شماره خبر : 9983
منتشر شده در مورخ : ۱۵ فروردین ۱۴۰۱
ساعت : 19:26
راوی گفت: دست های پشت پرده (که همه از آنها خبر دارند) کی قطع می شوند؟

راوی گفت: دست های پشت پرده (که همه از آنها خبر دارند) کی قطع می شوند؟


دادستان کل کشور با بیان این که در صنعت خودروسازی کشور، دست های پشت پرده ای وجود دارد که مانع از ارتقاء وضعیت خودروسازی می شود گفته < انشاءا... در سال جدید قطعه سازان و خودروسازان کشور بتوانند به وظایف خود عمل کنند و در جهت استاندارد سازی و بهبود کیفیت خودروهای تولیدی، گام های موثری بردارند.>
وی کم کاری هایی را که در این زمینه بوده گوشزد کرده و اظهار امیدواری نموده که <انشاءا...>  با قول هایی که دولت محترم در این خصوص داده، شاهد افزایش کیفیت خودروها باشیم.
عرض شود که نمی دانیم تا کی باید همه از دست های پشت پرده که مانع انجام کارهای اساسی در کشور می شوند، خبر داشته و امیدوار باشند که انشاءا... به وظایف خود عمل کنند و دولت هم <انشاءا...> به قول هایش عمل کند.
حجت الاسلام منتظری این را هم گفته که : < جامعه از جهات مختلف نیازمند صیانت و حفاظت است و باید این مطلب در بین مردم تبیین گردد که منظور از مبارزه با فساد، فقط مفاسد اقتصادی نیست، بلکه رسانه ها باید کمک کنند تا آگاه سازی شود و باید با مفاسد اجتماعی و فرهنگی و ... هم برخورد شود.>
فرمایش جناب دادستان متین، اما خوشبختانه در حال حاضر هم رسانه ها و هم فضای مجازی نقش اساسی در افشاگری مفاسد اجتماعی و فرهنگی دارند ولی متاسفانه، نه تنها این اطلاع رسانی نتیجه ای نداشته، بلکه در بسیاری موارد، چه بسا عوامل مساله دار، ارتقاء هم پیدا کرده و موضوع لوث شده که امیدواریم با چراغ سبزی که دادستان کل کشور به رسانه ها نشان داده، در آینده این وضع تغییر کند و از روشنگری رسانه ها در موارد مختلف به خصوص معرفی مفاسد اجتماعی استقبال شود.
مصوبات غیر کارشناسی، چوب ظلم بر سر مردم است
سردار هادیانفر رئیس راهنمائی و رانندگی ناجا، طوری از برخی اقشار زحمتکش دفاع کرده که باید دهانش را طلا گرفت. از جمله ایشان با نقد برخی مصوبات بدون در نظر گرفتن کسانی که از اجرای آنها متضرر می شوند، گفته: <دولت گفته خودروهای موتور کاربراتوری از سال 1401 نباید تردد کنند و باید روزی 200 هزار تومان جریمه بشوند. آقا، ببخشید موتوری شده شصت میلیون تومان، مگر شما به َآنها تسهیلات داده اید¿ 12 میلیون موتور داریم که 10 میلیون و هشتصد هزارتای آن ها مشمول این طرح اند، امروز 85 درصد کسانی که موتورسوار می شوند، وسیله امرار معاششان است و زندگیشان از این راه می گذرد. چرا ما به بعضی ها ظلم می کنیم¿ این مصوبه می رود محیط زیست و مصوبه می گیرد¿ ما نباید چوب ظلم بر سر مردم بشویم، خدا را خوش نمی آید. آیا من دولت تسهیلات ویژه می دهم، موتور ارزان قیمت می دهم، انژکتوری هم می دهم، دولت هم وام کم بهره می دهد، اگر داد و نرفت موتورش را عوض کند، جریمه شود، ولی هیچ راه گریزی ندارد، موتور را چهار، پنج میلیون تومان خریده، با آن زندگیش را می چرخاند، پیک موتوری است و یک خانواده را نان می دهد، من از فردا این موتور را از زیر پایش بگیرم، ببرم پارکینگ چه چیزی از مملکت درست می شود؟ 
و اما دو کلمه بشنوید از معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور:
حسین عرب اسدی گفته:< قانون بودجه سال 1401 در خصوص حداقل مزد کارگران مشمول دستگاه های اجرایی، نه تنها عدالت محور نیست، بلکه < بی عدالتی> را بیشتر می کند و با اتفاقی که در سرنوشت بودجه رقم خورد، در عمل، <عدالت> از بین رفت.>
تا آنجا که به یاد داریم، مواردی مانند <ظلم کردن> و <بی عدالتی> از خطوط قرمزی بوده که رسانه ها و مسئولین از بکار بردن آنها بر حذر بودند، اما ببینید چه وضعیتی به خاطر برخی مصوبات غیر کارشناسی پیش آمده که مسئولین به راحتی از اینها حرف به میان می آورند. جالب نیست؟
ملت در انتظار رفع فقر مطلق با جلسات ویدئوکنفرانسی!
در کانال اطلاع رسانی استانداری خوزستان خبری آمده بود مبنی بر اینکه جلسه ویژه بررسی دستورالعمل اجرایی رفع فقر مطلق به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور وزیر کشور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداران کشور برگزار شد. از خوزستان هم استاندار و برخی از مدیران مرتبط با موضوع در این جلسه از راه دور حضور داشتند.
در این خبر، هیچ اشاره ای به آنچه در جلسه گذشت نشده در حالی که مردم و رسانه ها مشتاقند بدانند مسئولان کشوری چگونه شق القمر خواهند کرد تا فقر مطلق را بتوانند به زانو درآورند.
البته رئیس جمهور اواخر سال گذشته دستور داده بود، از روز بعد دستور تا شب عید این مهم انجام شود، در حالی که مقامات مسئول تازه تشکیل جلسات خود را شروع کرده اند تا ببینند چه می خواهند بکنند. اما به هر حال همین که نیت کرده اند فقر مطلق از کشور زدوده شود، مهم است حالا اجرایش طول بکشد، مهم نیست و اصلاً شاید با رفع تحریم ها، فقر مطلق از بین برود و کار آقایان آسان شود.
چه بر سر مصوبه واردات خودرو، خواهد آمد؟ 
این طرح واردات 70 هزار خودرو هم به سرنوشت طرح‌هایی دچار شده که روایت ضد و نقیض دارد. یکی می‌گوید مصوب شده و حتماً 50 هزار دستگاه خودروسواری و بیست هزار خودروی سنگین وارد خواهد شد، اما حاج بابایی رئیس کمیسیون تلفیق مجلس بعد از ( به قول خودش) صبح تا ظهر و ظهر تا شب که با مجمع تشخیص چانه زنی داشته، نتوانسته نظر آنها را جلب کند و این مصوبه رای نیاورده است.  ‌به گفته وی کمیسیون تلفیق نمی تواند از طرف خود مصوبه ای را تغییر دهد مگر آنکه شورای نگهبان یا مجمع تشخیص مصلحت نظام، آن را مغایر با شرع، قانون اساسی یا سیاست های کلی بداند.
بهر حال مقامات نزدیک به دولت مدعی هستند که مصوب به قوت خود باقی است. عجیب است که با این همه مشتری خودروهای بی کیفیت داخلی، باز هم (به قول دادستان) دست های پشت پرده نمی گذارند این صنعت کمی از انحصار خارج و با مختصر واردات خودرو، تحرکی ایجاد شود.

 

برچسب ها : واردات خودرو مجلس سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی كشور