راوی گفت: برای کاروان ها واگن اضافه نصب شود تا بلیط قطار به مسافران عادی، برسد
از آنجا که ثابت شده <قطار> مطمئن ترین وسیله برای مسافرت است، بسیاری از مردم ترجیح می دهند از این وسیله استفاده کنند اما امکانات موجود راه آهن جوابگوی این نیاز مردم نیست و انتظار اینست مقامات کشوری راه آهن، به ویژه معاون خوزستانی (آقای خادمی) برای توسعه خطوط آهن در خوزستان که طرح ملی است قدمی بردارند. اما با همین امکانات هم می شود برای تامین رضایت مسافران قطار، حرکت هایی کرد. از جمله در مناسبت های مختلف مثل عید نوروز و تعطیلات آن که مسافر قطار چندین برابر می شود، گرفتن بلیط به روز، مشکلاتی دارد و تنها در صورت انصراف مسافران، امکان دریافت بلیط روزانه میسر است. علت این امر آنست که کاروان های مختلف، از جمله راهیان نور، بطور جمعی بلیط پیش خرید می کنند و در نتیجه کمبود بلیط برای مردم عادی پیش می آید. راوی موضوع را با آقای درویش زاده مدیرکل راه آهن جنوب که از مدیران پاسخگو و دلسوز استان است، در میان گذاشت و سوال کرد آیا امکان افزایش قطار در مناسبت هایی که مسافر بیشتر است، نیست که ایشان اتخاذ هر گونه تصمیم گیری در این مورد را منوط به اقدام از طرف ستاد راه آهن کشور دانست، وی اما این را هم گفت که برای اهواز - مشهد قطار فوق العاده ای هست ولی برای دیگر خطوط و مناطق محدودیت هایی وجود دارد.
به آقای درویش زاده پیشنهاد شد در مواردی که کاروان ها برنامه سفر با قطار دارند، به همان میزان یک واگن اضافه شود یا یک قطار موقت فوق العاده در نظر بگیرند که ایشان از این پیشنهاد استقبال کرد و قرار شد موضوع را پی گیری کنند.
وی در زمینه توسعه خطوط ریلی استان هم از مناقصه رفتن خط آهن اهواز - ایذه به اصفهان و اجرای عملیات آن در آینده ای نزدیک خبر داد.ایشان همچنین از اتصال ریلی شلمچه - بصره در آینده نزدیک و اتصال خط سربندر به فولاد شادگان هم خبر داد.
به گفته دروش زاده خطوط فرا استانی هم طرح ملی است که راوی موضوع را از طریق ارتباط با نمایندگان استان پی گیری خواهد کرد.
چه اصراری دارید بگوئید خوزستان در عقرب زدگی رتبه اول کشور را دارد؟
خوزستان با توجه به کوه مشکلاتش، به اندازه کافی دافعه به منظور ترغیب مردم به مهاجرت دارد و با این شاخص های منفی چه اصراری هست که رکوردهای منفی دیگری را هم به عنوان خبر پخش کنند¿ مثلاً همین شنبه شب در خبر23 شبکه استانی گوینده از قول یک مسئول اعلام کرد که <خوزستان در عقرب زدگی رتبه اول کشور را دارد.> این در حالی است که تمام استان شامل این عقرب زدگی نمی شود و باز هم اهالی مناطق محروم از این بابت آسیب می بینند که گناهشان گردن آنهاست که وضعیتشان را سر و سامان نمی دهند.از جمله، می دانیم که عقرب در خانه های قدیمی و فرسوده زندگی می کند و اهالی این خانه ها در معرض عقرب زدگی هستند. ساکنان این خانه ها باید تخت خواب هایی با پایه بلند داشته باشند که بضاعت داشتن آن را ندارند.
درصد زیادی از عقرب زدگی ها مربوط به کشاورزان و کارگران هنگام برداشتن سنگ و آجر در کشتزارهاست که باید دستکش ضخیم داشته باشند که ندارند.تجمع نخاله های ساختمانی در اطراف محل سکونت، فضای مناسب برای وجود عقرب را فراهم می کند.سطل های زباله یا محل نگهداری آن ها اگر داخل چارچوبی که از سطح زمین کنده نباشند، باز هم آنجا محل مناسبی برای پنهان شدن عقرب است و وظیفه ارگان های مربوطه است که برای پیشگیری از عقرب زدگی در این مورد اقدام کنند، که نمی کنند. ضمناً حالا که می خواهید خبر عقرب زدگی را بزرگ کنید لااقل آن را مختص خوزستان ندانید. چرا نمی گوئید ایران، دومین کشور جهان در گزش های مرگبار است. یا نمی گوئید غیر از خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان هم از این بابت رتبه دارند و بیشترین عقرب زدگی مربوط به آنهاست.
خلاصه اینکه به رسانه های استان به ویژه شبکه استانی توصیه می شود اخبار و موارد منفی استان را آن هم در آستانه رسیدن سال نو و احیاناً آمدن تعدادی میهمان به خوزستان، بزرگ نمایی نکنند و به جای آن از این همه نقاط خوش منظره در شهرها و سواحل رودخانه ها و بردن سوغات های ویژه خوزستان تعریف کنند، نه اینکه مردم را بترسانید که فردا از خوابیدن زیر چادر به خاطر عقرب زدگی وحشت داشته باشند.
23 ماه حقوق معوقه کارگران یک شهرداری کوچک چه توجیهی دارد؟
کارگران شهرداری آبژدان (شهری از توابع شهرستان اندیکا ) میگویند 23 ماه حقوق معقوقه دارند.آبژدان در نزدیکی سد شهید عباسپور و سد مسجدسلیمان (گدار لندر) از بزرگترین سدهای کشور قرار دارد.یکی از کارگران این شهرداری گفته : به خاطر پرداخت نشدن حقوقمان اعتصاب کردیم، بعد دیدیم این کار به ضرر مردم است و به کارمان برگشتیم و انتظار داریم مسئولان به دادمان برسند.واقعاً در حالی که مجلس به خواست های اقشاری از جامعه با وجود داشتن حقوق و مزایای قابل قبول رسیدگی و اعتبارات کلان مورد نیاز را برای تامین نظر آنها تصویب می کند، چرا صدای این کارگران را نمی شنود و فکری برای آنها نمی کند¿ چرا کسی به این نمی اندیشد که این کارگران چگونه باید جوابگوی خانواده هایشان باشند و در شرایط سخت اقتصادی امروز، نماینده مردم منطقه و مسئولان استان چه توجیهی برای رفع مشکل بزرگ این کارگران دارند¿ مدیر کل امور شهری استانداری در این مورد گفته : پرداخت حقوق کارگران شهرداری های کوچک و با جمعیت کم یکی از چالش های توزیع منابع و عوارض ارزش افزوده است.
وی وعده داد 2 تا 3 ماه حقوق کارگران تا پایان سال پرداخت شود.
خریداران حیوانات در شهر باید تابع قوانینی باشند
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که هنگام عبور از کنار یک مجتمع ساختمانی، ناگهان صدای ناهنجار یک سگ توجهتان را جلب کند و کمی هم وحشت کنید، حالا تصور کنید ساکنان مجتمعی که سگی در یکی از آپارتمان ها نگهداری می شود، از صدای دائم آن، چه حالی دارند. البته سگ حیوان وفاداری است و برای نگهبانی خوب است اما نه در مجتمع و آپارتمان، بنابراین لازم است نگهداری هر حیوان تابع قانون و مقرراتی باشد و مثل هر چیزی که می خریم، خریدار موظف به امضای تعهداتی باشد، چون خانه محل آسایش و آرامش است، حالا نگو سگ، بگو یک مرغ خوش صدا، وقتی دائم با صدای بلند سکوت و فضای محل سکونت را بر هم بزند، آزار دهنده می شود و در مجموع هر حیوان یا پرندهِ صدادار می تواند باعث سلب آسایش ساکنان یک مجتمع یا واحدهای همجوار بشود. به هر حال برخی شهروندان در تماس با راوی درخواست داشتند که موضوع از طرف مسئولان پی گیری شود.
برچسب ها : كاروان بلیط قطار نوروز