شماره خبر : 8614
منتشر شده در مورخ : ۱۵ دی ۱۴۰۰
ساعت : 8:46
راوی گفت: به جای نشان دادن چراغ سبز به مهاجرت ها، راه حل های منطقی ارائه دهید

راوی گفت: به جای نشان دادن چراغ سبز به مهاجرت ها، راه حل های منطقی ارائه دهید


استاندار فارس با اشاره به تهدید پزشکان به مهاجرت در صورت قطع مبالغ غیر قانونی آن ها، گفته : <پزشکانی که تهدید به مهاجرت می کنند. می توانند بروند و ما آن ها را بدرقه خواهیم کرد.>
این روزها که هر کس در هر جایگاهی (یا حتی آنها که جایگاهی ندارند) در باره سیاست های مملکت سخن فرسایی و تعیین تکلیف می کنند و راحت می گویند هر کس که بخواهد برود، راه باز است و جاده دراز و در عمل هم می بینیم جوانان نخبه تند و تند، برایشان دعوتنامه می آید و راهی دیار فرنگ می شوند، یک استاندار هم به خود اجازه می دهد که به جای پیشنهاد یک راهکار منطقی، به پزشکان متخصص، برای ترک کشور چراغ سبز نشان بدهد. راهکارهای جایگزین را هم شاهد بودیم که گفتند اگر کشور کمبود نیروی جوان پیدا کرد ناچاریم از مهاجرین برای جایگزینی آنها استفاده کنیم. لابد استاندار محترم فارس هم به این می اندیشد که اگر پزشکان ما رفتند، جای آنها را از پزشکان خارجی (همسایهها) مثلاً افغانستانی ها پر کنیم.
اصلاً چه ضرورتی دارد یک مقام مسئول استانی، در باره یک مساله کلی خط مشی بدهد هر چند به مقامات بالاتر هم خیلی امیدوار به حل مسالمت آمیز مشکل نیستیم چون راه حل های قهری را ترجیح می دهند، اما بهر حال در سطح کلی حاکمیت باید دنبال رفع تنگناها و مشکلاتی که پیش می آید باشد نه شخص یا یک مقام مسئول که وظیفه اش فرا استانی نیست. ختم کلام اینکه ما همه باید قلبمان برای سرزمین کهن و این مرز پر گهر بتپد و سرمایه های گرانقیمت انسانی خود را که پر هزینه هم بوده اند نگه داریم.
ورود اومیکرون را هم مثل ابتدای کرونا، سرسری نگیرید
معاون درمان وزیر بهداشت از شناسایی 194 مورد ابتلا به اومیکرون (تا روز دوشنبه) در کشور خبر داده است. 
وی همچنین گفته ابتلا به آنفلوآنزا زیاد است و افراد به بیمارستان ها مراجعه می کنند و بهتر است مردم هر چه سریعتر دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کنند.
قبلاً هم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز از شناسایی بیمار اومیکرنی در استان خبر داده بود و بر رعایت دستور العمل های بهداشتی تاکید داشت. علیرغم این اطلاع رسانی و هشدارها، همه چیز عادی است. مجالس سوگواری حتی در خانه ها برقرار، محل های دادن چای و قهوه و ... در مناطق مختلف پابرجاست و تدریجاً مردم در بازار و خیابان ها ماسک نمی زنند، امتحانات مقطع دبیرستان هم که حضوری شد و ... با توجه به خطرات این عادی انگاری، آیا بهتر نیست تصمیمات لازم از طرف ستاد مقابله با کرونا اتخاذ و فعالیت این ستاد کمرنگ نشود؟ 
جویندگان کار قبل از تغییر مدیرکل تعاون و کار، بجنبند!
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفته : سامانه جامع جستجوی شغل و نیروی کار مناسب در استان خوزستان فعال شده است و جویندگان کار می توانند با ورود به این سامانه، درخواست شغل خود را اعلام کرده و کار فرمایان نیز از طریق همین سامانه می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن نیروی کار مورد نیاز خود را از طریق این سامانه جستجو کنند.
خبر خوبی است و در میان اتفاق های نومید کننده، بارقه امیدی برای جویندگان کار است و بهتر است متقاضیان هر چه زودتر دست بکار شوند چون شایعه تغییر مدیر کل کار استان وجود دارد.
باورش سخت است که شورای شهر حریف دلال ها در میدان بار بشود
یک عضو شورای شهر اهواز گفته : ما به دنبال کوتاه کردن دست دلالان در میدان بار هستیم.  ‌
در حال حاضر روال اینست که کامیون ها بار خود را جلوی غرفه ها تخلیه می کنند و حالا قرار است ( به گفته عضو شورا) نگذارند چند دلال این بار را خرید و فروش کنند. ضمناً برخی غرفه داران، غرفه یا محوطه جلوی آن را اجاره داده اند که وعده داده شده، شورا جلوی این کار را هم بگیرد. تا حالا که هیچ نیرو و مقامی حریف دلال ها نشده و تا وقتی وعده این عضو شورا تحقق پیدا نکند، باورمان نمی شود که اینها هم بتوانند دلال ها را سر جای خودشان بنشانند و ابتکار عمل را از آنها بگیرند.
در بیمارستان های خصوصی به جای خدمات با کیفیت، پول حرف اول را می‌زند
شهروندی که در سال جاری ناچار شده سه بار برای انجام عمل جراحی (سریالی) در یکی از بیمارستان های خصوصی اهواز بستری شود به راوی گفت : از هر بیمار به هنگام پذیرش 500 هزار تومان بابت یک پکیچ شامل دو ملافه، یک پتو مسافرتی، یک بسته دستمال کاغذی و یک دمپایی و یک گان (لباس عمل) می گیرند که گمان نمی رود صد هزار تومان بیارزد.  ‌هزنیه های دیگر را هم هر طور بخواهند و بدون آنکه نرخنامه ای در کار باشد دریافت می کنند. از همه بدتر اینکه موقع ترخیص بیمار، می گویند دویست هزار تومان نقد بدهید و هیچ توضیحی برای دریافت این مبلغ نمی دهند. با این همه هزینه، بیمارستان که باید یک محیط آرام باشد و برای بیماری که تازه تحت عمل جراحی قرار گرفته هیچ چیز بهتر از سکوت و آرامش نیست ارزشی قائل نمی شوند و پایگاه پرستاری بخش جراحی مانند یک بازارچه پر سر و صداست و بیشتر کارهای بیماران را نیروهای خدماتی انجام می دهند. 
آیا بیمارستان های خصوصی که به صورت تجارتخانه درآمده اند نباید تحت نظارت باشند و ببینند این پول ها را بابت چی دریافت می کنند. ضمناً وقتی گفتند تخت بیمارستانی، آیا منظور سازه و اسکلت تخت است و حتی پول ملافه ها را هم باید بیمار بپردازد؟
ضررهای دیگری هم که از بابت فقدان امکانات لازم متوجه همراهان بیمار یا مراجعه کننده به بیمارستان متوجه مردم می شود بماند. مثل نداشتن پارکینگ که مراجعین ناچارند خودروی خود را در جائی دوتر از بیمارستان پارک کنند و دغدغه سرقت خودرو یا محتویات آن را داشته باشند. در ضمن اگر بیماری فقط چند ساعت در بیمارستان بود و قبل از شب مرخص شد، باز هم باید هزینه یک شب را بپردازد.

برچسب ها : مهاجرت ها بیمارستان های خصوصی دلالان