رستخیز عظیم محرّم!
امروز اوّل محرم الحرام، ماه برپائی محافل حسینی و زنده کردن یاد شهیدان کربلا است. تفضّل الهی، توفیق درک محرّم دیگری را نصیب کرده است تا پس از چند سال محدودیتهای کرونائی، دلدادگان سرور شهیدان عالم بتوانند با شرکت بدون محدودیت در این محافل و مرور دوباره صحنه بزرگترین رویاروئی حق و باطل، بار دیگر خود را با معیار محرّم بسنجند و تلاش مضاعفی جهت کاستن از فاصله خود با عاشورائیان و فهم پیام عاشورا آغاز کرده و با شناخت یزیدیان زمان، بتوانند همچون شهدای کربلا و تمام پیروانشان در طول تاریخ سهمی در مبارزه حق برعلیه باطل داشته باشند. محرم آغاز شده است تا عاشورائیان با سردادن دوباره فریاد "یالثارات الحسین" خواب ستمگران را برآشوبند و ظهور حاکمیت حق را به رخ آنان بکشند.
پیروان راستین سالار شهیدان علیه السّلام در هر عصر و زمان و تحت هر شرایطی کوشیده اند تا با برگزاری مجالس عزاداری آن بزرگوار، که بخش اعظم آن را وعظ و خطابه و آموزشهای دینی تشکیل می دهد، ضمن انتقال پیام اسلامخواهی عدالت طلبی و ظلم ستیزی حادثه عاشورا و بالابردن آگاهیهای دینی شرکت کنندگان در این مجالس، حق شناسی خود را به شهیدان کربلا که احیاگران اصلی اسلام ناب و معنویت در طول تاریخند نشان دهند.
امروز نیز مجالس حسینی نمادی دیرپا از موثّرترین و ماندگارترین شیوههای انتقال پیام عاشوراست که در طول سال، خصوصا در دو ماهه محرم و صفر، بههمت عاشقان اهلبیت علیهمالسّلام و با حضور طالبان رشد معنوی و ارادتمندان ساحت حسینی برپا میشوند و در فضایی سرشار از عشق و خلوص، کار انتقال پیام عاشورا را با کارآمدی بسیار بالا، صورت میدهند، چرا که اکنون بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است که آنچه جامعه شیعی را در فراز و نشیبهای تاریخی از تهاجمات فکری و فرهنگی مصون نگه داشته و نشاط و پویائی و خودباوری پیروان این مکتب را موجب شده و اخیراً نیز آنان را در بزرگترین حرکت حقطلبانه و مستقل تاریخی یعنی انقلاب اسلامی ایران، به پیروزی رسانیده، تعلّق خالصانه به پیام عاشورا و حضور فعّال در مجالس مجاهدپرور حسینی است، و این حقیقتی است که دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی نیز به آن اعتراف کرده اند، و بر همین اساس نیز از هیچ تلاش و صرفه هزینه ای برای از بین بردن فرهنگ عاشورا دریغ نکرده اند که البته هوشیاری مردم و بویژه دست اندرکاران برگزاری مراسم محرّم تاکنون مانع توفیق آنها بوده است.
باید با حفظ کامل چارچوبهای سنتی عزاداری، شامل موعظه و مرثیه، که در حفظ و انتقال پیام عاشورا و زنده نگه داشتن اسلام حقیقی عملکردی بی نظیر داشته است، کارکرد این مجالس همچنان حفظ شود و این محافل، به عنوان کانون شور و شعور شیعی، با کیفیتی بهتر و بهره برداری از شیوه هایی مؤثّرتر، عامل تربیت نسلهای عاشورائی و انتقال پیام آزادی و آزادگی باشند. ارادتمندان سالار شهیدان باید با هوشیاری کامل در جهت خنثی کردن توطئه های یزیدیان زمان و ایادی داخلیشان، که با طرح شبهات و نفوذ افراط و تفریط در برگزاری مراسم، سعی در مخدوش ساختن چهره تابناک و شورآفرین قیام کربلا دارند، دست به دست هم دهند و با شیوه های ابتکاری و تلاش در جهت ارتقاء کیفیت این مراسم ضمن تأثیرگذاری بیشتر بر جامعه و بویژه جوانان، ناکامی دشمنان را در رسیدن به اهداف شومشان موجب شوند. انشاء... .
موسوی زاده
برچسب ها : محرم الحرام شهیدان کربلا مجالس عزاداري
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند