مصرف دمنوش آویشن و زنجبیل تشدیدکننده تب در بیماران مبتلا به سرماخوردگی
یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند.
پانتهآ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به دلیل سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوشهایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری کنند؛ زیرا این گونه دمنوشها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.
به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.
او افزود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز کنند و از مصرف غذاهایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری کنند.
او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضهای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روزهای اول به پزشک مراجعه کنند و با درمانهای خانگی می توانند بیماری خود را کنترل کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمانبرچسب ها : دمنوش آویشن و زنجبیل سرماخوردگی تب
- /دانستنیهای حقوقی/ مجازات پیشفروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی چیست؟
- دریافت واکسن رایگان آنفولانزا برای مادران باردار از طریق مراکز جامع خدمات سلامت
- پس از نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی صورت گرفت؛ پرسش مهر پزشکیان: «راز وفاق در مدرسه» و تأثیر آن در فردای کشور
- در آستانه بازگشایی مدارس مطرح شد؛ اعلام خوراکی های ممنوعه در بوفه مدارس/ از یخمک تا فلافل