افزایش ساعت مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا از افزایش ساعت کاری مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک خبر داد.
سرهنگ "علی محمدی" رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا و ایجاد وضعیت قرمز در کل کشور، مدتی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک بنا به تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل و قادر به ارائه خدمت به هموطنان عزیز نبودند.
سرهگ محمدی افزود: با توجه به وقفه کوتاه در کار مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک، شاهد درخواستهای زیادی از سوی هموطنان برای دریافت نوبت اینترنتی بودیم و به جهت کاهش زمان انتظار و ارائه خدمات به شهروندان در کوتاهترین زمان ممکن، مقرر شد تا اطلاع بعدی ساعت کار مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک از ساعت ۱۴ به ۱۶ به میزان ۲ ساعت در روز افزایش یابد. البته به غیر از روزهای پنجشنبه که تا ساعت ۱۱:۴۵، این مراکز فعال هستند.
رئیس مرکز شماره پلیس راهور ناجا بیان کرد: هموطنان عزیز با مراجعه به وبسایت راهور ۱۲۰ به نشانی www.rahvar120.ir نوبت اینترنتی بگیرندو مراکز شماره گذاری موظفند پس از پایان ساعت کاری در ساعت ۱۶ به تمامی افرادی که قبل از این زمان وارد مراکز شده اند، خدمات ارائه کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛
برچسب ها : شماره گذاری تعویض پلاک پلیس راهور ناجا
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
