آتش بس در غزه/ درخواست سازمان ملل برای پایبندی دو طرف درگیر
همزمان با آغاز آتشبس در غزه از نیمه شب گذشته، سازمان ملل دو طرف درگیر را به پایبندی به آتشبس اعلام شده دعوت کرد.
به نقل از روسیا الیوم، آتشبس در غزه از ساعت ۲ بامداد امروز جمعه به وقت محلی پس از ۱۱ روز درگیری در این باریکه آغاز شد.
پنجشنبه شب، رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فسلطین پس از تلاشهای مصر در ترغیب طرفین به آرامش، توافق کردند که آتش بس برقرار کنند.
در بیانیه مصر درباره آتش بس آمده که درگیری بین دو طرف به طور همزمان متوقف شد.
قرار است گذرگاه "کرم ابوسالم" نیز از امروز جمعه برای تسهیل ورود کامیونهای سوخت رسانی و کمکهای بشردوستانه بازگشایی شود.
همچنین قاهره دو هیئت امنیتی را به تلآویو و مناطق فلسطینی اعزام خواهد کرد تا از نزدیک پیگیر اجرای این توافق و اقداماتی باشند.
مقاومت فلسطین نیز از پایبندی به آتشبس اعلام شده که با تلاشهای میانجیگرانه مصر برقرار شد، خبر داد.
ابوحمزه، سخنگوی گردانهای قدس، وابسته به جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد مقاومت به تصمیم آتش بس اعلام شده پایبند است.
از سوی دیگر، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل با استقبال از توافق آتش بس میان رژیم صهیونیستی و غزه، از همه طرفهای مربوطه خواست که پایبند باشند.
️ فلسطینیان ساکن نوار غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس با آغاز آتشبس در غزه به خیابانها آمده و برای پیروزی مقاومت بر رژیم صهیونیستی به شادی پرداختند.
آتشبس در غزه پس از ۱۱ روز درگیری در این شهر که به شهادت۲۳۲ تن و زخمی شدن ۱۹۰۰ فلسطینی انجامید برقرار شد.
در مقابل در جریان حملات موشکی مقاومت به اراضی اشغالی ۱۲ صهیونیست کشته و ۳۳۶ تن زخمی شدند. همچنین این حملات خسارات هنگفتی را به طرف اسرائیلی وارد کرد.
برچسب ها : حمله به غزه آتش بس غزه اسراییل
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
