راوی گفت: شهردار اهواز می خواهد دست عوامل فرصت طلب را قطع کند
این کلانشهر، گل بود، به سبزه نیز آراسته شد! تا حالا از خرابی خیابان ها و فرسودگی در و دیوار شهر، کمبود فضای سبز و نبود پارک بدرد بخور و وضعیت هردمبیل ترافیک و هزار اشکال دیگر در اهواز دلخور بودیم، خبر نداشتیم که چه گرفتاری بزرگتری در راه است که چند روز است این بلیه هم نازل شده وآن انباشت زبالهها در خیلی از مناطق شهری است که براثر اعتصاب کارگران پیمانکاری های جمع آوری زبالههاست.
موضوع که با شهردار اهواز در میان گذاشته شد، وی این اتفاق را به دلیل تحریک پیمانکارانی که مسئله دارند، دانسته که کارگران را مجبور به دست کشیدن از کار کرده اند و آنها هم آلت دست افراد فرصت طلب شده اند و گرنه کارگران، ریالی طلبکار نیستند و اگر هم طلبی دارند مربوط به 887 سال پیش است که باید ازطریق قضایی اقدام و مطالبه شود.
به گفته امینی شهردار اهواز، تا به امروز کسی با پیمانکاران متخلف برخورد نکرده و مماشات کرده اند که باید دست اینها از حقوق مردم قطع شود. وی این را هم گفته که افراد فرصت طلب از گردونه خدمات شهری حذف خواهند شد.
متاسفانه این حقیقت تلخی است که افراد فرصت طلب (به گفته شهردار) با پشت گرمی عواملی غالبا کارها را به ناحق در اختیار می گیرند و هرجا قرار شد با آنها برخورد شود دست به تحریکاتی می زنند که موجب فلج شدن عرضه خدمات به مردم می شود.
مثل همیشه باید به این نکته توجه شود که مردم قدر دان افراد زحمتکش که در هر لباس، اعم از پیمانکار و غیره، به خوبی کار خود را انجام می دهند، هستند و این طور که شهردار اهواز عنوان کرده، منظور کسانی است که وظایف خود را به نحو مطلوب انجام نمی دهند و با وجود چنین رویه ای به قول شهردار، انتظار مماشات دارند، چون در گذشته چنین بوده است.
این را هم می دانیم که طبق قانون، پیمانکاران باید این توان را داشته باشند که در صورتیکه کارفرما، به موقع مطالبات آنها را پرداخت نکرد، قادر باشند تا سه ماه حقوق کارگرانشان را از جیب خود پرداخت کنند که تا حالا این قاعده کمتر رعایت شده است.
حالا که به گفته شهردار، مدت قرارداد برخی پیمانکاران به سرآمده ، قرار است با آنها که مشکل داشته اند، قرار داد دیگری بسته نشود و باید منتظر حرکت شهردارباشیم و ببنینم قادر خواهد بود مشکل جمع آوری زباله شهر را آن طور که قول داده رفع و از تکرار چنین اتفاقی در آینده جلوگیری کند. البته این حق برای پیمانکاران محفوظ است که اگر حرفی برای گفتن و دفاعی از خود دارند، مستندا عنوان کنند.
برای انجام یک حرکت خوب در شهر هماهنگی دستگاه ها لازم است
این طور که روابط عمومی شهرداری اهواز خبر داده <با هدف روان شدن ترافیک و تسهیل در ورود به راستگرد پل هفتم و تخلیه سریع بار ترافیکی این معبر اقدام به اصلاح هندسی خیابان پهلوان شرقی شده است> که کار خوبی باید باشد و امیدواریم در سایر نقاطی که گره ترافیکی وجود دارد، از این دست اقدامات بشود، اما با توجه به اینکه بخاطر اجرای این طرح قسمتی از خیابان مورد نظر به روی ترافیک بسته شده، آیا لازم بود که همزمان، بخشی از خیابان اصلی کیان پارس(مقابل شرکت آب و فاضلاب استان)، توسط شرکت توزیع برق تخریب و آنجا هم مسدود شود تا ترافیک در این خیابان به اوج برسد؟ واقعا چرا اگر بعد از عمری قرار شد اقدامی در گوشه ای از شهر بشود، بدون هماهنگی دو دستگاه مرتبط با موضوع (شهرداری و برق) دست به اینکار بزنند و مردم را گرفتار کنند؟ شما که می دانید با توجه به اینکه اکثر قریب به اتفاق پزشکان، کیانپارسی شده اند، هر روز بعد از ظهر تا شب چه ترافیکی در مسیر خیابان پهلوان و قبل از آن به وجود می آید، پس چرا برای تخریب این مسیر هماهنگ نشدید؟
سربازی هم لاکچری شد!
حتما خبردار شدهاید که کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با خرید سربازی برای سربازان غایب موافقت کرده و مبالغ خرید آن را اعلام کرد که برای دیپلمه ها 250 میلیون تومان دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد 400 میلیون تومان و دارندگان مدرک پزشکی عمومی و دکترای تخصصی و بالاتر از آن 600 میلیون تومان تعیین شد.
به این ترتیب بازهم، برد با پولدارهای مملکت است تا همانند مالیات دهندگان خودروها و خانه های لاکچری برای رفع مشکل آقازاده هایشان در تامین کسری بودجه نقش داشته باشند و افراد کم درآمد و آنها که پساندازی ندارند و برای گرفتن وامهای سبک هم حمایت نمی شوند کماکان سرشان بی کلاه بماند.
حالا که این کار را کرده اند، خوب بود اعضای کمیسیون تلفیق بودجه، بندی و تبصره ای هم برای کسانی که از ناچاری و برای آنکه خانواده جز آنها نان آوری نداشته، سربازی نرفتهاند، فکری و ارفاقی می کرد تا سربازی هم مثل بقیه کالاهای لوکس، لاکچری به حساب نیاید. ضمنا چطور آقایان نمی دانند در کشور کلی افراد زیر دیپلمه داریم که از استیصال سربازی نرفته اند و آه هم در بساط ندارند کجا به این برسد که سربازی خود را خریداری کنند.
آنها که در برابر ساختن ارابه های مرگ کوتاهی کردند، باید پاسخگو باشند
رئیس پلیس راهور گفته: اگر بخواهیم کروکی 11 ساله را تحلیل کنیم و بگوییم چند کیسه هوا باز شده، خیلی به ضرر خودروسازها تمام خواهد شد. وی این را هم گفته که گمان میکنم خودروسازها مزاح کرده اند که می گویند <مردم با زاویه مناسب تصادف کنند.>
کاش پلیس راهور، این همه سال سکوت نکرده بود و کروکی 11 ساله را اطلاع رسانی میکرد تا سازمان ملی استاندارد و خودروسازها متوجه شوند با کوتاهی در انجام وظایفشان چه عدد از افراد این مملکت به خاطر داشتن خودرو ملی، جان خود را از دست داده اند.
حالا دیگر ثابت شده آنها که از خطرات ارابه های مرگ خبر داشتند و سکوت کردند یا برای ایمن سازی خودروی ملی قدمی برنداشتند، در برابر خانواده هایی که عزیزانشان را در تصادف های رانندگی از دست دادند باید پاسخگو باشند.
برچسب ها : شهردار اهواز فضای سبز تصادف های رانندگی