راوی گفت: چطور استاندار این همه مشکلات عظیم را <لاینحل> نمی داند؟
استاندار خوزستان در گفت و گو با یکی از روزنامه های سراسری گفته : <خوزستان مشکل لاینحلی ندارد.
خلیلیان در باره کند بودن روند تغییرات در شاکله مدیریت استان هم گفته: این مطالبه درست و به حق مردم نسبت به تغییرات، بی شک انجام خواهد شد.
وی دلیل این کند بودن را دخیل بودن عوامل زیادی در انتصابات دانسته است. به گفته وی 30 درصد از تغییرات انجام شده و تعداد قابل توجهی در دست اقدام است. اگر استاندار محترم بیان برخی حقایق استان را حمل بر سیاه نمائی نکند ناگزیر از تکرار مواردی از مشکلات و کمبودهای استان، به ویژه این کلان شهر هستیم که متاسفانه تا حالا لاینحل مانده است. در راس این مسائل وجود برخی ناامنی هاست که به دغدغه اصلی مردم بدل شده و به خاطر آن از خالی گذاشتن خانه خود واهمه دارند که البته به این اضطراب محل های کسب هم افزون شده است و دیگر حتی نصب تجهیزات ضد سرقت از دوربین مدار بسته و درب ها تا قفل های به ظاهر صد سرقت هم فایدهای ندارد و در آستانه تعطیلات نورزی انتظار اینست که کلانتری ها و گشت های نیروی انتظامی در مناطق مختلف شهر تقویت شوند.
اینکه علاوه بر سرقت های خانگی و حمله به شهروندان و زورگیری و سرقت اموال شخصی آن ها، شاهد قطع تلفن های ثابت مردم حتی در مناطقی مثل کیانپارس و هسته مرکزی شهر باشیم و علت، سرقت سیم ها و کابل های زیر زمینی تلفن اعلام شود و خبری از دستگیری سارقین و کشف اموال مسروقه نباشد، قابل تامل است. در موارد دیگر، آیا غیر فعال بودن عملیات پروژه قطار شهری، بعد از 15 سال مشکل لاینحلی به حساب نمی آید؟
آیا ناتوانی اجرائیات شهرداری ها برای رفع تصرف جاده ها و خیابان های شهر از خودروهای فروش میوه و غیره، به صورت مشکل لاینحلی در نیامده است؟ همین طور عاجز ماندن شهرداری های مناطق از سامان دادن بازارچه های نامنظم تا آنجا که همچنان مسیر خیابان 60 متری یک روگذر بسته مانده، مشکل لاینحلی نیست؟
آیا وجود این همه زباله گرد و موتورسه چرخه هایی که تابع هیچ قاعده و قانونی نیستند از نظر استاندار محترم، مشکل لاینحل محسوب نمی شود¿ بیکیفیت و غیر بهداشتی بودن نان اهواز که هر روز هم بدتر می شود، مشکل لاینحلی نیست؟
و خیلی موارد دیگر که حل آنها را در ناصیه مسئولان مربوطه نمی بینم، از شمار این مشکلات است.
در خصوص انفعال مدیران هم، چطور انتظار دارید در چند ماهی که از حضورتان به عنوان استاندار خوزستان می گذرد مرتب دم از تغییرات <قابل توجه> بزنید و مدیر هرشب که میخوابد دغدغه این را داشته باشد که روز بعد حکم جانشینش صادر شود و با این حال با دلگرمی به کارش ادامه دهد؟
اینها مواردی است که باعث دلمشغولی مردم و مسئولین است و همان بهتر که اگر عزمی برای حل آنها نیست، لااقل وقتی عنوان می شوند، حمل بر سیاه نمایی نشود.
معاون رئیس جمهور اگر مسئولان کم کار را می شناسد، افشا کند
در خبرها بود که معاون اجرایی رئیس جمهور در سفر به خوزستان از ده ها پروژه عمرانی بازدید نموده که در خبرهای شبکه استانی فقط عکس و تصویر بهره برداری از تاسیسات آبرسانی یک منطقه نشان داده شد.
آقای مرتضوی ضمناً گفته دولت سیزدهم با جدیت مصوبات مربوط به سفر رئیس جمهور به خوزستان را در نشست های کارشناسی با حضور سازمان رئیس جمهور، وزیران و کارشناسان، مورد بررسی قرار می دهد که دستشان درد نکند، اما آیا بهتر نیست نتایج این بررسی ها و اتخاذ تصمیم ها هم اطلاع رسانی شود و تنها به پز دادن اجرای پروژه های آب رسانی و فاضلاب، اکتفا نشود؟
آقای مرتضوی ضمناً مشکلات ایجاد شده در حوزه فاضلاب اهواز را نشانه کم کاری مسئولان دانسته که باید شرمنده عملکردشان باشند.
شما که از این کم کاری ها و احیاناً مسایل دیگری از پشت پرده مسئولان گذشته آبفا می دانید، چرا برای عبرت دیگر مسئولین، مسببان و مقصران را افشا و بازخواست نمی کنید؟
همان ها که اعتبارات این شرکت را صرف پرداخت حقوق به صدها نیروی بی خاصیت متصل به پارتی و رانت کردند.
با مال دشمن هم اینکار را نمی کنند!
دیدن صحنه تخریب ویلاها در ساحل دریا به شکلی که پنداری با اموال دشمن مواجه شده اند با حسرت و افسوس همراه است، هر چند اگر غنیمت جنگی هم باشد، با آن این معامله نمیشود و ترجیح می دهند پس از دستیابی به بنا و وسایل داخل آن، به جای تخریب مورد استفاده مجدد قرار گیرند.
در این مورد سوالاتی پیش آمده، از جمله اینکه آیا به صاحبان این ساختمان ها اجازه داده شده قبل از خراب کردن، بیایند و وسایل قیمتی آن ها را جمع کنند چون حتی کلید و پریزهای ساختمان به آن شیکی، قیمتی است، کجا برسد به وسایل دیگر.
آخر چه معنی دارد همان طور که در کلیپ ها آمده، یک آدم هیکلی با پتک به جان گلدان ها و اشیاء قیمتی بیفتد و همه چیز را خاک و خاکشیر کند؟
شاید هم بد نبود مدتی خانوادههایی که آرزوی اقامت چند روزه ای در کنار دریا را دارند و وسعشان به این سفر نمی رسد، به نوبت به صورت رایگان در اختیارشان میگذاشتند. حالا اگر قرار است این فضاهای رفع تصرف شده مورد استفاده مردم قرار گیرد، چگونه برنامه ریزی خواهند کرد چون یک ساحل شنی فاقد امکانات، جز شنا که آن هم به این صورت خطرناک است، چه استفاده ای خواهد داشت.
بعضی حکم های انتصاب مدتی بایگانی می شود، تا بعد چه پیش آید!
ظاهراً انتصاب مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان، با وجود اینکه گفته شده بود حکم صادر و روز و حتی ساعت معارفه با حضور معاون و زیر تعیین و برنامه ریزی شده بود، فعلاً منتفی شده است. البته ما از این نوع حکم ها که صادر می شود و بعد به دلایلی اجرای آن به تعویق می افتد داریم ( مثل حکم انتصاب معاون سیاسی اجتماعی استاندار که فعلاً بایگانی شده اما پیگر اجرای آن هستند.) یا حکم برخی فرمانداران که با وجود صادر شدن، نگذاشتند اجرا شود.
و اما شنیدنی ها حاکی از انتصاب علی محمد بندرز دزفولی به عنوان رئیس سازمان صمت استان است.
وی از کارشناسان وزارت صمت است و در سال 1386 مدیریت فرمانداری دزفول را عهده دار بوده، چی به چی؟!
برچسب ها : استاندار خوزستان معاون رئیس جمهور سرقت های خانگی