینجا انتصابهای آقای خلیلیان جالب نبوده چون بر مبنای شایسته سالاری و سپردن کار به اهلش نیست.
استاندار این را هم گفته بود چند فرماندار ماندنی هستند که شنیدیم اینها فرمانداران اندیکا، ایذه، آغاجاری بهبهان و ماهشهر هستند. البته اگر قرار باشد تغییر فرمانداران مثل دو سه موردی باشد که عوض شدند، همان بهتر که دست به ترکیب آنها نزنند، هر چند آقایان گوششان به این حرفها بدهکار نیست و کار خود را می‌کنند، منتهی کاش شاخص این تغییرات معلوم می شد و علت اینکه چرا جدیدها به مراتب از قدیمی ها ضعیف ترند و اصلاً این کاره نیستند، مشخص و مقداری شفاف سازی می شد. وقتی راوی از برخی نمایندگان استان می پرسد چرا نسبت به انتصاب فرمانداران و مدیران جدید  بی تفاوت شده اند و در برابر نیروی ضعیف واکنش نشان نمی دهند، می گویند آنها از دخالت در انتصابات منع شده اند و اگر دخالتی کنند به شورای نگهبان معرفی می شوند.ما هم معتقدیم دخالت  نمایندگان درست نیست اما این به آن معنی نیست که با کسانی که با رای مردم به مجلس رفته اند، حتی مشورت یا هماهنگی نشود، ضمناً انصاف نیست به نماینده بگویند تو حق نداری در باره انتصاب فرماندار حتی نظر بدهی، بعد از او بخواهند که مشکلات فرماندار جدید و اعتبارات و مسائل آن شهرستان را حل کند. 
بها ندادن به یک نماینده که حتی او را برای معارفه فرماندار جدید دعوت نکنند، خیلی حرف است. نه از زمانی که در دوره های قبل استانداران بدون نظر نمایندگان دست به هیچ کاری و تغییری نمی زدند، نه به حالا که آنها را به حساب نمی آورند. واقعاً تا کی باید گرفتار افراط و تفریط ها باشیم؟   ‌ 
رسانه های استان هزینه ایستادگی را پرداخته اند، اما پشتیبانی نمی شوند
استاندار گفته<رسانه ها و مدیران آنها باید در برابر تحمیل ها و زیاده خواهی ها، محکم ایستادگی کنند و ممکن است هزینه‌هایی داشته باشد که بایست این هزینه‌ها را هم در راه منافع مردم بپردازیم.> اگر آقای خلیلیان از وضعیت رسانههای استان خبر داشت، می دانست که رسانه های واقعی و نه رسانه نماها سالهاست در برابر تحمیل ها و زیاده خواهی ها ایستاده اند و هزینههای آن را پرداخته اند، اما در مقابل، حامی و پشیبانی که دستش برای کمک و جبران هزینه ها باز باشد نداشته اند و اگر استاندار از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی که به خوبی از حال و روز رسانه های استان خبر دارد، سوال کند، چنان روضه ای برایش خواهد خواند که شاید او به گریه افتد.بهر حال اگر استاندار قلباً نظرش اینست که با رسانه‌های استان تعامل داشته باشد چه بهتر که خواست‌ها و نظرات منطقی مدیران شناخته شده رسانه‌ها را در حد امکان اجابت کند.
<سرمست> با مردم روراست و واقعیات را می گوید
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز، از شناسایی اولین مورد رسمی ابتلا به اومیکرون در خوزستان خبر داده که تایید و شناسائی شده است و مربوط به شهرستان آبادان است.
وی این را هم گفت که یک مورد آلوده قادر است، صد نفر را مبتلا کند و بهترین راه پیشگیری، پس از تزریق واکسن، رعایت نکات بهداشتی، به خصوص زدن ماکس است. وی افزایش مرگ و میرها در استان را هم گوشزد کرد و از مردم خواست هشدارها را جدی بگیرند.
سیاست دکتر سرمست، روراست بودن با مردم و بیان واقعیات است و معتقد است هر چه مردم بهتر و دقیق تر در جریان مسائل باشند، همکاری بیشتری خوهند داشت.
مسئولان به جای آیه یاس خواندن از کم آبی، از آب باران استفاده کنند
آب های باران که در کشور ما هدر می رود یا باعث ایجاد سیلاب و آبگرفتگی درشهرها و آسیب رساندن به روستاها می شود، در بسیاری از کشورها با استفاده از پیشرفت روز افزون علم و تحقیقات محققان، موجب بهترین بهره برداری و اقتصادی ترین راهکارها برای مرطوب نگهداشتن زمین های خشک و اراضی کشاورزی است.  ‌ ‌به اعتقاد کارشناسان و محققان، در شرایط خشک که میزان بارندگی کم است باید به فکر افزایش سرعت نفوذ آب در زمین به منظور افزایش رطوبت خاک و کاهش روان آب بود. روش های ابتکاری و خلاقانه ای هم برای ذخیره آب باران بکار می ورد که بهتر است مسئولان ما به جای آیه یاس خواندن از کم بارانی، از آنها بهره ببرند.
وعده شناسنامه دار بدهید که مدیر بعدی زیرش نزند!
مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری اهواز گفته : برای دفن زباله های شهری اهواز در سایت صفیره نیازمند خاک مناسب برای روکش زباله ها هستیم، چرا که سازمان منابع طبیعی اجازه خاک برداری از اطراف سایت را نمی دهد و به منظور حل مشکل مقرر شده از خاک ها و نخاله های ساختمانی برای این کار استفاده شود.مزید راهنمایی جناب ثابت قدم عرض می شود، شما این ماموریت را به همین ماشین های نخاله بر بدهید آنها علاوه بر نخاله های ساختمانی، هر نوع خاکی که اراده کنید بی درد سر برای شما می آورند، دیگر از قضیه کوه بری و دشت بری زیدون بهبهان که سخت تر نیست، دیدید که هر کاری خواستند کردند و خبر موثقی از برخورد با متخلفین نشد (تاحالا.) مدیر عامل سازمان پسماند همچنین از پی گیری راه اندازی دستگاه بازیافت نخاله ساختمانی و تبدیل آن به مصالح ساختمانی، خبر داده است که این جور اطلاع رسانی قانع کننده نیست، قشنگ و مرتب بگوئید این دستگاه در چه مرحله ای است و کی به نتیجه می‌رسد، چون چند روز دیگر که شما به سلامتی پست دیگری گرفتید و رفتید و مدیر دیگری آمد، موضوع فراموش می شود. غیر از این است؟ 
 

برچسب ها : رسانه اومیكرون خوزستان