
راوی گفت: رسیدگی به عملکرد دستگاهها از استانداری شروع شود
معاون امور هماهنگی عمرانی استانداری گفته بعضی دستگاهها به تعهدهایشان بی توجه هستند.
البته رئیس جمهور چند روز پیش به معاون اولش دستور داد عملکرد مدیران دستگاه ها را ارزیابی کند و این بیان معاون عمرانی می تواند در این راستا باشد و مقدمه ای شود برای بررسی عملکرد مدیران، اما راوی اگر به جای آقای خانچی بود، این بررسی را از مجموعه استانداری شروع می کرد چون انجام این کار خیلی آسان و کافی است معلوم شود مدیران استانداری به شرح وظایف حوزه کاری خود عمل میکنند یا خیر¿ ضمناً گفتنی است که یکی از مدیریت های استانداری یعنی اداره کل بررسی عملکرد و رسیدگی به شکایات استانداری وظیفه اش بررسی عملکرد مدیران است چون به آنها نمره می دهند و خیلی بجاست که در پایان امسال این اداره کل بیلانی از فعالیتهایش به خصوص در مورد چگونگی عملکرد مدیران استان را اطلاع رسانی کند.
بطور مثال باید دید امور بانوان استان ( که مدیریت ناپایدار دارد) چقدر در انجام وظایفش موفق بوده است. از جمله این حوزه در ارائه طرح های حمایتی در زمینه مشاغل خانگی و تدوین برنامه عملیاتی به منظور رفع نیازهای رفاهی و تᅢمین امنیت روانی مادران شاغل و زنان سرپرست خانوار، شناسایی و معرفی زنان اهل فرهنگ و هنر برای تجلیل از آنان، برنامه ریزی به منظور توان افزایی و ارتقای مهارت های تخصصی و عمومی زنان شاغل و سرانجام یاری رساندن به خانواده های محروم و نیازمند و موارد دیگر وظایفی دارد که باید مشخص شود چقدر در انجام این امور موفق بوده است.
همین طور اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری وظایف مهمی دارد که اگر در انجام آنها موفق باشد، کلی از مشکلات استان کاهش می یابد. از جمله این وظایف می توان به ساماندهی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ارتقای سطح سلامت و توسعه اجتماعی فرهنگی استان، نظارت بر حسن اجرای برنامه های واحدهای اجرایی سطح استان در زمینه های اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی و ارائه گزارش به مسئولین و بازدیدههای موردی را نام برد.
سایر دفاتر و معاونت های استانداری هم وظایف و تعهداتی دارند که باید نحوه و میزان انجام آنها ارزیابی شود، ضمناً در کنار این بررسی ها، عملکرد سایر دستگاههای استان هم نیاز به بررسی و سنجش دارد که استاندار و معاونین وی ملزم به نظارت بر این امور هستند.
عجیب است اهواز در جابه جائی اصناف، دومین شهر کشور باشد!
سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اهواز گفته: کلانشهر اهواز بعد از تهران، دومین شهر در جابجایی اصناف است که توانسته موفق عمل کند، کلید این موفقیت همکاری بخش خصوصی در سنوات قبل است که ثمره آن پیشرو بودن اهواز در ساماندهی مشاغل شد.
جاسمی پور در تشریح موفقیت های این سازمان از ساماندهی مجتمع های آهن فروشان و بنکداران نام برده است و مدعی شده < سعی کردیم همه مجتمع ها و مشاغل مزاحم را ساماندهی و همه اصناف را دسته بندی نمائیم تا آسیبی به فضای شهری وارد نشود.>
عرض شود در حال حاضر ساماندهی مشاغل همانطور که سرپرست سازمان گفته در مجتمع های آهن فروشان و بنکداران خلاصه می شود و سایر اصناف به صورت پراکنده مشغول کارند، به خصوص آنها که به مشاغل مزاحم معروف اند. قرار گرفتن انبوه تعمیرگاههای اتومبیل که باعث ایجاد سر و صدا و تصرف پیاده روها در مناطق مسکونی است و دیگر مشاغل مشابه پر سر و صدا امری عادی است که سازمان ساماندهی مشاغل فکری برای آنها نکرده است. نمایشگاه ها و سازندگان مبل در تمام خیابان های مرکزی شهر از جمله خیابان سی متری ( شریعتی ) و طالقانی و فرعیهای آن به صورت گسترده قرار دارند. سد معبرهای شدید خودروهای حامل میوه و تره بار در تمام سطح شهر که آن هم از مزاحم ترین مشاغل به شمار می رود به شدت رواج دارد و آقای مدیر عامل اصلاً در این مورد به روی مبارک نیاورد. تجربه هم نشان داده ایجاد بازارچه با توجه به نامناسب بودن جانمایی آنها تا حالا موفق نبوده است. بخش خصوصی هم که به آن اشاره شده، با توجه به برخورد با سرمایه گذار سازنده دو مجتمع بنکداران و آهن فروشان و نمایشگاه داران خودرو ( که آقای سرپرست آن را از قلم انداخت) رغبتی به میدان آمدن ندارند، مگر اینکه آقایان سراغ همان سرمایه دار بروند که تجربه و توان این کار را دارد و با او به توافق برسند.
و سرانجام معلوم نیست چطور با این همه گستردگی مشاغل مزاحم در شهر، اهواز در جابه جائی اصناف، بعد از تهران، دومین شهر کشور است.
سازمان ساماندهی مشاعل شهرداری ها، دارای اساسنامه بلند بالایی است که بهتر بود مدیر عامل این سازمان در نشست خبری به مواد آن اشاره می کرد و به ایشان پیشنهاد می شود با توجه به شرح وظایفی که در این اساسنامه وجود دارد گزارش عملکرد بدهد و هیچ اشکال هم ندارد که موانع پیش رو و دشواری های سد پیشرفت کار عنوان شود، هر چند مدیران با توجه شناخت مشکلات کاری، قبول مسئولیت می کنند و موظف به ارائه عملکرد مناسب و موفق هستند.
دلم می سوزد، وقتی ....
ظریفی گفته : دلم می سوزد وقتی می بینم در شهرداری ها حقوق آنهایی که <جدول> حل می کنند، بیشتر از آنهایی است که <جدول> تمیز می کنند!
سواعدی از فنی حرفه ای استان رفت، بیت مشعل آمد
طی حکمی از سوی معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی حرفه ای، دکتر جلیل بیت مشعل به سمت مدیر کل فنی حرفه ای خوزستان منصوب و معرفی شد.
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان، معاونت دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی، مدیر خبرگزاری ایسنا در خوزستان ، سرپرست خبرگزاری ایکنا در استان، عضو مجمع مشورتی توسعه خوزستان، مشاور معاون عمرانی استاندار خوزستان، مدیر امور اداری و منابع انسانی و مدیر امور حقوقی و قراردادهای جهاد دانشگاهی، مدیر مرکز افکارسنجی ایسپا در خوزستان ، دانشجوی نخبه دوره کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز از جمله سوابق و بخشی از کارنامه اجرایی دکتر جلیل بیت مشعل است.
سواعدی از مهر ماه سال 1394 به این سمت منصوب شده بود و بعد از بیش از 6 سال جای خود را به فرد دیگری داد.
برچسب ها : جهاد دانشگاهی خوزستان مناطق مسكونی كلانشهر اهواز
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد