شماره خبر : 20813
منتشر شده در مورخ : ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
ساعت : 13:33
مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس بین‌شهری صادر شد

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس بین‌شهری صادر شد

 

 مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری با اعلام صدور مجوز برای واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس بین‌شهری، شرایط متقاضیان و همچنین سهمیه هر استان را به اداره‌های کل راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای استانی ابلاغ کرد.

به گزارش ایرنا از سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای، «داریوش باقرجوان » با بیان این مطلب گفت: از جمله تسهیلات پیش‌بینی شده در این مصوبه تخفیف ۵۰ درصدی برای سود بازرگانی خودروهای وارداتی است که البته مستلزم صدور دستور العمل مشترک از طرف وزارت صمت و وزارت کشور است که برای تسریع در روند تدوین و ابلاغ این دستور العمل، موضوع در دست پیگیری است.

وی با اشاره به این‌که ناوگان وارداتی باید با عمر کمتر از پنج سال و از جمله برندهای معتبر باشد، افزود: در اجرای مصوبه اخیر هیات وزیران، سازمان متبوع در صورت مهیا شدن منابع داخلی، برای هر دستگاه ۱۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی اختصاص داده است که تفاهم نامه‌های مربوطه با بانک‌های عامل در شرف مبادله است، ضمن این‌که تایید تامین قطعات، وجود شبکه خدمات پس از فروش و معاینه فنی جزو شروط مندرج در متن مصوبه است.

باقرجوان همچنین بیان‌داشت: در اجرای مصوبه یاد شده، سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای در تاریخ ۱۶ خرداد امسال، شرایط متقاضیان و همچنین سهمیه هر استان را به اداره‌های کل راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای استانی ابلاغ کرده و تا پایان خرداد به اداره‌های کل استانی مهلت داده است تا متقاضیان را معرفی کنند.

مدیر کل دفتر حمل ونقل مسافر افزود: در بخشنامه ابلاغی به استان‌ها تصریح شده است که فقط شرکت‌های حمل‌و نقل مسافر و رانندگان فعال بخش حمل‌و نقل مسافر می‌توانند نسبت به ارائه تقاضای خود برای واردات اقدام کنند.

وی همچنین اظهار داشت: شرکت حمل‌و نقل باید دارای پروانه فعالیت معتبر بوده و بر اساس تعهد محضری ملتزم به این است که در ایام اربعین از سرویس دهی در خطوط مربوطه خود منفک شده و فقط در مسیرهای تعیین شده برای جابه‌جایی زائران اربعین فعالیت کند و تا پنج سال خودرو در مالکیت شرکت یا اعضای هیات مدیره شرکت باقی بماند.

وی گفت: رانندگان متقاضی نیز باید دارای کارت هوشمند معتبر با حداقل کارکرد ۱۲۰ فقره سند حمل در سال گذشته بوده و ضمن ارائه معرفی نامه از تشکل ذی‌ربط خود، تعهد محضری مبنی بر به‌کارگیری خودرو تحت پوشش شرکت حمل و نقل و فعالیت در ایام اجرای طرح اربعین در مسیرهای تعیین شده و مالکیت خودرو تا پنج سال به‌نام راننده را ارائه کنند، همچنین شرکت حمل و نقل باید معرفی نامه مبنی بر تحت پوشش قرار دادن راننده متقاضی واردات را ارائه کنند.

باقرجوان با بیان اینکه هر راننده فقط می‌تواند برای واردات یک خودرو اقدام کند و این امتیاز قابل واگذاری به غیر نیست، ادامه‌داد: به منظور حمایت از مالکانی که وسیله نقلیه آنان دچار حریق و آتش سوزی شده، پیش‌بینی شده است شرط کارکرد ناوگان در سال قبل حذف شود.

وی ابراز امیدواری کرد متقاضیان بتوانند با بهره‌گیری از فرصت پیش آمده هر چه سریعتر مدارک خود را به اداره‌های کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استانی ارائه دهند تا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای آنان را برای طی مراحل ثبت سفارش به وزارت صمت معرفی کند.

برچسب ها : سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وزارت کشور اتوبوس حمل و نقل مسافری صمت اربعین