راوی گفت: وزیر کشور در دیدار با شهردار فقط شنونده بود؟
مثل خیلی موارد که قاعده و اصول آن رعایت نمی شود مدتهاست اصول و حتی الفبای خبر نویسی هم در برخی سایت ها،مشاهده نمی شود. بسیاری از خبرها بدون منبع و فاقد چارچوب اطلاع رسانی است و فرمول معروف کی،کجا،چه وقت؟ را لحاظ نمی کنند.
به عنوان نمونه،پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اهواز،گزارشی از دیدار شهردار با وزیر کشور داشت بدون اینکه مشخص شود این دیدار،کجا،چه وقت و با حضور چه افراد یا مقاماتی بوده است.
در این خبر فقط گزارش شهردار که شامل همان تکرار حرفهای چند ماهه ایشان است،آمده و هیچ اشاره ای به واکنش وزیر کشور به مطالب شهردار نشده،در حالی که نمی شود وزیر فقط شنونده باشد و انتظار این بود که قولی از ایشان برای رفع یا کاهش مشکلات اهواز گرفته می شد.
ضمناً معلوم نیست شهردار پروژه های نیمه تمام شهر را به وزیر نشان داده یا نه و اصولاً وزیر به شهرداری رفته و با شهردار دیدار کرده یا شهردار در جای دیگری خدمت ایشان رسیده و آیا از این فرصت به دست آمده،به خوبی بهره برداری شده؟ غیبت خبرنگاران هم جای سوال دارد.
روابط عمومی استانداری هم خبری مبنی بر دیدار معاون عمرانی با وزیر کشور نداد،در حالی که انتظار این بود در این مورد اطلاع رسانی شود. منظور راوی هم اینست که خبرها بطور صحیح،جامع و به موقع منتشر شود.
تاخیر در تغییرات مدیریتی،موجب انتشار خبرهای غیر موثق می شود
صحبت از سایت های خبری شد،بد نیست گلایه برخی مسئولان از اطلاع رسانی های غیر موثق و گزارشهای غیر مستند،عنوان شود.
قضیه از این قرار است که تاخیر تصمیم گیری استاندار در ابقا یا تغییر مدیران استان و معاونین استانداری،موجب شده که هر چند وقت یکبار،خبرهای تایید نشده در مورد انتصاب های جدید و کنار رفتن بعضی مسئولان در فضای مجازی منتشر شود.
پس از انتشار چنین خبرهایی، مسئولانی که بحث تغییرشان مطرح می شود، مورد سوال قرار می گیرند و آنها پاسخی ندارند و با این کار انگیزه ادامه خدمتشان کم رنگ می شود. شاید هم این خبرها از جانب عواملی است که منتظر انتصاب دوستانشان هستند،اما به هر حال،درست اینست که مسئولان فعلی،بیش از این بلاتکلیف نمانند و ماندن یا رفتنشان روشن شود،تا به جایگاه اجتماعی مدیرانی که صادقانه خدمت می کنند و برایشان فرقی نمی کند تا کی در سمت فعلی،ماندگار باشند،لطمه ای وارد نشود.
برپائی نمایشگاه ها در فضای بسته،خطرناک است
به گفته مقامات بهداشتی و دانشگاه علوم پزشکی،شیوع و ابتلا به اومیکرون در خوزستان سیر صعودی دارد اما با وجود تاکیدهایی که بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی می شود،این موارد نه تنها از طرف برخی از مردم بلکه از جانب برگزار کنندگان برخی برنامه ها،به خصوص بر پائی نمایشگاهها رعایت نمیشود، در حالی که با توجه به وضعیت خطیری که پیش آمده،نمایشگاه ها باید در فضای باز برگزار شوند تا ازدحام در فضای بسته پیش نیاید.
ضمناً چه اصراری است که در چنین موقعیتی وقتی مدیری قصد بازدید از یک نمایشگاه را دارد،بیست نفر یا بیشتر همراه او می روند که معلوم نیست اینها آیا سه نوبت واکسن خود را تزریق کرده اند یا خیر و بین آنها فرد مبتلا به کرونا یا اومیکرون وجود دارد یا نه.
این طور هم که شهروندان می گویند، رعایت دستورالعملها در فرودگاه و پایانه ها هم بسیار کم رنگ است.
پرواز هواپیماها هم با ظرفیت کامل انجام می شود،در حالی که قیمت بلیط گران شده است.
شهرستان شدن بندرامام خمینی حتی کارشناسی هم نشده!
در حالی که موضوع تبدیل شهر بندر امام خمینی به شهرستان در دولت های قبلی بارها مطرح و قول آن داده شده بود،حالا در جریان بازدید وزیر کشور از این شهر وی گفته ابتدا باید دید موضوع با قوانین موجود تطبیق دارد یا نه چون طبق قانون،هر شهری برای تبدیل شدن،باید دو بخش داشته باشد که در زمان حاضر،شهر بندرامام خمینی،این ویژگی را ندارد.
وحیدی این را هم گفته که ابتدا باید موضوع شهرستان شدن این شهر در سطح استان بررسی شود پس از بررسی کارشناسی، نتیجه در وزارت کشور هم بررسی و سپس تصمیم گیری نهایی خواهد شد.
به این ترتیب معلوم می شود، با وجود قولهای قبلی، موضوع حتی کارشناسی هم نشده است.
مردم واقعاً از بلاتکلیفی نجات یافته اند؟
رئیس کمیسیون شوراها و سیاست داخلی مجلس گفته: اقدام انقلابی دولت برای تعیین تکلیف مرجع صدور سند خودرو،مردم را از بلاتکلیفی نجات داد و هزینه های صدور سند خودرو را هم کاهش داد.
وی این را هم گفته : < وجود مراجع متعدد برای صدور سند خودرو،که باعث افزایش هزینه های نقل و انتقال خودرو شده بود،نارضایتی مردم را به دنبال داشت.>عرض شود که مدتی است خبرها و نقل قول ها،آنقدر ضد و نقیض و با تکذیب همراه بود که وقتی مصوبه ای یا خبر جدیدی منتشر می شود باید مردم شخصاً با آن مواجه شوند تا پی به تحقق و صحت خبر ببرند،کما اینکه در مورد همین مرجع صدور سند خودرو، بارها اخباری منتشر شد اما دفترخانه های اسناد رسمی زیر بار نمی رفتند و باید ببینیم این بار سرانجام موضوع تمام شده یا خیر.
مردم به سرعت عمل پلیس امیدوار شدند،سارقان را هم بگیرید
شناسایی و دستگیری سریع قاتل زن جان اهوازی این نوید را به شهروندان داد که پلیس قادر است مجرمین را در کمترین زمان به دام اندازد و تحویل دستگاه عدالت بدهد.
چنین عملکردی مردم را متوقع می کند که نیروی انتظامی در دستگیری سارقین هم شدت و سرعت عمل نشان دهد تا سرقتها کم شوند.
از جمله اخیراً در مرکز شهر (خیابان طالقانی) اقدام به سرقت موتور کولرهای اصناف از پشت بام ها شده که مال باختگان انتظار دارند نیروی انتظامی در کشف و بازگرداندن این اموال و سپردن سارقین به دستگاه قضایی تسریع کند تا عبرت بقیه شود.
برچسب ها : وزیر كشور شهردار اهواز خوزستان