راوی گفت: در برابر خیری که از خوزستان به همه کشور می رسد، ما را هم دریابید
پیش از این با اشاره به امید داشتن رئیس جمهور به استان خوزستان تا آنجا که می تواند آن را به رخ مذاکره کنندگان در وین بکشاند، بر این نکته تکیه شد که این استان نیازمند مدیریت مقتدر است. البته، شاید که نه، بلکه یقیناً وجود بزرگترین منبع در آمد کشور و تامین کننده اعتبارات و بودجه (نفت) نقطه قوت این امیدواری است که ما هم قبول داریم.
اما نباید از این نکته غافل شد که برخورداری از مزایای نفت هم به مدیریت قوی نیاز دارد و بنابراین نگاه مسئولان نفتی به پیشرفت و توسعه مناطق نفت خیز و بهبود معیشت مردم از قبَل وجود نفت در منطقه، قطعاً در ارتقاء استان و به موازات آن در امید بستن به این سرزمین پر گهر تاثیر فراوان دارد.
همچنین گفتیم قول و قرارهای دولت برای تغییرات مدیریتی به گونه ای که نیروهای کارآمد جایگزین مسئولان خسته یا ناکارآمد شوند، می تواند به متفاوت شدن چهره استان و ایجاد تحرک در کارها منجر شود که متاسفانه تا اینجای کار، تغییرات، جواب نداده و گمان نمی رود بعد از این هم جواب بدهد، مگر اینکه تغییر رویه ای در انتصاب ها را شاهد باشیم.خلاصه اینکه استان، خصوصاً این کلان شهر خیلی کم و کسری دارد و مشکلات فراوان است در حالی که یک خوزستانی معاون اول رئیس جمهور، خوزستانی دیگر معاون اقتصادی آقای رئیسی و یکی دیگر دبیر شورای امنیت ملی است، معاون وزیر راه هم که خوزستانی است و هر استان دیگری این ترکیب را در دولت داشت، وضعیتش توپ توپ بود و نمی دانیم این رویه هم استانی هایمان را به حساب تواضعشان بگذاریم یا ... .
ما انتظارات غیر عادی نداریم و در عوض اینکه استان خبرش به همه کشور می رسد، می گوئیم به ما هم برسند و به این قانعیم و تنها راه تامین این نظر مردم استان، داشتن مدیران کاری و تا حدی جسور است که در حال حاضر از چنین نعمتی محرومیم.
ویتامین D مانع مرگ و میر بیماران کرونائی است
یک فوق تخصص چشم پزشکی که مدعی شده دکتر هاشمی وزیر اسبق و دکتر عین اللهی وزیر فعلی بهداشت و درمان از شاگردان ایشان بوده اند گفته طبق پژوهش هایی که داشته به این نتیجه رسیده که تمام بیماران کرونائی که فوت کرده اند، کمبود ویتامین D داشتهاند. وی این را هم گفته که در این خصوص مقاله جامعی نوشته و علاوه بر ایران به کشورهای دیگر، حتی امریکا فرستاده، اما یکی از امریکایی ها تلفن کرده و گفته کمپانی های داروسازی مانع از چاپ این مقاله اند و تنها یک مجله معتبر پزشکی در عراق آن را چاپ کرد و وزیر بهداشت آن کشور دستور دارد طبق نکاتی که در مقاله آمده بود، عمل شود و با انجام این کار، مرگ و میر ناشی از کرونا در عراق پائین آمد.به اعتقاد ایشان ویتامین D برای سلامت اعصاب مهم است و بیمارانی که کمبود ویتامین D نداشته اند به گفته خودشان با چند روز ماندن در خانه و خوردن مایعات بهبود یافته اند.
امیکرون بعد از پنج روز، قابلیت سرایت ندارد
دکتر علوی رئیس بهداشت استان می گوید : برای شاغلین در ادارات که به امیکرون مبتلا می شوند، پنج روز مرخصی کافی است. وی در پاسخ به این سوال که گفته می شود احتمال ابتلای دیگران از بیمار تا 25 روز وجود دارد، گفت : احتمال دارد ویروس تا بیست روز در بدن باشد اما قابلیت سرایت ندارد و در مجموع مدت درمان امیکرون کوتاه است.
دعا می کنیم همین طور باشد که آقای دکتر گفته و امیدواریم ایشان بر مبنای شواهد مستند چنین فرمایشی کرده است.
مدیران پرگو اما کم کار، زحمت را کم کنند
یک عضو شورای شهر اهواز با انتشار توئیتی وضع کنونی شهر را محصول عملکرد مدیران پرگو و کم کار دانسته و در پایان نوشته : < مردم دیگر تحمل نخواهند کرد، اگر مرد عمل و میدان نیستید، زحمت را کم کنید.>البته در شوراها افراد پر گو ولی کم کار، کم نداشته ایم، در عوض اعضای هیچ نگو و کم کار هم خیلی داشته و داریم، ضمن اینکه غیر از شوراها، از این قبیل افراد چه در سطح نماینده، چه مدیران ارشد و چه سایر مدیران هم تا دلت بخواهد داریم و بقیه حتی حرفی برای گفتن ندارند، کم کاری و پر کاری پیش کششان!
بر کنار کردن غیابی یک مسئول تعجبی ندارد
منصوریان سر مربی سابق تیم فوتبال تراکتور که هدایت تیم صنعت نفت را عهده دارد و به خاطر برد تراکتور سر از پا نمی شناسد گفته : < از هواپیما پائین آمدم، دیدم سرمربی تراکتور نیستم>
آقای علیرضا منصوریان نباید از این قضیه تعجب کند چرا که وقتی در یکی از دولت های گذشته، طرف وزیر امور خارجه بود اما زمانی که برای انجام ماموریتی به خارج از کشور رفته بود، نگذاشتند برگردد و همانجا که بود بر کنارش کردند، این جور برخورد با یک مدیر ورزشی ( که احترامش واجب است) خیلی جای تعجب ندارد.
مردم چطور خروج از رکود اقتصادی را حس کنند؟
استاندار خوزستان گفته : < همزمانی کرونا و تحریم ها، رکود اقتصادی را تشدید کرد، اما با اقدامات انجام شده و آزاد سازی هوشمند دولت، به تدریج اقتصاد از حالت رکود خارج شد که سال آینده ثمراتش را خواهیم دید.>کاش خارج شدن اقتصاد از رکود طوری بود که مردم هم مثل آقای استاندار آن را حس می کردند.
ضمناً بهتر بود حالا که ایشان خبر از دیدن ثمرات خروج اقتصاد از رکود را دارد، مقداری از شواهد این نوید را برای مردم تشریح می کرد تا به آینده امیدوار شویم.
بعضی ها کارهای فساد انگیز را <تمیز> انجام داده اند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بررسی عملکرد مدیران این وزارتخانه در دولت قبل گفته : بعضی از این افراد، کارهای فساد انگیزشان را <تمیز> انجام داده اند. این افراد آشنا به مسائل حقوقی و قانوندان بوده اند، در این میان افرادی هم بوده اند که ناشیانه کار انجام داده اند. عبدالملکی در باره وجود دو هزار مدیر در مجموعه وزارت کار هم گفته : 2 هزار مدیر داریم که پیش بینی می شود یک هزار مدیر دست پاک بمانند و یک هزار دیگر باید بر کنار شوند.
به گفته وی انتصاب های مسئله دار و فامیلی نداشته اند و اگر بوده مربوط به دولت قبل است. وی معیارهای رئیس جمهور در انتصابات را انقلابی، کارآمدی، فساد ستیزی، دست پاکی و مردمی دانست. حالا باید دید تا چه حد این معیارها واقعاً در انتصابات لحاظ شده، خصوصاً انقلابی بودن و کارآمدی.
برچسب ها : رئیس جمهور استان خوزستان شورای شهر اهواز