راوی گفت: با وجود این همه گرد و خاک، چطور می شود الگوی مصرف آب و برق رعایت شود؟
شهردار اهواز چطور می خواهد یک هفته به آخر سال مانده، نوروز متفاوتی را رقم بزند؟
در حالی که چند روز بیشتر تا پایان سال باقی نمانده، شهردار اهواز وعده داده < شهرداری و شورا مصمم شده اند تا نوروز متفاوتی را رقم بزنند و دست نیاز به سمت همه مردم، مدیران و مسئولان شهر دراز می کنیم.> رضا امینی مشارکت مردم در برنامه اجرای طرح خانه تکانی شهری، پاکسازی و نظافت عمومی شهر را خواستار شده است.
کاش شهردار می گفت که در ظرف یک هفته مانده به نوروز، چه تحول شگرفی قرار است ایجاد شود که نوروز متفاوتی در اهواز رقم بخورد. آنچه که برای مردم ملموس است اینست که حتی لکه گیری اسفالت در حد معدود خیابان های اصلی بوده و از خط کشی معابر و به خصوص مانع ها، خبری نیست. دیوارهای شهر همچنان رنگ و رو رفته است، ساحل کارون همان است که بود، نظافت شهر می لنگد، از ساماندهی بازارچههای نامنظم و نظافت اطراف آن، اثری نمی بینیم، نور پردازی جدیدی به چشم نمی خورد، ورودیه های شهر، به خصوص سه راه خرمشهر دست نخورده، کمبود نور در شب رفع نشده و حتی چراغ های سوخته تعویض نمی شوند و شاید آنها را روشن نمی کنند، زباله گردها با خیال راحت با سه چرخههایی که گونی های بزرگ کثیف حامل زباله و ضایعات را حمل می کنند به گشت خود در شهر ادامه می دهند، امنیت کافی در پارک ها، به خصوص برای خانمها و بچه ها تامین نیست، تحرکی در اجرای تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه بوجود نیامده، نخاله ها در حاشیه شهر خودنمایی می کنند، سد معبر وانت بارها و اشغال جاده ها و اتوبان ها توسط آنها بیداد میکند و... حالا با این همه مسائل، آقای شهردار بفرمایند شهروندان برای حل این همه نواقص، آن هم در فاصله یک هفته تا عید نوروز، چه همکاری از آنها ساخته است؟ راوی به سهم خود یک روز بیل در ماشین گذاشت و چند شیار مسیر خانه اش را با استفاده از نخالههای ساختمانی اطراف آنها پر کرد، اگر شهردار صلاح می داند بیل بین شهروندان توزیع کند تا آنها هم همین کار را در محله خود بکنند. خلاصه شهروندان نشان داده اند که هر جا از آنها همکاری بخواهند دریغ نمی کنند اما حساب اینست که هم مشکلات یکی دو تا نیستند، هم وسیله می خواهند تا کمک کنند و نمیخواهیم آیه یاس بخوانیم اما خدا کند و آرزو می کنیم شهردار در وفای به عهد برای ایجاد یک نوروز متفاوت، روسفید شود.
با وجود این همه گرد و خاک، چطور می شود الگوی مصرف آب و برق رعایت شود؟
وزیر نیرو خبر داده که <براساس مصوبه جدید، تعرفه آب، برای مشترکانی که بیش از الگوی تعیین شد، مصرف کنند، افزایش خواهد یافت.> تعرفه های جدید ازسال آینده اجرائی خواهند شد.
پیش از این هم یادآور شده ایم که وضعیت شهرهای خوزستان در قضیه مصرف آب و برق با توجه به این همه گرد و خاک که امسال از ماه آخر زمستان شروع شده و سالی که نکو نیست، از بهارش پیداست با نقاط دیگر کشور متفاوت است.
ای کاش آقای محرابیان فامیلی در خوزستان داشت تا حال و روز مردم استان را در مواقع خاکی هوا برایش وصف می کرد.
مگر می شود بعد از هر گرد و خاک خانه های ویلائی و خودروها شسته نشوند¿ مگر شهرداری پیاده روهای محله ها را می شوید و معلوم است که تمیز کردن آنها هم با صاحب خانه ها و اهالی هر منطقه است و با این وضعیت چطور می شود الگوی مصرف آب رعایت شود؟ همین طور در زمان بحرانی هوا که نمی شود پنجره ای باز شود، جز روشن کردن کولر چه کاری از مردم ساخته است در حالی که هنوز تعرفه زمستانی برق حاکم است. بنابراین رعایت الگوی مصرف برق هم با توجه به آلودگی هوا در خوزستان مشکل و شایه غیر ممکن است.
در این مورد وظیفه استاندار و مسئولان برق استان است که وزیر نیرو را در باره چگونگی رعایت الگوی مصرف آب و برق در خوزستان توجیه کنند تا با در نظر گرفتن مشکلات جوی خوزستان در تعرفه های مصرف آب و برق استان تجدید نظر کنند. مسلماً اگر در این مورد اقدام شود، ضمن کمک به مردم، تخلفات ناشی از استفاده غیر مجاز در مصرف آب و برق کاهش خواهد یافت.
این همه ناتوانی در تصمیم گیری زیر مجموعه استانداری، نوبر است!
راوی به خاطر دارد، زمانی استانداری به مادر ادارات معروف بود و دستگاه ها از آن الگو می گرفتند. در آن زمان هر کدام از زیر مجموعه ها تشکیلات منسجم با نیروهای فعال داشت به طوری که عملکرد آنها محسوس بود و چون مدیران تجربه و تخصص لازم را داشتند، زیر مجموعه ها هم کار خود را بنحو مطلوب انجام می دادند و در تصمیم گیری ها هم قاطع و حساب شده عمل میکردند.حالا چه شده که آقایان این همه ناکارآمد شده اند و قدرت یک تصمیم گیری به موقع را ندارند¿ بهترین نمونه برای اثبات این ادعا اعلام تاخیر 2 ساعته ادارات روز یکشنبه است که در حالی اطلاع رسانی شد که خیلی از کارکنان به ادارات رفته بودند، در حالی که تصمیم گیری اصلاً نیاز به فکر کردن نداشت چون از روز و شب قبل هواشناسی تداوم گرد و خاک را اعلام کرده بود و مسئولان میتوانستند براساس آن، تاخیر دو ساعته شروع کار ادارات را به اطلاع مردم برسانند. دیده ایم که هواشناسی از یک روز قبل با توجه به پیش بینیهای لازم، به کشاورزان و صیادان اطلاع می دهد که در 24 ساعت بعد کارشان را تعطیل کنند، آن وقت ما نمی توانیم ادارات را به موقع با توجه به وضعیت هوا و به خصوص خاک، تعیین تکلیف کنیم.
آیا وقتش نرسیده که استاندار از زیر مجموعه بخواهد، کمی تحرک داشته باشند. پیروی از دولت جوان و انقلابی، پیش کش.
4 فرماندار و 3 مدیر ستادی استانداری در خوزستان منصوب شدند
به قرار اطلاع استاندار خوزستان در احکامی جداگانه چهار فرماندار و سه مدیر ستادی استانداری را منصوب کرد.
صادق خلیلیان در احکامی جداگانه محسن ستاریفر را به عنوان سرپرست فرمانداری کرخه، جمال صالحزاده را به عنوان سرپرست فرمانداری شادگان، احمدرضا صفری را به عنوان سرپرست فرمانداری باوی و عبدالرضا احسانی نیا را به عنوان سرپرست فرمانداری رامشیر منصوب کرد.
استاندار خوزستان نیز همچنین در احکامی جداگانه مجتبی کلانتریان را به عنوان سرپرست اداره کل حراست استانداری مریم مراد اسکندری را به عنوان سرپرست اداره کل بانوان و امور خانواده استانداری، مهدی طرفی را به عنوان سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری خوزستان منصوب کرد.
برچسب ها : گرد و خاك الگوی مصرف آب و برق پاكسازی و نظافت عمومی شهر