راوی گفت: شنیدنی ها و انتصاب های جدید استانداری خوزستان
نزدیکان به استاندار خوزستان خبر از انتصابات جدید در حوزه های معاونت و زیر مجموعه استانداری می دهند و به این ترتیب معلوم می شود آقای خلیلیان توانسته بر عواملی که گفته بود مانع از تغییرات می شوند، غلبه کند. براین اساس عبدالرضا جانگران نژادیان به زودی در مسند معاون سیاسی و اجتماعی خواهد نشست.
همچنین احسان عباسپور که زمان اندکی از انتصابش به عنوان فرماندار ویژه شهرستان آبادان می گذرد و حرف و حدیث های زیادی در باره این انتصاب مطرح شد، به اداره کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری خواهد رفت، درحال حاضر حبیب ا... فضل ا... پور از نیروهای با سابقه با عملکرد قابل قبول مسئولیت آن را عهده دارد.
همچنین شنیدنی ها از انتصاب رضا نجاتی به عنوان فرماندار ویژه شهرستان آبادان خبر می دهد. نجاتی در حال حاضر معاون سیاسی، اجتماعی است و از سوابق خوب و خوشنامی در مسئولیت هایی که داشته، برخوردار است.
صدور احکام جدید استاندار
استاندار خوزستان در احکامی، انتصاباتی به این شرح انجام داد :
عبدالحسن دریایی، سرپرست فرمانداری هندیجان.
حجت ا... دهدشت مشاور استاندار و مدیر کل دفتر بازرسی، مدیریت عملکر د و امور حقوقی استانداری خوزستان.
عبدالرحمن هزاریان سرپرست اداره کل اداری و مالی استانداری خوزستان.
عبدالرضا سعیدی نیا سرپرست اداره کل انتظامی و مرزی استانداری خوزستان.
طغیان <اومیکرون> به خاطر تکرار اشتباهات و بی خیالی مسئولان است
هر چند پیشتر می رویم، بیشتر این واقعیت باورمان میشود که آنچه به سرمان می آید به خاطر حرفها و کارهای ضد و نقیض و بی برنامه مسئولان است. نمونه بارز این ادعا همین اومیکرون است که درست وقتی مردم مقداری از فروکش کردن کرونا خیالشان راحت شد، مثل اجل نازل شد و حالا قربانی می گیرد.
یادمان هست که ابتدا بحث اومیکرون شد، گفتند قضیه مهم نیست و مثل یک سرماخوردگی است و هر کس واکسن زده اگر هم گرفتار آن شد، خفیف است و مرگ و میر ندارد، به همین دلیل مردم آن را جدی نگرفتند و این همان اشتباهی بود که مسئولان در شروع شایع شدن کرونا کردند و هم با تاخیر وارد میدان شدند و هم تهیه و تامین واکسن مورد نیاز به درازا کشید تا آنچه نباید بشود، شد و کرونا طغیان کرد و آن همه قربانی گرفت و با پیدا شدن اومیکرون و پیشروی آن کار به جائی رسیده که تعداد فوتیها هر روز بیشتر می شود و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام کرده اند براساس مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا به بیمارستان های غیر دانشگاهی خوزستان هم اعلام آماده باش شد.
مورد دیگر اینکه باز هم به مردم توصیه می شود و هشدار می دهند که دورهمی حتی خانوادگی نداشته باشند و تا مجبور نشوند، از خانه بیرون نیایند، اما هر روز شاهد برگزاری انواع مراسم با حضور جمعیت بالا هستیم و حتی در برخی برنامه های تودیع و معارفه، روبوسی هم دیده میشود. حالا که اومیکرون هم بیداد می کند آنها که به مردم قوت قلب می دادند تا خیالشان از بابت آن راحت باشد کجا هستند که پاسخگوی این همه فوتی و داغدار شدن خانواده ها باشند؟ واقعاً چقدر بی اطلاعی و غافل بودن برخی مقامات را باید تحمل کنیم. آن وزیری که با وجود شیوع اومیکرون دستور حضوری بودن دانش آموزان در مدارس و دانشگاهها را داد حالا چه جوابی دارد، در حالی که ظرفیت اورژانس بیمارستان کودکان (ابوذر) پرشده و شعبه دیگری در بیمارستان گلستان ایجاد کرده اند؟ یا مقاماتی که فرمان به پرواز هواپیماها با ظرفیت کامل مسافران دادند و همین طور لغو محدودیتهای سایر وسایل نقلیه عمومی؟ لااقل دوباره محدودیت ها را اعمال کنید.
برنامه صحیح و هوشمند به دوربینها بدهید تا درست عمل کنند
نمی شود فقط از نقصان ها، کمبودها و عقب ماندگی ها حرف زد و انصاف حکم می کند که هر جا پیشرفت و اتفاقی را شاهد بودیم، عنوان کنیم تا جامعه مقداری امیدوار شود. مثلاً الحق راهنمایی و رانندگی در نصب دوربین های بازدارنده رانندگان از تخلف پیشرفت چشمگیری داشته و با این کار، ضمن بهبود وضعیت ترافیک در شهر، توانسته درآمد بالایی هم از این بابت داشته باشد که البته به خزانه می رود.
در حال حاضر این دوربین ها، علاوه بر شکار رانندگانی که در بلوارها و نقاط مختلف شهر سرعت مطمئنه را رعایت نمی کنند، قادر خواهند بود از داخل خودروها، کسانی را که کمربند ایمنی نمی بندند ( راننده یا سرنشین) مشاهده و جریمه کنند. این جریمه ها با استفاده از دوربینهایی که در خودروهای پلیس کنار جادهها و میادین نصب شده، دامنگیر رانندگان خودروها می شود که مسلماً باید این سخت گیری ها باشد چون متاسفانه فرهنگ رانندگی ما هنوز به درجه ای نرسیده که نیاز به آزاد گذاشتن رانندگان باشد. اما حالا که حسن این دوربینها عنوان شد، ناگزیر از ذکر عیب آنها هم هستیم.
از جمله چرا وجود این همه سه چرخه های بدون شماره به رانندگی افراد کم سن و سال و چه بسا بدون گواهینامه از چشم دوربینها دور می ماند؟ همین طور چرا کاری به خودروهایی که دود سیاه از اگزوز آنها خبر از روغن سوزی آنها می دهد، ندارند؟ یا وانتهایی که با حمل تیرآهن به راحتی از خیابانها عبور می کنند و تنها وسیله هشدار دهنده آنها یک قطعه پارچه است که در انتهای محموله خطرناک آنها نصب می شود. البته می دانیم دوربین ها خود به خود کاری انجام نمی دهند و هر آنچه که در برنامه به آنها داده می شود، اجرا می کنند، بنابراین لازم است اگر هدف کنترل و بهبود ترافیک و هدایت رانندگی به مجرای صحیح و مکلف کردن رانندگان به رعایت قانون است آقایان اصولی و بدون اغماض عمل کنند.
برچسب ها : انتصاب استانداری خوزستان كرونا بیمارستان های غیر دانشگاهی خوزستان