
راوی گفت: کدام کارگاه های عمرانی در خوزستان چند برابر شده اند؟
در انتصاب فرمانداران، وزارت کشور فقط امضا کننده احکام است
بحث تغییر برخی از فرمانداران بار دیگر مطرح شده و یکی از آنها که تقریباً تغییر او قطعی است قرار است جایش را به یک نیروی آموزش و پرورش بدهد، این در حالی است که وزیر کشور گفته بود، فرمانداران از بدنه وزارت کشور خواهند بود اما این قول هم مثل خیلی از وعده ها جامه عمل نپوشید.
ظاهراً در انتصاب های استانی، وزارت کشور فقط امضا کننده احکامی است که نمایندگان آنها را دیکته می کنند و تا وضع چنین است، امیدی به بهتر شدن مدیریت ها در استان نیست. البته برخی عوامل دیگر هم در انتصابات دخیل اند، کما اینکه در مورد مدیریت آموزش و پرورش این دخالت ها مشهود است.
کدام کارگاه های عمرانی در خوزستان چند برابر شده اند؟
در خبرها از قول رئیس جمهور آمده که ایشان گفته: <کارگاههای عمرانی در خوزستان نسبت به قبل از سفر دولت، چندین برابر شده است.>
باید دید آقای رئیسی بر مبنای کدام گزارش، قاطعانه از چند برابر شدن کارگاه های عمرانی در خوزستان حرف می زنند و بهتر است آماری از این کارگاه ها ارائه شود تا خوشحال شویم که در این استان تحرک ایجاد شده است. ضمناً تا آنجا که ما شاهدیم دو کارگاه عمرانی مرکز استان یکی پروژه قطار شهری اهواز است. اصلاً در سفر ریاست جمهوری مطرح نشد، یکی هم تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه است که همچنان نیمه تعطیل است.
نخبگان، اعضای شورای شهر خرمشهر را نصیحت کنند
اصرار اعضای شورای شهر خرمشهر بر عزل شهردار که چند ماه بیشتر از انتصابش نمی گذرد و این روزها خبر ساز شده، صدای امام جمعه خرمشهر را هم درآورد.
حجت الاسلام عادل پور گفته : مسائل مطرح شده در صحن شورای شهر خرمشهر، اولویت کنونی مردم نیست.
وی از استاندار خوزستان، فرماندار و مدیریت منطقه آزاد خواست که به موضوع ورود کنند. به اعتقاد وی، همه به ویژه نخبگان، اعضای شورای شهر خرمشهر را باید امر به معروف و نصیحت کرده و از روی شناخت ها، حقوق مردم خرمشهر را مطالبه کنند.
در مراسم معارفه مدیرکل ارشاد استان چه گذشت؟
در مراسم معارفه مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان هم استاندار و هم جوروند مدیر کل سابق برای رسانه های استان سنگ تمام گذاشتند و از آنها به عنوان شریف ترین و نجیب ترین رسانه های کشور، نام بردند.
استاندار که دید مدیر کل سابق ارشاد استان حرف نگفتهای نگذاشت، وقتی خواست مطالبش را عنوان کند، گفت جوروند مرا گوشه رینگ برد و حرفی باقی نگذاشت که بگویم.
نکته ای که در مراسم معارفه جلب توجه کرد غیبت هنرمندان بود که ظاهراً به خاطر رنجش آنها از کلاه کج، زمان رئیس فرهنگ و ارشاد شهرستان اهواز است، به خصوص اهالی تئاتر، حالا باید دید مدیرکل جوان فرهنگ و ارشاد برای دلجوئی و آشتی این هنرمندان چه راهی را انتخاب خواهد کرد.
از مواردی که مدیرکل ارشاد باید پی گیری آنها را در دستور کارش قرار دهد، مشکل دیرینه ساختمان موزه هنرهای معاصر واقع در کنار فروشگاه رفاه است. با توجه به قرارداد یک طرفه ای که زمان واگذاری بسته شده و تمام حق و حقوق متوجه پیمانکار است، شکایت ارشاد به جائی نرسیده و دو بار رای دادگاه به نفع پیمانکار صادر شده و دیدار و مذاکره آقای جوروند با رئیس کل دادگستری استان هم نتیجه ای نداشته است. پروژه های مربوط به ارشاد هم پیشرفت 90 درصد دارند، به خصوص خانه هنرمندان در جوار تالار آفتاب که از کارهای خوبی است که انجام شده چون تمام انجمن ها در آنجا مستقر خواهند شد.
در شهرستان ها هم چند پروژه فرهنگی، هنری آماده افتتاح است. به هر حال آقای کلاه کج حتماً به این نکته توجه خواهند داشت که جایگاه مدیر کلی ارشاد با مدیر شهرستان بودن خیلی متفاوت است چون میدان فعالیت اینجا به وسعت تمام شهرستانهای استان است و این تفاوت می طلبد که مسایل با توجه به ظرافت امور فرهنگی، عمیق و با درایت مدیریت شود.
گرانی، حبوبات را هم از سفره مردم حذف کرد
وقتی قیمت گوشت و مرغ به جائی رسید که خیلی از مردم قدرت خرید آنها را نداشتند، سراغ مصرف حبوبات به عنوان یکی از پروتئین های جایگزین رفتند اما حالا اینها هم چنان افزایش قیمت داده اند، که توان خرید اکثریتی از مردم به آنها نمی رسد و گرانی باعث حذف حبوبات هم از سفره مردم شد. در حال حاضر حبوبات کمتر از هر کیلو پنجاه هزار تومان نیست و قیمت آنها به نسبت مصرفشان معکوس شده است یعنی قیمت چند برابر بالا رفته، در عوض مصرف به همان نسبت پائین آمده و اگر وضع به همین منوال پیش برود قیمت ها به 60 و 70 هزار تومان هم خواهد رسید.
برخی، علت گرانی حبوبات را صادرات جنس به کشورهای همسایه می دانند. برخی هم علت گرانی را ناشی از کمبود کاشت به دلیل کم آبی می دانند، یکی هم مشکل گرانی حبوبات را قطع ارز چهار هزار و دویست تومانی عنوان می کند. فروشنده ای هم معتقد است: اجناس، مدیریت شده گران می شوند، اما مدیریت شده ارزان نمی شوند، برخی هم نوسان قیمت دلار را بی تاثیر نمی دانند. ثبات مدیریتی هم نیست، ابتدا متولی صنعت و معدن بود اما الان جهاد کشاورزی مسئول است. برخی هم از فروشندگان، مالیاتی را که روی دستگاه کارتخوان گذاشته اند، از عوامل گرانی می دانند چون برای جبران هزینه مالیات، قیمت ها افزایش می یابد.برخی کارشناسان و فعالان بازار هم افزایش نرخ نهاده ها و هزینه های تولید و هزینه های حمل و نقل را از عوامل گرانی حبوبات می دانند.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان در باره گرانی حبوبات در کنار برداشته شدن ارز نیمایی و دولتی برای واردات حبوبات، واگذاری قیمت گذاری به انجمن های صنفی کارخانجات تولیدی را، از دیگر دلایل افزایش قیمت انواع حبوبات دانسته، ضمن اینکه خوزستان یک استان مصرف کننده است.
حالا رئیس جمهور در حالی از رفع فقر مطلق سخن می گوید که بسیاری از مردم به دلایل مختلف به خصوص گرانی، ناچار به حذف مواد غذایی جایگزین گوشت و مرغ از سفره هایشان شده اند.
برچسب ها : كارگاه های عمرانی خوزستان گوشت و مرغ
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد