شماره خبر : 8983
منتشر شده در مورخ : ۸ بهمن ۱۴۰۰
ساعت : 18:32
راوی گفت:  دانشگاه علوم پزشکی باید بر نانوایی ها نظارت بهداشتی داشته باشد

راوی گفت:  دانشگاه علوم پزشکی باید بر نانوایی ها نظارت بهداشتی داشته باشد

طبق معمول بدون آنکه رسماً اعلام شود، نانوایی ها اقدام به افزایش نرخ نان کرده اند و خاطرشان جمع است که برخوردی در کار نیست یا آنقدر کم رنگ خواهد بود که تᅢثیر گذار نیست. 
گران شدن نان در حالی است که کیفیت نان تغییر نکرده و همان نان معمولی که از نظر وزن چانه و مسائل دیگر مشکل دارد، به قیمت بالاتری عرضه می شود. روند نظارت بر نانوایی ها هم مطلوب نیست و متولی مشخصی که مسئولیت پذیر باشد، معرفی نشده است. 
این نظارت ضعیف یا بهتر بگوئیم نظارت نداشتن بر وضعیت نان و نانوایان تا آنجا پیش رفته که نانوا، حتی حاضر نیست نرخ نامه نان را در معرض دید مشتریان قرار دهد.
قاعدتاً اداره کل غله، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت و معدن در خصوص جلوگیری از تخلف نانوایی ها وظایفی دارند هر چند قوانینی که در این باره وجود دارد، در حد بازدارنده نیستند.
نانوایی ها علاوه بر پخت نامرغوب، از نظر بهداشتی هم مشکل دارند و این موضوع در باره آزاد پزها که اکثراً تنوری هستند چشمگیرتر است و عجیب است کسی کاری به کارشان ندارد. نظارت بر کارخانه های آردی هم ضعیف است و در حال حاضر بیشتر آردی که بین نانوایان توزیع می شود، سفید است و آرد سبوس دار مشاهده نمی شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفته: با توجه به اینکه آرد و نان از جمله محصولات فرآوری شده هستند، نظارت بهداشتی در این حوزه بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی است.
به گفته وی به دلیل نظارت مستمر تیم های نظارتی از کارخانجات تولید کننده آرد، بسیاری از مشکلات سایر استان ها در حوزه آرد و نان استان کرمانشاه وجود نداشته و آرد تحویلی به نانوایی ها از کیفیت مطلوبی برخوردار است ضمن اینکه نانوایان از جوش شیرین و بلانکیت (جوهر قند) استفاده نمی کنند.
وی مدعی شده که 80 درصد مردم از کیفیت نان در استان کرمانشاه رضایت دارند. اگر این طور است باید دید دانشگاه علوم پزشکی اهواز آیا چنین نظارتی بر کارخانه های آردی و نانوایان استان ما هم دارد و چرا در این باره اطلاع رسانی نمی شود.
انتصابات فامیلی را به رئیس جمهور اطلاع دهید
رئیس جمهور در گفت و گوی زنده تلویزیونی گفته: <در این دولت کسی را اتوبوسی نیاوردیم و ملاک انتصابات، شایسته سالاری بوده، نه ارتباطات حزبی و گروهی و نسبت های فامیلی و نقطه قوت این دولت این است که انتصابات فامیلی نداریم.> ایشان از منتقدین به انتصابات خواست اگر چهار، پنج انتصاب فامیلی سراغ دارند، اعلام کنند. آقای رئیسی اطمینان داد که از انتقادهایی که با واقعیات همخوانی داشته باشد، استقبال می کند.
به این ترتیب هر کس از انتصابات فامیلی خبر دارد و به یقین رسیده، می تواند برای اثبات این ادعا، افراد مورد نظر را به دفتر ریاست جمهوری اعلام کند. اما در مورد اینکه ایشان ملاک انتصابات را شایسته سالاری دانسته، اگر به عنوان مشت، نمونه خروار، استان خودمان را در نظر بگیریم، واقعیت چیز دیگری را نشان می دهد، مگر اینکه منبعد طور دیگری عمل شود.
از معاون شهردار مشهد یاد بگیرید
در خبرها بود که معاون شهردار مشهد با لباس مبدل به عنوان کارتن خواب به یکی از گرمخانه های آن شهرستان رفته تا مشکلات آنها را از نزدیک لمس کند.
در حاشیه این خبر باید گفت که اولاً ما در شهرمان از گرمخانه خبری نیست، همین طور از سردخانه در تابستان. 
ثانیاً بد نیست یکی از معاونین شهردار ما هم با هر لباسی که صلاح بداند، به میان مردم برود، تا به گوش خود بشنود که در باره شهر و شهرداری و شهردار، چه می گویند و شاید اوضاع و احوال شهر تکانی بخورد.
فقط یکی از نمایندگان استان فعال است!
از بین 18 نماینده استان فقط یکی از آنها فعال است و در فضای مجازی و تلویزیون و در مناطق مختلف اهواز حضور دارد و پی گیر کارهاست. راستی، بقیه کجا هستند و چرا اثری از آنها نیست.یکی دو نماینده هم که در مقطعی، نطق های آتشین داشتند، مهر سکوت بر لب زده اند و انگار خوزستان بهشت شده و نیازی به دفاع ندارد. ظاهراً برای بعضی ها، مشکل فقط استاندار اسبق بود، که رفت.
هشیار باشیم، هر مطلبی را باز نشر ندهیم، جرم است!
رئیس پلیس فتا استان خوزستان به شهروندان توصیه کرده از عضویت در کانال ها و گروه های غیر معتبر و ناشناس خودداری کنند، همچنین مطالب خلاف واقع را باز نشر ندهند.
سرهنگ علی حسینی گفته : برخی افراد، هر گونه محتوای دریافتی را باز نشر می کنند و بعد می گویند که نگارنده مطلب ارسال شده نیستند و تنها آن را انتشار <فوروارد> کرده اند، این در حالی است که باز نشر این گونه مطالب نیز مصداق نشر اکاذیب است است و جرم محسوب می شود و ممکن است ناخواسته گرفتار فرایند قضائی شوند.واقعاً، این حرف درستی است و آدم از این همه کانال ها و گروه ها که مردم را بدون اجازه عضو می کنند سرسام می گیرد و چقدر باید برای ترک آنها وقت گذاشت. در این میان همان طور که جناب سرهنگ گفته در این کانال ها، بی پروا تهمت زده می شود و علیه بعضی ها فضا سازی می کنند که باید هوشیار بود و تا صحت و سقم مطلبی برایمان ثابت نشده، از باز نشر آن خودداری کنیم. البته در خیلی موارد هم فضای مجازی به خوبی اطلاع رسانی می کند یا مطالب بکر و مفیدی عنوان می شود که ارزنده اند و چه خوبست از شمار طرفداران این گروه باشیم.
جای مسئولان و شهردارانی که شب و روز پی گیر کارها بودند، خالی است
چند روز پیش خبری داشتیم مبنی بر تشکیل جلسهای با حضور فرماندار اهواز و چند مسئول دیگر که گفته شده بود طبق مذاکره و تصمیم گیری ها، پروژه های در دست اجرای شهر شتاب خواهند گرفت و به عنوان نمونه از تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه نام بردند. اما نشان به آن نشانی که هنوز اثری از تحرک در انجام این پروژه به چشم نمی خورد و بعضی وقت ها یکی دو نفر آن بالا دیده می شوند. یادشان بخیر، استانداران، معاونان عمرانی، شهرداران و سایر مسئولانی که وقتی پروژه هایی در شهر به اجرا در می آید، هر روز و شب پی گیر آنها بودند و صدای عملیات آنها، آنی قطع نمی شد و حتی گاهی زودتر از موعد پیش بینی شده تمام می شدند.  ‌واقعاً جای چنین مدیران و مسئولانی در این شهر خالی است.
 

برچسب ها : دانشگاه علوم پزشكی مشهد تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه