شماره خبر : 20435
منتشر شده در مورخ : ۲۱ خرداد ۱۴۰۲
ساعت : 12:7
سیاستی؛ گره گشای همه مشکلات!

سیاستی؛ گره گشای همه مشکلات!

                          
سفر استانی دولت به آذربایجان شرقی در روزهای آخر هفته گذشته توانست معیارهای خوبی از وفای به عهد دولت مردمی بدست دهد و رضایت مردم این استان را در پی داشته باشد. از جمله در این سفر طرح راه آهن میانه-تبریز بعد از 22 سال انتظار افتتاح شد که کاهش 4 ساعته زمان طی مسیر تبریز-تهران را بدنبال دارد و فواید اقتصادی زیادی نصیب مردم منطقه و کشور خواهد کرد. همچنین رئیس جمهور ضمن شرکت در جشن احیای 220 واحد راکد تولیدی و صنعتی این استان، احیای بزرگترین کارخانه ماشین سازی کشور یعنی ماشین سازی تبریز را نیز اعلام کرذ. از دیگر اقداماتی که به در خواستهای مردم و وعده های دولت در سفر اوّل به این استان مربوط می شود استقلال مس سونگون بود که به این وعده نیز وفا شد.
امّا در نشست آقای رئیسی با جریانهای سیاسی و جمعی از فعالان جبهه مردمی این استان، ایشان یکی از وعده های مهم خود را یک بار دیگر تکرار کرد وعده ای که هنوز کاملاً به آن عمل نشده و عمل به آن می تواند گره گشای تمام مشکلات لاینحل کشور باشد و بهترین معیار توفیق دولت در اداره امور کشور خواهد بود، این وعده" ‌به حاشیه راندن مدیران بی‌انگیزه و خسته" است که به بیان ایشان در این جلسه و در موارد متعدّد دیگر "سیاست قطعی دولت مردمی است." موضوعی که در این ستون و در مسائل مربوط به استان خوزستان بارها مورد بحث قرار گرفته است.
گرچه رعایت شایسته سالاری در تأمین نیروی انسانی در هر سطح سازمانی بسیار مهم است، امّا رعایت این نظام در گزینش و انتصاب مدیران اهمیتی صدچندان پیدا می کند، زیرا برای تحقّق اهداف یک سازمان آنکه باید همهِ عوامل و منابع سازمانی را مدبّرانه بکار گیرد مدیریت سازمان است، حال اگر رأس سازمان خود از شایستگی لازم برای انجام وظایف محوّله برخوردار نباشد، با وجود تأمین بهترین منابع انسانی و مادی، سازمان نه تنها نخواهد توانست به اهداف خود دست یابد بلکه خسارات ناشی از حضور چنین مدیرانی تا مدتها پس از برکناری آنها نیز ادامه خواهد داشت. تجارب موجود در کشور نیز دقیقاً نشان می دهد که هرگاه در رأس سازمانها، مدیران شایسته و متعهّد قرار گرفته اند، ولو با منابع و امکانات محدود توانسته اند به چنان موفقیّتهای چشمگیری دست یابند که تمام کشور از مزایای آن برخوردار شده اند.
نمونه شاخص چنین تجربه ای در استان خوزستان بخوبی قابل مشاهده است، استانی با جمعیتی بیش از 5 میلیون و عمدتاً جوان، با سابقه دیرینه تاریخی و فرهنگی، وجود تمام زیرساختهای لازم برای توسعه صنعتی و کشاورزی، استقرار صنایع بزرگ و دهها عامل دیگر که توسعه آن می تواند جهش اقتصادی کشور را موجب شود، بدلیل حضور مدیرانی بی انگیزه و خسته و نالایق ولو در برهه هائی کوتاه از استانی مهاجر پذیر، به استانی بشدت مهاجر فرست تبدیل شده است. براین اساس و با توجّه به وعده های مکرّر دولت به مردم استان خوزستان در مورد انتخاب مدیران لایق و کارآمد و بومی گزینی در نصب مدیران استان، انتظار می رود بدلیل جایگاه ویژه خوزستان در توسعه کشور و وعده های مکرّری که در مورد اصلاح مدیریتی استان به مردم داده شده رئیس جمهور محترم، ، اعمال این سیاست قطعی و عمل به وعده های خود در این مورد را در اولویت ویژه قرار دهد تا بفضل الهی این استان پرظرفیت بتواند نقش ویژه خود را در اقتصاد و توسعه کشور بازیابد. ان شاء ... .
موسوی زاده  
 

 

برچسب ها : سیاست دولت آذربایجان شرقی