
راوی گفت: قرار نیست رئیس جمهور بار مدیران را به دوش کشد، مصوبات سفرها چه شد؟
آقای ذوالنور عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس گفته: رئیس جمهور فعلا به جای سفر استانی به وزارتخانه ها برسد. وی این را هم گفته که آقای رئیسی نباید بار مدیران را به دوش بکشد.
به نظر می رسد این نماینده مجلس حرف درستی زده چون بعد از رفتن آقای رئیسی به استانها، ظاهرا انجام هرکاری منوط به حضور وی در استان ها و صدور دستورهایشان شده، استانداران و مدیران استانی هم هرگاه بخواهند از عملکردشان حرفی بزنند، اجرای دستور رئیس جمهور در سفرها را عنوان می کنند و تمام کارهایی که باید در یک استان انجام شود تحت عنوان مصوبات سفر است. چنین وضعیتی به استانداران اجازه داده که دغدغه انجام کاری غیر از مصوبات نداشته باشند و از تحرک و خلاقیت آنها اثری دیده نشود.
مردم هم عادت کرده اند و هرمشکلی یا شکایتی دارند صبر کنند تا رئیس جمهور به استان شان بیاید تا نامه هایشان را به او یا همراهانشان بدهند و بعد منتظر جواب می مانند. حالا اگر در یک استان، اجرای مصوبات سفر با شتاب یا طبق برنامه پیش نرود که دیگر وامصیبتا.
راوی در این مورد از فرصت استفاده کرده و برخی مصوبات سفر رئیس جمهور به خوزستان را به نقل از استاندار خوزستان <حاج> آقا خلیلیان یادآوری می شود:
برنامه های میان مدت و بلند مدت توسعه شهری آبادان و خرمشهر و تاکید رئیس جهور به اشتغالزایی، توسعه نخیلات، شیلات و تجارت در این دو شهرستان. اختصاص 360 میلیارد ریال اعتبار علاوه بر بودجه جاری و 200 میلیارد ریال به توسعه سرمایه گذاری در استان، اختصاص 35 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از تولید، احداث و تکمیل 9 بیمارستان در خوزستان (آماده بهره برداری شدن 2 بیمارستان طالقانی آبادان و فوق تخصصی خرمشهر تا خرداد سال 1401 ، اختصاص 50 هزار میلیارد ریال برای توسعه شبکه های فاضلاب در اهواز و ...
گفتنی اینکه رئیس جمهور از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم، سه سفر به خوزستان داشته است.
به غیر از مصوبات سفر، رئیس جمهوری برای بهره برداری بهتر از نحوه مدیریت استان و گزینه های مدیران جدید دستورهایی داد که از آن جمله بود تجدید نظر در استفاده از مدیران پروازی برای استان خوزستان که باید دید این دستور تا چه حد تحقق یافته چون در انتصاباتی که شاهد بودیم، این دستور اجرا نشده است. انتظار این است اعلام شود میزان جذب اعتبارات تخصص یافته در سفر و اجرای پروژه های مربوط به مصوبات سفر به چه نحوه بوده و گزارش جامعی در این باره منتشر شود تا مردم پی به اثرات سفر رئیس جمهوری و چگونگی اجرای آنها از طرف دستگاه های مربوطه ببرند.
اطلاع رسانی از مجازات سریع جنایتکاران می تواند بازدارنده باشد
این اواخر چند خبر تاسف بار در استان و به ویژه در اهواز روی سایت ها و خبرگزاریها منشتر شد که موجبات آزردگی خاطر و دغدغه برخی نا امنی ها شد، ضمن اینکه از سرعت عمل نیروی انتظامی در دستگیری قاتلین و مجرمین قدر دانی می شود.
قتل یک اهوازی توسط یک خریدارنمای خودرو، به قتل رساندن یک موتوسوار در گتوند با اسلحه و برخی از درگیریها بازهم به قصد سرقت موتورسیکلت، خبرهایی است که به فاصله کوتاهی منتشر و البته قاتلین بلافاصله شناسایی و دستگیری شده اند اما موضوع قابل تامل که بازهم ناگزیر از عنوان کردن آن هستیم. این است که چرا افرادی ترسی از ارتکاب جنایت ندارند و در حالیکه میدانند نمی توانند از چنگال عدالت فرار کنند، بی محابا اقدام به جرائم سنگین می کنند؟
بخاطر داریم در سالهای گذشته وقتی جنایتی فجیع رخ می دادمثل قتل یک نفر، قاتل پس از طی مراحل مختلف از دستگیری تا محاکمه، در محل جنایت به دار آویخته می شد یا بعدا اینکار در زندان انجام و اطلاع رسانی می شد، اما بهردلیل این شیوه اکنون اجرا نمی شود و حتی قاتل پس از اثبات جرم معرفی نشده و نحوه مجازات وی به اطلاع مردم نمی رسد تا عبرت آمیز باشد.
به عبارت دیگر نیاز به اطلاع رسانی از عاقبت افراد بزهکار، بخصوص قاتلین ضروری به نظر می رسد و جامعه باید بداند کسی که بی رحمانه به خاطر تصاحب یک خودرو، صاحب آن را به قتل رسانده و جسد او را آتش زده چه سرنوشتی خواهد داشت و محاکمه و اجرای سریع می تواند بازدارنده باشد.
سازمان هواپیمایی، مانع از سوء استفاده برخی شرکت های هواپیمایی شود
مدتی است گرفتاری جدیدی برای مردم پیدا شده که ناشی از سوء استفاده برخی از آژانس ها و شرکت های هواپیمایی است. موضوع از این قرار است که شخص اینترنتی یک یا چند بلیط هواپیما خریداری می کند اما قبل از فرارسیدن روز پرواز، به وسیله پیامک اعلام می شود که ساعت پرواز تغییر کرده و تاخیر دارد. طبق آنچه که پیام داده شده مسافر به فرودگاه می رود اما زمان مقرر اعلام می کنند که پرواز لغو شده و مسافران می توانند هزینه بلیط را دریافت کنند که به این ترتیب تمام برنامه های مسافران، بخصوص کسانی که روز بعد نوبت پزشک در تهران دارند، به هم می خورد، اعتراض مسافران هم به جایی نمی رسد. بعد اعلام می شود که بلیط با قیمت بالاتر موجود است و معلوم می شود که این تغییر زمان پرواز و لغو پرواز به دلیل فروش بلیط با قیمت های بالاتر بوده است. جا دارد سازمان هواپیمایی کشوری نسبت به این قضیه حساس شود و جلوی هرگونه سوء استفاده از طرف برخی شرکت ها را بگیرد تا مردم متضرر نشوند و از برنامههای خود عقب نیفتند.
برچسب ها : رئیس جمهور گتوند پزشك آبادان و خرمشهر
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد