
راوی گفت: گرانی برنج در اهواز، رکورد زد
خیلی ناامید نباشیم، هزینه های مزار در اهواز، از تمام کشور ارزانتر است!
سرپرست سازمان آرامستان های شهرداری اهواز بزرگترین چالش این سازمان را کمبود فضای دفن در آرامستان بهشت آباد می داند و در این باره گفته ظرفیت این آرامستان تکمیل است و چاره ای جز ورود به آرامستان باغ فردوس ( در جاده ماهشهر) به عنوان آرامستان اصلی و آینده شهر اهواز، ندارند که با مساحت 160 هکتار در سال 1373 بنیان گذاری شده است.
میثم ایل اسکندری که از نیروهای قدیمی سازمان آرامستان های شهرداری اهواز است و فقط 15 روز از انتصابش می گذرد، هزینه هر مزار در بهشت آباد اهواز را 6 میلیون تومان و در باغ فردوس 1/5 میلیون تومان و هزینه هر شب سردخانه 70 هزار تومان و هزینه هر غسل را 200 هزار تومان اعلام کرد.
وی این را هم گفت که در قبرستان باغ فردوس تاکنون به صورت رسمی دفن عمومی انجام نشده و جز متوفیان ابتدایی پیک کرونا دفن عمومی نبوده اما در سال آینده به صورت کارشناسی و برنامه ریزی شده با کمک استانداری و شهرداری اهواز پروژه آرامستان باغ فردوس با جدیت پیگیری خواهد شد. وی معتقد است هزینه های مزار در اهواز ارزانترین هزینه در کشور است.
به این ترتیب در این کلانشهر، تنها هزینه ای که نسبت به سایر شهرهای کشور ارزانتر است، قیمت و هزینه مردن است و زنده ها از مزیت ارزانتری نصیبی ندارند. تا آنجا که راوی از تکمیل ظرفیت بهشت آباد اهواز خبر دارد، از سالها پیش این ظرفیت تکمیل شده اما به دلیل بد جا بودن قبرستان باغ فردوس مردم حاضر به دفن اموات خود در آنجا نبودند و مسئولان بهشت آباد هم تا توانستند، تمام محوطه ها و حتی باریکه های فضای سبز و قطعات همجوار را برای دفن به مردم فروختند، بطوری که قبرها به هم متصل شده اند و زمان برگزاری مراسم هفتم و چهلم بر سر
مزارها، تداخل پیش می آید. البته حالا هم قرار است قبرهایی که زمان مفیدشان گذشته در صورت موافقت بستگان، فروخته شوند.
اهواز نیاز به دو آرامستان در غرب و شرق دارد (میان تیتر)
و اما موضوعی که در این باره باید مورد توجه قرار گیرد اینست که وجود یک آرامستان آن هم در نقطه ای به آن پرتی ( جاده اهواز - ماهشهر ) برای مردم مشکلات زیادی دارد و از همه مهمتر، راه دور و وضعیت ترافیکی آنست و شاید بهتر باشد این کلانشهر، دو آرامستان در غرب و شرق اهواز داشته باشد تا خانواده های درگذشتگان مثلاً از نقاطی مانند کوی انقلاب و سه راه خرمشهر و گلستان و مناطق اطراف آنها نخواهند برای رفتن سر مزار، این همه راه را با وجود ترافیک بالای شهر طی کنند که امید است مسئولان به این نکته توجه و به اجرای یک راهکار مناسب بیاندیشند.
گرانی برنج در اهواز، رکورد زد
این روزها گرانی خیلی از اقلام و اجناس در اهواز بیداد میکند و نظارت ضعیف مسئولان و آتش به اختیار گذاشتن افراد سوء استفاده چی، مردم را آزار می دهد و این امر باعث شده که روز به روز فقر و تنگدستی مردم بیشتر نمود پیدا کند. در راس همه، قیمت برنج است که واقعاً یک آشفته بازار بوجود آورده و کسی جوابگو نیست.
به اعتقاد مردم، انصاف نیست در استانی که یکی از تولید کنندگان بهترین برنج است، قیمت ها تا این حد بالا باشد و این ماده غذایی که قوت روزانه خانواده هاست، رتبه اول در گرانی را داشته باشد تا جائی که به گفته کسبه در یک ماهه گذشته هر کیلو برنج 10 هزار تومان گرانتر شده و در حال بالا رفتن است. با وضعیتی که از نظر کمبود آب کشاورزی داریم و سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرده که کشت برنج نخواهیم داشت، مسلماً اوضاع بدتر هم خواهد شد و قرار است کشت مواد کم آب بر، به کشاورزان توصیه شود.
با ادعای کم شدن سهمیه آرد، نانواها فروش نان را جیره بندی کردند
و اما غیر از برنج، قیمت آرد هم بشدت بالا رفته، بطوری که کیسه آردی که یکصد هزار تومان بوده حالا به سیصد هزار تومان رسیده و دیدیم اولین بازتاب آن، گران شدن قیمت نان بود که با وجود مخالفت مسئولان، حرف نانوایان به کرسی نشست.
حالا مردم که حتی حاضرند نان را به قیمت بالاتر خریداری کنند، این بار با مشکل تهیه نان با توجیه نانوایان که مدعی هستند سهمیه آرد آنها کم شده، مواجه اند، بطوری که هم ساعت پخت کم شده ، هم به مشتری ها نان کمتری می دهند تا به عده بیشتری برسد.با وجود این مشکلات، معلوم نیست مسئول و متولی نانوایی ها و آرد چه سازمان یا نهادی است و اتحادیه های مربوط هر طور اراده کنند با آرد و نان مردم رفتار خواهند کرد . کیفیت و کم شدن چانه هم جای خود دارد و نان بقدری سبک شده که اگر روی پیشخوان باشد و باد شدیدی به وزد ، نان را باد می برد! قاعدتا در این مورد معاون اقتصادی استاندار و سازمان صمت و فرمانداری اهواز باید پاسخگو باشند که فعلا خبری نیست.
چرا تصمیمات کارگروه اضطرار یکساعت به نیمه شب اعلام می شود؟
کارگروه اضطرار آلودگی هوا این روزها با توجه به تداوم گردوخاک در برخی مناطق استان با بررسی وضعیت جوی ، به موجب آئین نامه اجرایی تبصره 3 ماده سه قانون هوای پاک ، تصمیماتی برای تعطیلی یا شروع کار ادارات با تاخیر می گیرد اما معلوم نیست چرا با توجه به اینکه پیش بینی وضع هوای روز بعد توسط سازمان هواشناسی امکان دارد و بر همین اساس تصمیات گرفته می شوند، این همه دیر اطلاع رسانی می شود یعنی آخرین تصمیمات را ساعت 23 درخبرشبکه استانی اعلام می کنند و هر کس از شاغلین ادارات که در این ساعت خبرها را نشنود یا درسایت ها نبیند، از این تصمیمات خبردار نمی شود وبهتر است اطلاع رسانیها درباره وضعیت ادارات زودتر پخش و اعلام شود . البته دیروز اول اعلام کردند ادارات پنج شهر روز سه شنبه تعطیل اند اما بعد گفتند نه، صبح دوساعت دیرترسرکار بروند !
اینهمه آب بستن به یک سریال، نوبراست
حتما قضیه آب بستن به بعضی برنامه ها را برای کش دادن و طولانی شدن آنها و سریال ها شنیده اید. دراین خصوص مجموعه <برف بی صدا می بارد> شبکه سه رکورد زده ! واقعا حیف از وقت که صرف دیدنش بشود.
برچسب ها : گرانی برنج در اهواز آرامستان خوزستان
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد