شماره خبر : 9775
منتشر شده در مورخ : ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
ساعت : 18:51
راوی گفت: در فضای مطبوعات دچار بلبشو هستیم، صدا و سیما هم قانون ندارد

راوی گفت: در فضای مطبوعات دچار بلبشو هستیم، صدا و سیما هم قانون ندارد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته : ما، در فضای مطبوعات دچار یک بلبشو هستیم. روزنامه های اجاره ای، مجلات اجاره ای و یکی آمده ده تا مجوز گرفته است. اینها به هم ریختگی زیاد دارد و باید درستش کنیم. به گفته وی بخش اصلی در حوزه مطبوعات، مساله به روز نشدن است. با این شرایط، هنوز روزنامه را با همان طرح و لوگوی 20 سال پیش ارائه می کنند.  ‌
همین الان ابتکاراتی که روزنامه ایران دارد، خوب است و ما با این موضوع مشکلی نداریم.
محمد مهدی اسماعیلی در خصوص رسانه ملی گفته : من معتقدم صدا و سیما باید قانون داشته باشد، ولی ندارد و این ایراد جدی است، مگر می شود سازمانی مثل صدا و سیما با چهل و چند هزار کارمند و این همه شبکه، بدون قانون اداره بشود؟ 
وی گفته : من اصلاً معتقد به توقیف فیلم نیستم و می گویم اشکالاتش را برطرف و پخش کند و به این تفاهم داریم می‌رسیم. به گفته وی : ما باید یک نظام حداقلی را در  بایدها و نبایدهایمان داشته باشیم، الان ما چیزی به نام ممنوع القلم نداریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد تصریح کرده : از وقتی این مسئولیت را قبول کردم، توقع ندارم جائی بنشینم که ضربه ای به من نخورد، این دندان را کندم و از خودم دور کردم.  ‌
مطمئناً قرار نیست من، یک روز بدون حاشیه داشته باشم و با این قضیه کنار آمدم.  ‌
به گفته وی مردم همین الان به آن معنا اخبارشان را از تلویزیون نمی گیرند. 
وی معتقد است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دهه 60، هم به لحاظ مرجعیت جایگاه مهمتری داشت که بخشی از دلایل این که کاسته شده، تحولات تکنولوژیک است.  ‌
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این که مخالف اباحه گری ( مباح کردن) هستم و برای حمایت از هنرمندان هر کمکی لازم باشد، انجام می دهم گفته : بازیگری بوده که 43 سال پیش در جمهوری اسلام مجوز بازی نداشته، آمد پیش من، به او مجوز دادم. به اعتقاد وی، وزارت فرهنگ و ارشاد در دولت قبل به انزوا رفته بود. او همچنین معتقد است باید واقعیت ها را بگوئیم اما سیاه نمائی نکنیم.
قانون تغییر ساعت رسمی کشور نسخ (باطل و ردکردن)شد  
مدتی است بحث چگونگی طرح لغو قانون تغییر ساعت در کشور توسط مجلس مطرح است و ادامه تغییر ساعت یا لغو قانون مربوطه موافقان و مخالفانی دارد و قرار شد با توجه به نفع و ضرر این طرح، تصمیم گیری شود.
دفتر مطالعات پژوهش های مجلس با ارائه گزارشی ضمن بررسی میزان آسیب مترتب ناشی از تغییر ساعت در ایران، دلیل آورده بود که این آسیب به گستره ای که در کشورهای اروپایی مطرح است، نیست، از طرفی طرح تغییر ساعت رسمی کشور، نقش بسزایی در کاهش مصرف انرژی برق دارد. 
سرانجام در جمع بندی این گزارش آمده است: با توجه به بررسی کارشناسی آثار اجرای قانون تغییر ساعت رسمی کشور به ویژه بر میزان صرفه جوئی مصرف انرژی و ساعت پیک بار برق، پیشنهاد می شود این قانون کماکان اجرا شود.
به موجب قانون تغییر ساعت رسمی کشور، هر سال در ساعت 24 روز اول فروردین ماه، یک ساعت به جلو کشیده و در ساعت 24 روز سی ام شهریور، به حالت قبلی برگردانده می شد. این تغییر به منظور استفاده بیشتر از روشنایی روز، انجام بود.
یک عضو کمیسیون شوراهای مجلس در باره تغییر ساعت رسمی کشور گفته بود این قانون سال 1386 براساس طرح فرانسوی ها تصویب شد.
به گفته ابوترابی مطالعات اروپائی ها نشان داد نه تنها اجرای قانون تغییر ساعت رسمی، منجر به بهبود شاخص های اقتصادی نشده، بلکه تبعات فرهنگی، اجتماعی و فیزیولوژی داشته، به همین دلیل، قانون تغییر ساعت رسمی، سال 2019 در اروپا منسوخ شد. 
برخی هم معتقدند اجرای قانون تغییر ساعت رسمی کشور، باعث به هم خوردن سیستم بدن شده و تبعات روحی و روانی برای مردم به همراه دارد، به همین دلیل باید <زمان، مانند گذشته ثابت بماند.> حال مجلس پس از بررسی‌های لازم به نسخ قانون یعنی برگرداندن قانون رای داد و به این ترتیب از این پس ساعت جدید و قدیم نداریم تغییر رسمی کشور تصمیم گیری کند که امیدواریم کارشناسی عمل شود.
  سرپرست فرمانداری امیدیه منصوب شد
سرپرست فرمانداری شهرستان امیدیه و معاون هماهنگی امور اجرایی مدیر کل حوزه استاندار خوزستان منصوب شدند؛
استاندارخوزستان طی احکامی جداگانه جعفر سلامی را به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان امیدیه و عبدالحسین رحیمی را به عنوان معاون هماهنگی امور اجرایی مدیر کل حوزه استاندار خوزستان منصوب کرد.
نوبت به تخریب باغ ویلا های غیر مجاز رسید
سید حمیدرضا رشیدی‌ مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهبهان گفته است: در ادامه تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی و همچنین پیرو دستور دادستان شهرستان بهبهان مبنی بر اجرایی نمودن قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی و اقتصادی و همچنین قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات در مجموع 86 ویلای غیرمجاز قلع و قمع شد.
به گفته وی تعداد 6 فقره ویلای غیرمجاز درجهت اجرای تبصره دو ماده 10 و ماده 3 قانون حفظ کاربری اراضی و همچنین تعداد 80 فقره در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری و قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی به مستحدثات غیر مجاز در سطح شهرستان قلع و قمع گردید.
مدیر جهاد کشاورزی بهبهان هشدار داد: در ادامه اعمال قوانین و مقررات جاری نسبت به شناسایی، اخطار و قلع و قمع مستحدثات غیر مجاز موجود در شهرستان بدون در نظر گرفتن هیچ گونه مصونیت و اجرای کامل عدالت اقدامات قانونی به عمل می‌آید.
 

برچسب ها : مطبوعات صدا و سیما استاندارخوزستان