شماره خبر : 9643
منتشر شده در مورخ : ۱۶ اسفند ۱۴۰۰
ساعت : 18:35
راوی گفت: مسئولان گذشته جواب بدهند برای رفع مشکل ریزگردها  چه کرده اند؟

راوی گفت: مسئولان گذشته جواب بدهند برای رفع مشکل ریزگردها  چه کرده اند؟

 زمین گیر شدن خوزستانی ها بر اثر پدیده نامیمون گرد و خاک که این روزها درگیر آن هستیم، بار دیگر دل دوستداران مردم این استان را به دردآورد و نظریه هایی در ارتباط با مقابله و کاهش این معضل آزار دهنده و زیان آور ابراز داشتند. 
از جمله امیر حیات مقدم گفته: در شرایط فعلی برخی استان ها (منجمله خوزستان ) با معضل ریزگردها مواجه هستند و مسئولان باید در سال های گذشته این معضل را بر طرف می کردند زیرا با چنین شرایطی صنعتگر و کارآفرین به شهرها و استان هایی که درگیر آن هستند ورود نمی کند.
حیات مقدم که از استانداران پیشین خوزستان است و در حال حاضر رئیس پژوهشکده امنیت ملی است این را هم گفته <باید توضیح داده شود که چه پروژه های تحقیقاتی در این حوزه انجام شده و خروجی آنها چه بوده و بهترین راهبرد برای حل این مشکل، اتخاذ شود.>
به اعتقاد حیات مقدم در استانی که ریزگرد وجود داشته باشد، سرمایه گذاری و کیفیت زندگی کاهش می یابد، بنابراین شایسته است مسئولین در اسرع وقت به موضوع ورود کنند تا معضل ر یزگرد در کشور، به ویژه خوزستان حل شود.
یاد استاندارانی که اقتدار داشتند و هیچ کس قادر نبود برای تحمیل نیروها یا مقاصد شخصی بر آنها نفود داشته باشد بخیر و حیف که حاشیه ها مانع از ماندن طولانی آنها در استان شد.
تا کی باید برای دادن اجازه کشت چشم ها به آسمان دوخته باشد؟ 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان باز هم گفته : < با توجه به خشکسالی کم سابقه در حوضه کرخه، حفظ کشت موجود در این حوضه مهم و مشکل است و به سختی برای کشت می توان آب تامین شود.  ‌
به گفته وی احتمال ممنوعیت صددرصدی کشت هایپر مصرف مانند برنج در کل خوزستان به ویژه در حوضه کرخه وجود دارد.
امیری زاده هشدار داده که : اگر کسی خارج از الگوی کشت و برنامه اعلامی کشت کند، هیچ مسئولیتی متوجه دولت نیست و خسارت، نهاده دامی، بیمه و هیچ کمکی به این کشاورز تعلق نخواهد گرفت.
وی قبلاً گفته بود اگر میزان بارندگی ها در بالا دست استان مناسب نباشد حتی محصولاتی که میزان آب بری آنها از برنج کمتر است، امکان کشت نخواهند داشت.
معلوم نیست تا کی در این استان که به نسبت برخی استانها از آب کافی برخودار است، بر اثر سوء مدیریت ها در برنامه ریزی، همچنان برای کشت، باید چشم ها به آسمان باشد که باران ببارد و آب سدها پائین نیاید تا به کشاورزان اجازه کشت بدهند و آیا این سخت گیری در استان های دیگر هم اعمال می شود¿ و آیا در مورد این همه شالیزار که شاهد فعالیت کشاورزان در خیلی از نقاط کشور هستیم چنین رفتاری می شود و چطور است که آنها می توانند کشت کنند اما به کشاورزان اینجا تکلیف می شود به جای کشت برنج صیفی کاری کنند، تازه آن را هم شک دارند که اجازه بدهند!
انتصاب و معارفه مدیر کل جدید آموزش و پرورش خوزستان
شنیدنی ها حاکی از انتصاب مسعود حمیدی نژاد به عنوان مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان است و قرار است مراسم معارفه او و تودیع با مودت مدیر کل فعلی امروز با حضور معاون و زیر آموزش و پرورش برگزار شود.  ‌
وی که دارای 37 سال سابقه خدمت است مسئولیت های اجرایی مختلف، از جمله در استانداری خوزستان را در کارنامه دارد. در زمینه کار سیاسی هم از اعضای اجرایی خانه احزاب استان بوده و مسئولیت ستاد انتخاباتی آقای رئیسی رئیس جمهور در استان را عهده دار بوده است.  ‌
وی همچنین عضو شورای ائتلاف اصولگران در خوزستان است و خانه احزاب را حلقه پیوند اقوام خوزستان می داند و معتقد است باید بتوانیم همدیگر را تحمل و نقد کنیم.
جمعی از فرهنگیان خوزستان با نوشتن و ارسال نامه ای به عنوان وزیرآموزش و پرورش نظر خود را در باره این انتصاب مطرح کرده اند.
استاندار در برابر فشارها و تحمیل ها کوتاه نیاید
از دیگر شنیده ها اینکه استاندار خوزستان که سابقه وزارت جهاد کشاورزی در دولت نهم را دارد، آهنگ رفتن به این وزارتخانه را کرده تا به عنوان مدیر عامل بانک کشاورزی منصوب شود و قرار است در جلسه آتی هیئت مدیره بانک کشاورزی، در باره مدیر عاملی آقای خلیلیان تصمیم گیری شود.
آنچه تا حالا از روحیات استاندار استنباط شده اینست که ایشان دل خونی از عوامل برون استانداری، به خصوص از ناحیه برخی مجلس های استان دارد که برای تحمیل نیروهایی به وی برای تصدی مدیریت ها یا ابقای مدیران فعلی فشار می آورند. یکبار هم این نارضایی را به زبان آورد و گفت عواملی مانع از ایجاد تغییرات در مدیریت های استان هستند و این فشارها مسلماً در کاهش انگیزه مدیریت بالای استان و نماینده عالی دولت در خوزستان نقش دارد که امیدواریم ایشان بتواند بر این فشارها فائق و با علاقمندی و در عین حال اقتدار، به کارش ادامه دهد.
تغییر دو مدیر خوزستانی
شنیدنی های دیگر حاکی از تغییر مدیریت جهاد کشاورزی استان است که خدا کند باز هم این تغییر طوری نباشد که از رفتن مدیر قبلی تاسف بخوریم چون می دانیم جایگاه جهاد کشاورزی استان به لحاظ برخورداری از مدیریت صحیح و تامین خواست های کشاورزان، اهمیت بالائی دارد.
همچنین اطلاع یافتیم که دکتر سلمان زاده که ریاست دانشگاه علوم پزشکی آبادان را عهده دار بود تغییر کرد و دکتر محمدی جایگزین وی شد.
دکتر سلمان زاده متخصص بیماریهای عفونی است که در قضیه بیماری کرونا و اَمیکرون ازتخصص خود برای درمان و کاهش التهابات ناشی از این بیماریها، به هم استانی های خود خدمت می کند.

 

برچسب ها : ریزگردها انتصاب و معارفه آموزش و پرورش آموزش و پرورش خوزستان