دو شطرنجباز ایران مقابل رژیم صهیونیستی حاضر نشدند
بردیا دانشور و پویا ایدنی، دو ملیپوش شطرنج ایران مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در مسابقات جهانی حاضر نشدند.
به گزارش ایسنا، در جریان مسابقات سریع قهرمانی جهان در بخش مردان، پرهام مقصودلو، مرد شماره یک شطرنج ایران به مصاف حریفان خود رفت و در روز اول به ۳ پیروزی، یک شکست و یک تساوی رسید. نماینده ایران که با ریتینگ ۲۶۵۶ در این مسابقات حضور دارد، تواست در پنج بازی اول خود ۳.۵ امتیاز کسب کند و در رده ۳۰ این مسابقات بایستد.
احسان قائم مقامی، دیگر ملیپوش شطرنج ایران در این مسابقات، به مصاف حریفان خود رفت و به ۲ پیروزی، ۲ شکست و یک تساوی رسید. با این نتیجه قائم مقامی ۲.۵ امتیازی شد و در رده ۹۶ قرار گرفت.
محمد امین طباطبایی که در این مسابقات با ریتینگ ۲۵۲۶ حضور دارد، به ۲ پیروزی، ۲ تساوی و یک شکست دست یافت تا با ۳ امتیاز در رده ۴۲ قرار بگیرد. شطرنج باز ایران در دور اول این مسابقات ناکامورا آمریکایی را متوقف کرد و به تساوی ارزشمند دست یافت.
پویا ایدنی، دیگر شطرنجباز ایران در مسابقات جهانی، در دور چهارم این مسابقات مقابل شطرنجباز رژیم صهیونیستی حاضر نشد. نماینده ایران در این مسابقات با کسب دو پیروزی، دو شکست و یک تساوی ۲.۵ امتیازی شد و در رده ۹۱ این رقابتها قرار گرفت.
بردیا دانشور، ملی پوش جوان شطرنج ایران که در این مسابقات حضور دارد، در دور سوم مقابل نماینده رژیم صهیونیستی حاضر نشد. این شطرنج باز در ۲ بازی به پیروزی رسید، در ۲ بازی شکست خورد و در یک رقابت به تساوی دست یافت تا با ۲.۵ امتیاز در رده ۹۹ قرار بگیرد.
به گزارش ایسنا، مسابقات جهانی شطرنج سریع و برق آسای جهانی از ۲۶ تا ۳۰ دسامبر (۵ تا ۹ دی ماه) در کاخ ورزشی آلماتی قزاقستان درحال برگزاری است. مسابقات سریع در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ دسامبر و سپس مسابقات برق آسا ۲۹ تا ۳۰ دسامبر کار خود را دنبال خواهند کرد. دین لیرن چینی، علیرضا فیروزجا و لوون آرونیان ارمنی از جمله شطرنجبازان سرشناسی هستند که در این مسابقات حضور ندارند.
برچسب ها : شطرنج رژیم صهیونیستی مسابقات جهانی شطرنج
- راوی گفت: یافتن راه حلی غیر از تعطیلی مدارس، آزمونی برای موفقیت یا شکست مدیریت کلان استان است/سامانه ملی حمایت وزارت رفاه بسته است
- راوی گفت: آیا دستگاه قضائی مانع از ادامه چرخه بحران های بانکی خواهد شد؟/کاشت درخت نخل زینتی، با وجود درخت های پر بار سنتی استان به نفع کیست؟
- راوی گفت: عوامل وزارت کشور به جای کمک به تسریع پروژه قطار شهری، سنگ لای چرخ می گذارند
- راوی گفت: حاشیه هایی از نشست جمع بندی سفر معاون رئیس جمهور به خوزستان/با وجود ادغام بانک آیندگان در بانک ملی و کمبود نیرو، مجوز استخدام نمی دهند
- آغاز طرح ویژه «فکرورزی برای کودکان و نوجوانان» توسط جهاد دانشگاهی
- رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران خبر داد: راهاندازی سایتی برای اعلام قطعی خدمات دستگاهها/اجرای طرح گردش اسناد الکترونیکی
- رئیس دانشگاه فرهنگیان: افزایش تعداد ورود به دانشگاه فرهنگیان تاثیری در میزان جذب ندارد
- نگهداری و خرید و فروش مشروبات الکلی چه مجازاتی دارد؟
- گروسی: آژانس هیچ دادهای درباره اورانیوم غنیشده ایران دریافت نکرده
- والاستریتژورنال، طرح آمریکا برای بازسازی غزه را مبهم ارزیابی کرد
- منابع آمریکایی: مذاکرات میان دمشق و تلآویو به بنبست رسیده است
- عراقچی در گفتوگو با همتای انگلیسی: ایران هیچگاه مذاکرهای که بر مبنای احترام به حقوق قانونی ملت ایران باشد را رد نکرده است
- راوی گفت: یافتن راه حلی غیر از تعطیلی مدارس، آزمونی برای موفقیت یا شکست مدیریت کلان استان است/سامانه ملی حمایت وزارت رفاه بسته است
- راوی گفت: آیا دستگاه قضائی مانع از ادامه چرخه بحران های بانکی خواهد شد؟/کاشت درخت نخل زینتی، با وجود درخت های پر بار سنتی استان به نفع کیست؟
- راوی گفت: عوامل وزارت کشور به جای کمک به تسریع پروژه قطار شهری، سنگ لای چرخ می گذارند
- راوی گفت: حاشیه هایی از نشست جمع بندی سفر معاون رئیس جمهور به خوزستان/با وجود ادغام بانک آیندگان در بانک ملی و کمبود نیرو، مجوز استخدام نمی دهند
