فتنه 78 و فتنه گران همیشه در صحنه!
در طول 45 سال عمر جمهوری اسلامی ایران، این نظام مقدّس هیچگاه از شرِّ توطئه های دشمنان و ایادی داخلیشان در امان نبوده که البته با تفضّلات الهی، درایت رهبری و هوشیاری مردم همیشه توانسته است این توطئه ها را خنثی کرده و راه کمال و استحکام را همچنان ادامه دهد.
از جمله توطئه های پیچیده ای که باید از آن به عنوان اوّلین فتنه بزرگ براندازی یاد کرد و بصورت جدّی موجودیت نظام اسلامی را نشانه گرفته بود فتنه 18 تیرماه سال 78 است، فتنه ای که اگرچه بظاهر با تحریک دانشجویان و از کوی دانشگاه تهران آغاز شد ولی براساس شواهد و قرائن غیرقابل انکار، برنامه ریزیهای آن قبلاً توسط منافقین جدید، که غالباً در رأس دستگاههای اجرائی قرار داشتند صورت گرفته بود.
زمینه سازی برای ایجاد فتنه براندازی ۱۸ تیر 78 از آنجا صورت گرفت که با استقرار دولت اصلاحات و صدور مجوّز نشر برای دگراندیشان مخالف نظام اسلامی، قلم بمزدان خزیده در انزوا، فرصت یافتند تا از طریق این نشریات بصورت گسترده ای ارزشهای دینی و مصالح ملّی را مورد حمله قرار دهند. امّا تصویب طرح اصلاح قانون مطبوعات در مجلس پنجم برای مقابله با ضدِّانقلابِ نفوذ کرده در نشریات و سپس توقیف روزنامه سلام که با سرقت و چاپ سندی محرمانه از وزارت اطلاعات، کوشیده بود تا مانع تصویب این طرح شود، برای مخالفان داخلی فرصتی فراهم شد تا نقشه های از پیش طراحی شده برای آوردن پیاده نظام خود به کف خیابانها و امتیاز گیری از نظام را عملی سازند و به این ترتیب بود که سردمداران اصلی فتنه که از مدتها قبل به تحریک دانشجویان برای مقابله با نظام مشغول بودند، با کمک عوامل نفوذی خود در خوابگاه دانشگاه تهران، تعدادی از دانشجویان را به خیابانها کشاندند تا با ملحق کردن اشرار و عوامل گروهکهای ضدِّانقلاب به آنها و ایجاد آشوب، نظام را در برابر خود به تسلیم وادارند.
عاملان اصلی تدارک و تحریک ماجرای ۱۸ تیر، علاوه بر برخی مسئولان ارشد دولت، که با اطمینان از موفقیت توطئه، آشکارا بمیدان آمده بودند، تمامی نشریاتی بودند که بدون هیچ صلاحیتی از دولت جدید مجوّز نشر گرفته بودند و حضور باند دوم خردادی در وزارت ارشاد، تنها عامل پیدایش و بقاء آنها در عرصۀ مطبوعات بود، نشریاتی که بلافاصله پس از آغاز اوّلین روز شورش، به افتخار تمجید رسانه های بیگانه و ضدانقلاب مزدور امریکا و رژیم صهیونیستی نائل شدند.
فتنه 18 تیر که همراه با ویرانگری و غارتگری اموال عمومی و خصوصی و ضرب و شتم مردم تا ۲۲ تیر ادامه یافت، نمونه کاملی از طرح براندازی نظام اسلامی توسط دشمنان خارجی، به عاملیت قدرت طلبان داخلی، به حساب می آید که شکل تکامل یافته آن را در فتنه های ۸۸ و 96 و 98 و 1401،بازهم توسط یا با همراهی همین جناح سیاسی، مشاهده کردیم. اگرچه تمام این فتنه ها با هدایت رهبری و بصیرت عمومی درهم کوبیده شده، لیکن آثار و شواهد موجود نشان می دهد که قدرت پرستان تجدید نظرطلب دست از تلاش خود برنداشته و هر لحظه در صددند تا با تضعیف عناصر اقتدار کشور و با پشتگرمی بیگانگان فتنه ای جدید را تدارک به بینند، که با تجارب ارزندۀ نظام و مردم در سرکوب فتنه های گذشته و آشکار شدن عمق خیانتهای این گروه سیاسی بفضل الهی کشور و نظام از شرِّ این توطئه ها نیز در امان خواهد ماند. ان شاء ... .
موسوی زاده
برچسب ها : فتنه 78 فتنه گران جمهوری اسلامی ایران
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند