
سامانه خدمات الکترونیکی سازمان سنجش جایگزین مراجعات حضوری شد
به گزارش سازمان سنجش آموزش کشور، کرونا هنوز پیچیده تر و مسری تر از قبل جولان می دهد؛ زندگی مسالمت آمیز با آن چیزی است که مسوولان بر آن تاکید می کنند؛ در عین حال شهروندان برای گذران زندگی خود و تداوم کسب و کار و اقتصاد خانواده مجبور به مراودات اجتماعی هستند؛ لاجرم مناسب ترین راه حل کاهش تجمعات استفاده از بستر الکترونیک و مدیریت زمان خدمت رسانی به مردم است.تهران- ایرنا- سامانه پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور جایگزین مراجعات حضوری و مکاتبات فیزیکی در شرایط اوج بیماری کرونا شد.
در حالی که کرونا همچنان سایه سنگینی بر جامعه دارد، بهترین راه مبارزه با آن استفاده از ماسک، شست وشوی دست ها و رعایت فاصله اجتماعی است و بهترین راه حل اجرای برنامه های اقتصادی، اجتماعی بهره مندی از خدمات الکترونیکی است که بسترهای مناسبی برای آن فراهم شد.
با توجه به پذیرش نشدن حضوری داوطلبان به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا همچنین تسریع در بررسی و ثبت درخواست ها به صورت الکترونیکی، متقاضیان می توانند به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس: http://darkhast.sanjesh.org مراجعه و درخواست خود را به همراه مستندات لازم ثبت کنند.
پس از ثبت درخواست، برای داوطلب شماره نامه و کد رهگیری از طریق پیام کوتاه ارسال می شود. داوطلبان می توانند پس از دریافت شماره و کد رهگیری از طریق پیام کوتاه، به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات به آدرس:http://rahgiri.sanjesh.org وارد و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.
برچسب ها : ویروس کرونا دولت الکترونیک سازمان سنجش آموزش کشور
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- کمبود ۵۰۰۰ معلم تربیت بدنی در مقطع ابتدایی/ حل مشکل با جذب معلم در دانشگاه فرهنگیان
- شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان آن
- معاون آموزشی وزارت علوم خبر داد: اعلام نتایج نهایی کنکور در نیمه مهر/آغاز سال تحصیلی نودانشجویان از ۲۶ مهر
- پلیس فتا: تبلیغات صدور مدارک در فضای مجازی، کلاهبرداری است
- حضور صمیمانه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در مجتمع مطبوعاتی نور خوزستان
- رییس کمیسیون مشترک صنعت و انرژی مجلس؛ وزیر نیرو نباید استیضاح شود
- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مطرح کرد: لزوم استقرار هواپیمای آبپاش در خوزستان تا شهریور/ حریق بخش ایرانی هورالعظیم در روزهای اخیر
- خوزستان دومین استان کشور در ثبتنام زائران اربعین در سامانه سماح
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟