
راوی گفت: کمیسیون ایمنی راههای کشور به محور اهواز – رامهرمز – بهبهان نگاه بین استانی داشته باشد
سال ها بود، بعد از رفتن برخی معاونین مطرح عمرانی استانداری مثل آقایان هاشمی زاده و سیاحی، از این معاونت، حرکتی و حتی حرف تازه ای ندیده و نشنیده بودیم و مدتی است که می بینیم از وقتی آقای خانچی آمده، دفاعی از وضعیت عمرانی استان، به خصوص در بحث راه ها می شود که البته انتظار بیش از این است و امیدواریم، همانطور که یک بار ایشان به تهران رفت و اعتبارات استان را از طریق حضور در وزاتخانه های مربوطه پی گیری کرد، باز هم شاهد چنین حرکاتی و اقداماتی باشیم.
البته بی تحرکی در معاونت عمرانی از زمانی شروع شد که یکی از استانداران اسبق، عملاً این معاونت را خنثی کرد چون دوست داشت همه کارها را آن طور که مایل است، خودش انجام دهد که آخر و عاقبت این بی تدبیری به زیان استان و مهاجرت مدیران کارآمد تمام شد.
با توجه به حادثه تلخ و تصادف رنجیره ای 20 دی ماه در محور رامهرمز – بهبهان، توقع داشتیم و داریم که موضوع ایمن سازی راه های استان، از جمله این محور به صورت کشوری و نه استانی دنبال شود که حالا معاون عمرانی استانداری صدای استان را به گوش مرکز نشینان رسانده است.
خانچی در نشست کمیسیون ایمنی راههای کشور که 25 بهمن به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، گفته : « از کمیسیون ایمنی راه ها انتظار داریم به محور اهواز – بهبهان توجه ویژه داشته باشد چون این راه یک محور بین استانی است و نه بین شهری و باید با حساسیت بالا به این محور توجه شود.» وی این را هم گفته که : روزانه ترددهای بسیاری از استان های همجوار از این محور داریم و ضرورت توجه به آن به عنوان یک محور بین استانی وجود دارد تا شاهد حل مشکلات و تردد ایمن در این محور باشیم و دیگر شاهد وقوع اتفاق های تلخی در این مسیر نباشیم.
البته معمولاً علت اکثر حوادث جاده ای، خطای انسانی تشخیص داده می شود، در حالی که دو عامل جاده های ناایمن و استاندارد نبودن خودروها هم در این حوادث تأثیرگذار است.
به هر حال امیدواریم پی گیری معاون عمرانی استانداری به همین جا ختم نشود و تا حصول نتیجه بطور مستقیم از طریق ارتباط با مرکز دنبال شود.
تولید روزانه هزار تن اسفالت در سازمان عمران شهرداری اهواز، کجا مصرف می شود؟
تعدادی از خبرنگاران بازدیدی از سازمان عمران شهرداری اهواز داشته اند که حرکت خوبی بوده و بجاست سایر سازمان ها و دستگاه ها، از این برنامه ها داشته باشند، منتهی بهتر است در این برنامه ها واقعیات و کم و کسری ها هم عنوان شود و بازدیدها حالت گزارشی و یک جانبه نباشد.
سرپرست سازمان عمرانی شهری شهرداری اهواز در این برنامه بخش عمده اقدامات سازمان عمران را تولید و عملیات اسفالت، شامل روکش، لکه گیری و آسفالت معابر زیرسازی شده عنوان نموده است، ضمن اینکه گفته شده تکمیل برخی پروژه های شهری مانند پارکینگ 10 طبقه خیابان طالقانی و ساختمان هفت طبقه شهرداری اهواز و چند پروژه دیگر ( که نام برده نشده اند) توسط این سازمان در مرحله اجرا قرار دارد که لازم است به صورت مستند و مصور مردم در جریان پیشرفت پروژه ها قرار داده شوند.
حقیقتش با توجه به اینکه در شهر اثر آن چنانی از سیاه شدن کف خیابان ها و حتی لکه گیری و پر کردن شیارهای حفاری شده دیده نمی شود، تصور این بوده که کارخانه اسفالت سازمان عمران ( که اغلب کمبود قیر دارد) تعطیل است، در حالی که به گفته آقای سعیدی سرپرست سازمان تولید کارخانه آسفالت روزانه به میزان هر ساعت 100 الی 120 تن است و گر در 10 ساعت تولید داشته باشد، حدود هزار تن در روز تولیدات آسفالتی خواهد داشت که عمده آن تحویل مناطق هشت گانه شهرداری اهواز می شود تا کارهای لکه گیری معابر در مناطق را انجام دهند.
فکرش را بکنید اگر این تولید هزار تن آسفالت در اهواز و حاشیه شهر مصرف شود، چه انقلابی در لکه گیری و آسفالت خیابانها اتفاق می افتاد، بنابراین لازم است اعلام شود این همه آسفالت تولیدی کجا مصرف می شود که قابل رؤیت نیست. در خصوص ترمیم نوارهای حفاری در شهر هم که بلا استثناء شامل تمام خیابانهای اصلی و فرعی مناطق است و اجرای آن بین شهرداری و آبفا پاسکاری می شود، باز هم گفته شده بناست تفاهم نامه ای بین این دو منعقد شود که باید دید چه زمانی این اقدام عملی خواهد شد.
میوه های تعاونی شب عید با کیفیت باشند و بر کار غرفه ها نظارت کنید
سازمان تعاون روستائی استان اعلام کرده که میوه های شب عید (پرتقال و سیب درختی) تأمین و در سردخانه ها نگهداری می شود تا در زمان مناسب با ایجاد غرفه در شهرها عرضه شوند. عرض شود که این روالی است که هر سال اجرا شده اما معمولاً دیر شروع به کار می کنند کیفیت هم آن طور که باید نیست. یعنی پرتقال ها خیلی بزرگ و مناسب پذیرائی نیستند، سیب ها هم چنگی به دل نمی زنند، مگر اینکه امسال بهتر باشند.
ضمناً قیمت هم باید طوری باشد که تفاوت آن با بازار محسوس باشد. نکته دیگر اینکه اکثر غرفه هایی که برپا می شوند به نام میوه های تعاونی و به کام فروشندگان عادی است و اختصاصی نیستند و خیلی وقت ها میوه ها دیر توزیع می شوند و غرفه ها تبدیل به فروشندگی های عادی با عرضه میوه های غیر تعاونی هستند که نیاز به نظارت دارند.
جا به جائی کارگران با وانت بارها حادثه ساز است
در خبرها بود که تصادف وانت بار حامل کارگران فصلی در جاده اندیمشک – شوش 11 مصدوم بر جای گذاشته است. با توجه به اینکه شمال خوزستان قطب کشاورزی استان است، جا به جا شدن کارگران به صورت گروهی به صورت نا ایمن با وانت بارها یا عقب کامیون ها، همواره حادثه ساز است و در گذشته شاهد حوادث تلخی در این باره بوده ایم. شایسته است پلیس راه از حرکت چنین خودروهایی در جاده ها جلوگیری کند و کارفرمای مربوطه موظف به تأمین خودروی ایمن به منظور جا به جایی کارگران شود.
نگذارید طرح اقدام ملی مسکن به سرنوشت مسکن مهر دچار شود
مدیر کل دیوان محاسبات خوزستان گفته : انتظار این است که طرح اقدام ملی مسکن با طراحی و کیفیتی بالاتر از مسکن مهر اجرا شود و سرعت بیشتری در تکمیل و تحویل داشته باشد که انتظار به جائی است به شرطی که موضوع در حرف خلاصه نشود. ضمناً این طرح نباید باعث شود که منازل طرح مسکن مهر رها شوند و کسانی که در این مورد سرمایه گذاری کرده اند. همچنان بلاتکلیف بمانند.
برچسب ها : محور اهواز – رامهرمز – بهبهان کمیسیون ایمنی راهها خوزستان
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد