
راوی گفت: ساحل دریا را با ساحل کارون بی صاحب مقایسه نکنید
کاش وزیر کشور، پروژه های باستانی و راکد اهواز را می دید
وزیر کشور سفر کوتاهی به استان داشت و این طور که در خبرها آمده بود، هدف از این سفر بازدید از پروژه های عمرانی و نقاط مرزی بود، اما این درد را به کی بگوئیم که در کلانشهر اهواز، هیچ پروژه عمرانی مورد بازدید وزیر قرار نگرفت، شاید به این دلیل که پروژه های عمرانی این کلانشهر، یعنی قطار شهری و تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه چمران، یکی 15 سال است غیر فعال و دیگری مدتهاست راکد است، این در حالی است که آمدن وزیر کشور به اهواز، فرصت خوبی بود که مسئولان ایشان را به سمت این پروژه ها هدایت کنند، به خصوص در زمینه قطار شهری و توجه آقای وحیدی را به موضوع جلب کنند تا شاید فرجی می شد. در این مورد شهردار اهواز باید از اصفهانی بودنش استفاده می کرد و دل وزیر را به دست می آورد و قول هایی از او می گرفت. باور کنید اگر وزیر کشور از کارگاه های خوابیده و کارهای انجام شده در حال فرسوده شدن مترو دیدن می کرد، چه بسا دلش برای مردم این شهر و سرمایه ای که فنا شده یا در حال از بین رفتن است می سوخت که متاسفانه چنین نشد. یعنی اگر هم احیاناً بطور غیر رسمی در این باره حرفی بین استاندار یا شهردار یا وزیر رد و بدل شده خبردار نشدیم که امیدواریم چنین بوده.
بهر حال همیشه گفته ایم که باید از این آمدن و رفتن مقامات کشوری به استان بهره برد و مسئولان فرصت طلبی (و نه فرصت سوزی) کنند.
ساحل دریا را با ساحل کارون بی صاحب مقایسه نکنید
یکی از خبرنگاران شبکه استانی خوزستان، گزارشی تهیه کرده بود از تجاوز به حریم رودخانه کارون و به پیروی از جوسازی این روزها در باره تخریب ساختمان هایی که در حریم در یای شمال طی سال های گذشته ساخته شده، این خبرنگار هم دست روی یکی دو سازه که زمان یکی از استانداران با خون دل آنها را ساخت تا مردم اهواز که از هرگونه تفریحی محرومند، جائی برای رفتن و خوردن یک غذا در جوار کارون داشته باشند، گذاشته.
در این باره دو نکته نباید نادیده گرفته شود. اولاً که در حال حاضر آنقدر جزایر کاذب و خشکی در رودخانه ایجاد شده که اگر قرار بر افزایش حجم آن باشد، باید ابتدا فکری برای آنها و لایروبی کارون بکنند. ثانیاً اگر ساحل دریا را می خواهند آزاد کنند، قرار است به آنجا برسند و برای استفاده عموم آماده اش کنند. اما در اینجا فکر می کنید اگر هم سازه ها را خراب کردند، چه می شود¿ این همه ساحل کارون را نگاه کنید، جز خاک و زباله و بوی تعفن فاضلاب، چه می بینیم؟ به قول معاون عمرانی استانداری، اگر قرار بود جلوی این کار گرفته شود، همان زمان ساخت باید این کار را می کردند که نظر استاندار وقت ( که فردی دلسوز و متعصب به استان بود) خیر بود و قصد خدمت داشت.
در هر صورت نباید ساحل دریا که حالا صاحب پیدا کرده با ساحل کارون که اگر صاحبی داشت، این حال و روز را نداشت، مقایسه شود وسوژه از این مهمتر برای خبرنگار صدا و سیمای استان تا دلش بخواهد، هست.
نماینده مجلس فکر می کند فقط برنج و سیب زمینی گران است!
یک نماینده مجلس گفته : < برنج درجه سه ایرانی کیلوئی 50 هزار تومان و سیب زمینی کیلوئی 15 هزار تومان است.
مرغ هم که از سفره مردم پر کشیده و با این وضعیت مردم باید <جو> دم کنند و بخورند.>
معلوم می شود آقای نماینده از قیمت جو اطلاعی ندارد، چون آن هم گران است، بطوری که خرید آن برای دامدار مقرون به صرفه نیست و ترجیح می دهد از مواد ارزانتری استفاده کند، حتی از گندم!
معاونت زنان و اساتید اهل فن برای برچیدن رسوم غلط ازدواج همت کنند
گه گاه حوادث ناگواری رخ می دهد که برای پیشگیری از تکرار آنها باید موضوع توسط کارشناسان، اساتید و روانپزشکان مورد تجزیه و تحلیل و آسیب شناسی قرار گیرند اما متاسفانه دراین زمینه اقدامی نمی شود و این حوادث هر قدر هم دردناک باشند، خیلی زود از خاطره ها محو می شود و پس از مدتی، شاهد تکرار آنها هستیم.
درصد بالایی از این موارد، مربوط به ازدواج های فامیلی است که ریشه در رسوم غلط دارد. مثلاً اینکه برخی طوایف اصرار دارند پسر عمو، دختر عمو حتماً باید به هم برسند و اهمیتی به خواست دختر نمی دهند و در مواردی حتی سن مرد، ممکن است تا دو برابر دختر باشد و از آن بدتر اینکه اگر هم پسر یا مرد، مشکل نقص عضو و نابینائی یا ناشنوایی داشته باشد، باز هم این ازدواج اجباری صورت می گیرد که البته این وضعیت در خانواده های با بضاعت پائین بیشتر رایج است و زن در حالی که چهل سال ندارد صاحب چند فرزند می شود که قدرت فرستادن آنها به مدرسه را هم ندارد و این شواهد کم نیستند، گاهی هم چنین ازدواج هایی به بروز مشکلات غیر جبرانی منجر می شود.
این وضعیت مختص یک استان و یک منطقه یا شهر و روستاهای مشخص نیست و در برخی استان ها و به خصوص مناطق محروم از این نمونه های ازدواج اجباری داریم که می طلبد معاونت زنان رئیس جمهور، به موضوع ورود کند و ترتیب همایش ها و جلسات هم اندیشی برای برون رفت از این وضعیت و هموار کردن فرهنگ سازی به طرق مختلف را بدهد.
مردم قدرت تهیه < آب پیازی> ندارند، شما آموزش غذای ایتالیائی می دهید؟!
در برنامه < به خانه برمی گردیم> شبکه پنج، قسمت آشپزی، خانم سرآشپز گفت امروز می خواهم طرز تهیه یک غذای ایتالیائی را آموزش بدهم که اولین مرحله هم گذاشتن چند ران مرغ در ماهی تابه بود.
پر مسلم است این جور آموزش دادن بدرد آنها می خورد که وضعیت خوبی دارند و می توانند < مواد لازم > را تهیه کنند اما اکثریتی که بضاعت خرید حتی سیب زمینی را هم ندارند از دیدن چنین برنامه ای، جز حسرت، چه دارند، بخورند.
بهتر نیست تا بهبود نسبی وضعیت معیشتی جامعه، در برنامه ها رعایت حال مردم را که دستشان به دهانشان نمیرسد، بکنند. آنهاها که حالا تهیه حتی آب پیازی هم برایشان مشکل است.
برچسب ها : ساحل دریا ساحل كارون وزیر كشور پروژه های باستانی
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد