
راوی گفت: ایجاد اتاق فکر و بهره بردن از صاحب نظران در استانداری ضرورت دارد
این طور که از افکار عمومی و نزدیکان مدیریت ارشد استان استنباط می شود، استاندار فعلی خوزستان از یک بابت نسبت به استانداران قبلی تفاوت دارد و به نوعی منحصر به فرد است و آن این که کمتر کسی موفق به دیدن و ملاقات با ایشان می شود، در حالی که اطلاع از نظرات (لااقل صاحب نظران) می تواند برای استان و مردم مفید باشد. سوالی که در حال حاضر مطرح است، اینست که استاندار با چه <فرد> یا افرادی طرف مشورت است و آیا اتاق فکری متشکل از نیروهای آگاه به امور، در استانداری وجود دارد؟ از قرار معلوم ایشان مقداری زود رنج هم هستند و مدتی شایع بود به تهران رفته اند و قصد ندارند برگردند که البته چنین نشد اما نگفتند غیبت چند روزه برای چه بوده که امیدواریم این مدت، صرف پی گیری امور استان شده باشد.
در هر صورت انتظار اینست که آقای خلیلیان با توجه به سوابقی که دارد، استانداری را کانون حضور کارشناسان و نیروهایی که تجارب خوبی در امور استان داشته اند، بکنند تا استان متحول و خاطره خوبی از ایشان در اذهان باقی بماند که البته پی گیری های استاندار در مورد مصوبه های سفر رئیس جمهوری از نکات مثبت عملکرد آقای خلیلیان است و امید است نتایج آن در استان ملموس شود.
حیف است از قرارگاه خاتم برای اجرای پروژه های کوچک استفاده شود
به قرار اطلاع، زمان شهردار اسبق اهواز قراردادی با شرکت خاتم به منظور اجرای برخی پروژه های شهری و محرومیت زدائی 300 درصد بالاتر از نرخ متعارف) بسته شده که طبق توافق قرار شده به جای پول زمین به قرارگاه واگذار شود که بعد این زمین ها چون در شهرستان کارون واقع شده اند، از طرف شورای شهر و شهردار آن شهرستان اعتراض شده، این در حالی است که زمین های یاد شده به مصالح فروشان فروخته شده و حالا موضوع به بن بست خورده و مشغول رفع و رجوع آن هستند، اما بهر حال کارها از جمله تقاطع غیر همسطح فلکه دانشگاه راکد مانده اند.
بحث اساسی اینست که چرا از وجود یک ظرفیت بزرگ مثل قرارگاه خاتم برای انجام کارهای کوچک استفاده شده و پیمانکاری که بتواند از عهده این کارها برآید در استان وجود دارد و سابقه کارهای قبلی هم موید این موضوع است و بهتر است از قرارگاه برای اجرای پروژه های بزرگ مثل پتروپالایش و غیره بهره ببرند و کارهایی از قبیل عملیات ترمیمی در روستاها را به دیگران بسپارند.
انجام کار پژوهشی برای رفع مشکلات ترافیکی و زیربنای اهواز
معاون عمرانی استانداری خوزستان از انجام یک کار پژوهشی به منظور اجرای پروژه هایی در اهواز توسط دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه شهید چمران خبر داده که مجری آن چهره فعال در عمران و آبادان یعنی دکتر حجازی است.
به گفته خانچی این پروژه در صورت اجرایی شدن می تواند نقش مهمی در ایجاد تحول و گره گشایی ترافیکی در هسته مرکزی شهر، زیباسازی و بلند مرتبه سازی و سرمایه گذاری در حاشیه کارون داشته باشد.
خانچی معتقد است می توان از ظرفیت راه آهن به منظور احداث جاده کمربندی و کریدور در کنار خط آهن استفاده کرد تا کیان آباد و کیانپارس به گلستان متصل شود و با این کار بار ترافیکی جاده ساحلی سبک خواهد شد.
همچنین امکان احداث یک زیر گذر به منظور رفع بن بست ادامه جاده پل کابلی به طوری که با عبور از مقابل منطقه رفیش به جاده گلستان وصل شود، وجود دارد.
به اعتقاد معاون عمر انی علت کندی کارها در اهواز، ناهماهنگی دستگاهها با یکدیگر است و اگر این نقص رفع شود، کارها شتاب خواهند گرفت.
برای جبران کم کاری ها، کمپین <شهروندان بیل به دست> راه بیاندازیم!
راوی هر قدر منتظر ماند تا شهرداری و آبفا، شیارها و حفره های آسفالت خیابانها را ترمیم یا لااقل پر کنند، فایده نداشت و این همه نوشتن و حرص خوردن به خاطر آسیب رسیدن به خودروهای مردم و مزاحمت برای عابرین به جائی نرسید، بنابراین تصمیم گرفت یک بیل در ماشین خودش بگذارد و با دیدن هر دست انداز در مسیر، شخصا دست بکار شود و نسبت به پر کردن آن اقدام کند که در عکس مشاهده می کنید.
به شهروندان هم توصیه می شود اگر می خواهند آسیب کمتری به خودروهایشان برسد، آنها هم از این کار راوی الگو بگیرند و یک بیل یا خاک انداز در ماشین بگذارند و چاله های پیش رو را پر کنند.
اصلاً می شود یک کمپین و نهضت پر کردن چاله های شهر توسط شهروندان راه انداخت تا شاید بعضی ها به خود بیایند و به فکر آباد کردن شهر حتی در حد ترمیم شیارها و چاله ها برآیند.
یک روحانی قائم مقام شهردار اهواز شد
شهردار اهواز طی حکمی حجت الاسلام جاسم موسی پور را به عنوان قائم مقام شهردار منصوب کرد.
وی عضویت در شورای شهر اهواز را در کارنامه دارد و در زمان شهرداری کتانباف، استیضاح وی در شورا را کلید زد.
پیش از این عبدالرضا سعیدی نیا قائم مقام شهردار بود.
حاشیه ای بر راه اندازی بازار اینترنتی در اهواز
اخیراً یک بازار اینترنتی با عنوان بازار گام (اهواز) راه اندازی شده که اقلام تنظیم بازار، در آن برای خرید همگان عرضه می شود، منتهی در ویترین این بازار چند قلم مانند برنج هندی، مرغ، روغن مایع و سیب زمینی معرفی شده در حالی که سبد کالای مردم بییشتر از اینهاست و نباید محدود شود. ضمناً ارسال رایگان سفارشات، در صورتی است که بالای 80 هزار تومان باشد.
حال باید دید این اقدام تا چه حد می تواند در خرید مایحتاج مردم تسهیل ایجاد کند که لازمه توفیق در این کار توجه به خواست های خریداران، به خصوص از نظر کیفیت و قیمت مناسب است.
قرار است میوه های با قیمت تعاونی هم در غرفه هایی که راه اندازی خواهد شد، عرضه شود و خیلی بهتر می شد اگر مانند سالها پیش فروشگاه های تعاونی روستائی دایر می شد تا میوه ها و محصولات کشاورزان، بدون واسطه عرضه شوند چون در آن صورت قیمت ها بسیار و کمتر از بازار خواهد بود.
برچسب ها : مشكلات ترافیكی و زیربنای اهواز بازار اینترنتی در اهواز خوزستان
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد