
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد؛ نانوایی ها همچنان در صدر شکایات بهداشتی مردم
بر اساس اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ، بیشترین شکایات مردم از عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، مربوط به نانوایی ها است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گزارش آخرین وضعیت بررسی رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در مقابله با ویروس کرونا و تشریح جدیدترین گزارش عملکرد بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ را اعلام کرد.
نتایج اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۶ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ به این شرح است.
از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، ۱۹۴۱۶۷ مرکز مورد بازرسی قرار گرفته اند.
از تعداد ۳۵۷۹۹ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی که اخطار دریافت کرده و به مراجع قضائی معرفی شده اند، ۸۱۱ مرکز پلمپ شده اند.
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت همچنین در این گزارش به تشریح آخرین وضعیت بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت در مقابله با ویروس کرونا پرداخت و تعداد شکایات مردمی پاسخ داده شده را ۵۷۳۷ تماس و تعداد شکایات ثبت شده را نیز ۲۱۱۸ مورد شکایت عنوان کرده است.
در این زمینه، شکایت از عرضه مواد غذایی فاسد در اصناف تهیه و توزیع مواد غذایی، در صدر جدول قرار گرفته است. همچنین، بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی مربوط به نانواییها بوده است.
برچسب ها : وزارت بهداشت دستورالعمل های بهداشتی بهداشت
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- واکنش ایران به بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب
- در راستای روند مرتبط با اسنپبک/ رویترز: سئول پیشنویس قطعنامه لغو تحریمهای ایران را نهایی کرد
- حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک کشتی کاروان آزادی در سواحل تونس
- بقائی: آژانس میداند شیوه و نحوه اجرای تعهدات پادمانی ایران نمیتواند مانند قبل از تجاوز باشد
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!