شماره خبر : 2431
منتشر شده در مورخ : ۱۶ خرداد ۱۴۰۰
ساعت : 21:19
نامزدهای ریاست جمهوری تیم خود را معرفی کنند تا مردم بعداً از رᅢی خود پشیمان نشوند

نامزدهای ریاست جمهوری تیم خود را معرفی کنند تا مردم بعداً از رᅢی خود پشیمان نشوند

 اولین مناظره تعیین کننده نبود، نامزدها کلی گویی نکنند

برگزاری اولین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اگرچه به نتیجه ای که مردم انتظار دارند منجر نشد و باید منتظر مناظره های دیگر بود و بعد تصمیم گیری شود که کدامیک به نسبت بقیه اصلح تر است اما با توجه به این نکته که: 
         تامرد سخن نگفته باشد 
                      عیب و هنرش نهفته باشد 
برخی از شاخص ها و خصوصیات آقایان آشکار شد. مثلا معلوم شد کدامیک از نامزدها خویشتن دار است و کدامیک نمی تواند خود را مدیریت کند. یا اینکه کدامیک تخصصی حرف می زند و لااقل فن بیان دارد و کدام یک به قول یکی از مناظره کنندگان انشا می خواند. 
البته ایده آل این است که در هر جامعه افرادی برای سپردن مسئولیت ها پرورش داده شوند وحتی ارسطو و افلاطون هم به اصل تربیت منتخبین معتقد بودند، اما حالا که چنین قاعده ای رعایت نمی شود لااقل باید افرادی انتخاب شوند که از حداقل های شاخص ها برخوردار باشند و طوری نباشد که کما فی السابق بعد از رفتنشان، مردم از آنها به نیکی یاد نکنند، کما اینکه بعد از انقلاب هنوز از  شهید رجایی به نیکی یاد می شود. بنابراین یکی از شاخص های مهم نامزد ریاست جمهوری این است که قبل از آنکه مشروع باشد، محبوب باشد که اگر محبوب نبود، نمی تواند بر ملت و دلها حکومت کند و اگر امروز مردم هنوز طرفدار نسبی یک نفر هستند که در گذشته مسئولیتی داشته، به خاطر محبوب بودن اوست یک نامزد ریاست جمهوری نباید در برابر حرفها تهمت ها و برخورد دیگران خشمگین شود چون شخص عصبی قطعا اشتباه می کند و نمی تواند درست تصمیم بگیرد. جالب است که یکی از نامزدها به مجری توپیده که چرا به بقیه جناب گفته و به او نگفته!! با چنین شاخصی چطور می شود به فردی اعتماد کرد که آستانه تحملش در برابر سختی ها اندک است. به هر حال هنوز زود است که درباره نامزدها قضاوت کلی کرد چون تا حالا برتری حس نشد مگر اینکه بعدا خودشان را بهتر بشناسانند، بشرطی که از خودشان مایه بگذارند نه اینکه نبش قبر کنند یا فرصتشان را با کلی گویی و خودداری از برنامه هایشان از دست بدهند. 
نامزدهای ریاست جمهوری تیم خود را معرفی کنند تا مردم بعداً از رای خود پشیمان نشوند

تا آنجا که می دانیم در کشورها، زمان انتخابات  مردم به احزاب و رهبران آنها رای می دهند چرا که قبل از آن عملکرد حزب برایشان مشخص شده می دانند در آن حزب چه تیم و افرادی فعال هستند و مهمتر از آن برنامه های آنها به اطلاع مردم می رسد و این طور نیست که نامزدها فقط زمان انتخابات به میدان بیایند و شعارهای اغوا کننده و چه بسا غیر عملی که پشتوانه و منابعی ندارند بدهند. ضمنا هر نامزد تیم خود را معرفی می کند و مردم با توجه به شخصیت و توانمندی که در آنها سراغ دارند به نامزد مورد نظر خود رای می دهند و اما حالا که ما، حزب های مطرح که رقیب یکدیگر باشند، نداریم و فرد مطرح است، لااقل نامزدها بیایند تیم خود را معرفی کنند چرا که خاطرات بدی داریم از کسانی که آمدند، رای مردم را گرفتند، بعد که دولت تشکیل دادند، چهره هایی را در کابینه و کنار خود قرار دادند که اصلا شایسته جایگاهشان نبودند و هم مردم و هم فرد منتخب را بیچاره کردند چون رفاقت را به دیگر فاکتورهای انتخاب ترجیح دادند. البته احزاب نقطه ضعف هایی هم دارند که مهمترین آن تلاش برای کسب قدرت انحصاری خودشان است که موجب می شود مشارکت مردمی کمرنگ شود اما احزابی موفق هستند که افراد آموزش دیده و متخصص را متناسب با مسئولیتهایی که قرار است برای آنها در نظر گرفته شود تربیت کنند. همانطور که در نظام حزبی، احزاب مراقب و ناظر بر کار یکدیگر هستند ما نیز اگر جناحی هستیم. وقتی یک جناح قدرت را به دست گرفته، بقیه باید بر عملکرد آن نظارت و نقد سازنده داشته باشند، نه اینکه تمام تلاش این باشد که فرد و تیم منتخب را برزمین بزند تا نالایقی آنها به اثبات برسد که در این صورت کشور و مردم هستند که فدای این جناح بازی می شوند. در هر حال بهتر است نامزدها، معرفی تیم خود را در صورت پیروزی  معرفی و سوابق آنها را تشریح کنند تا مردم بازهم بعد از انتخاب از رای خود پشیمان نشوند. 
ریاست کمیسیون انرژی مجلس به خوزستانی ها باز می گردد

سید کریم حسینی رئیس مجمع نمایندگان استان گفته: بعد از 6 سال برای اولین بار توانستیم یکی از همکاران (مجتبی یوسفی) را وارد هیات رئیسه مجلس کنیم. وی همچنین خبر داده که در روزهای آینده ریاست کمیسیون انرژی به خوزستانی ها باز خواهد گشت.

مدیران، عدد و رقم پروژه ها را بدهند 
استاندار خوزستان از مدیران استانی خواسته درباره پروژه ها عدد و رقم ارائه کنند چون کلی گویی فایده ای ندارد. به اعتقاد سلیمانی دشتکی علت اینکه در کارها به نتیجه نمی رسیم این است که برای پروژه ها عدد و رقم نداریم در حالیکه باید پروژه را تعریف کرد تا بتوان کار مورد نظر اجرایی شود. وی این را هم گفته که خوزستان دریایی از مشکلات است و هرچه اعتبار در آ‌ن هزینه شود مشکلات جمع شدنی نیستند. 
استاندار در جای دیگر خواستار تحرک مدیران در اجرای پروژه های عمرانی شده و از معاون عمرانی خود خواسته با مدیرانی که تحرک ندارند و پروژه های حوزه مسئولیتشان پیشرفت ندارد برخورد کند.
ما که بارها گفتیم ببینید چرا کارهای عمرانی تعطیل یا به کندی پیش می رود و بهتر است این برخورد شامل حوزه استانداری هم بشود.  

برچسب ها : ریاست كمیسیون انرژی مجلس به خوزستانی ها باز می گردد نامزدهای ریاست جمهوری مدیران، عدد و رقم پروژه ها را بدهند