کاهش خطر ابتلا به سرطان با چند تغییر غذایی
کارشناسان تاکید دارند که خطر ابتلا به سرطان را میتوان با اعمال تغییراتی در سبک زندگی کاهش داد.
به گزارش ایسنا، اضافه وزن و چاقی با افزایش خطر ابتلا به بسیاری از سرطانها مرتبط است. علاوه بر تحرک بدنی، تغییر در رژیم غذایی میتواند به داشتن وزن سالم کمک کند.
سایت مدیکال اکسپرس در ادامه به برخی از توصیه هایی غذایی به منظور کاهش خطر ابتلا به سرطان پرداخته است.
مصرف میزان کافی از میوه ها، سبزیجات و حبوبات در روز: بر مصرف میوه و سبزیجات تازه توجه داشته باشید؛ چرا که این مواد خوراکی حاوی فیبر و سایر ویتامینها و مواد معدنی هستند.
استفاده از غلات کامل: غلات تصفیه شده همچون نان سفید را از وعده های غذایی روزانه خود حذف کنید.
خودداری از مصرف نوشیدنیهای حاوی مواد قندی و محدود کردن مصرف مواد غذایی پرکالری: رژیم غذایی سرشار از مواد قندی به افزایش وزن کمک میکند؛ به همین دلیل توصیه میشود که مصرف این نوع از خوراکیها و نوشیدنیها در حداقل میزان باشد.
برچسب ها : سرطان چاقی تغییرات غذایی
- سید حسن نصرالله: اسرائیل تاوان سختی خواهد داد/ پشتیبانی لبنان از مقاومت فلسطین ادامه می یابد
- پزشکیان: بنای ما گسترش روابط بر اساس احترام متقابل است، اما حرف زور را نخواهیم پذیرفت
- تبدیل «پرنده کرار طرح رسول» به یک «پرنده شبکه پذیر»
- سیاستهای دوگانه کشورهای حاکم بر مسائل ورزش بینالمللی در بازیهای اخیر محسوس بود
- واردات خودروهای نو ادامه دارد
- تداوم رشد مثبت فعالیتهای اقتصادی کشور
- وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: آییننامه واردات خودروهای کارکرده اصلاح میشود/ در مورد واردت آیفون هنوز مستندی ندارم
- معاون بانک مرکزی خبر داد: تامین ۵۰ همت منابع جدید برای وام ازدواج و فرزندآوری/ ثبتنام متقاضیان شبانهروزی میشود