
قیمت گوجه فرنگی و خیار متعادل شد
رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به فراوانی عرضه و کاهش بارندگی، قیمت گوجه فرنگی و خیار به تعادل رسیده است.
آقای مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به فراوانی عرضه گوجه فرنگی و خیار و کاهش بارندگیها، بازار این محصولات به تعادل رسیده است.
او قیمت هر کیلو گوجه فرنگی را ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان و خیار را ۱۰ تا ۱۸ هزار تومان اعلام کرد و افزود: بنابر پیش بینی های قبلی با ازدیاد عرضه گوجه فرنگی و خیار از بوشهر، این محصولات به نرخ قبلی رسیدهاند.
دارایی نژاد با بیان اینکه کمبودی در عرضه میوه نداریم، گفت: نرخ کنونی هر کیلو نارنگی ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان، پرتقال جنوب ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان، پرتقال شمال ۸ تا ۱۶ هزار تومان، کیوی ۲۰ تا ۳۵ هزار تومان، انگور بی دانه زرد و قرمز ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان، انار ۱۰ تا ۴۰ هزار تومان، ازگیل ۳۰ تا ۶۰ هزار تومان، لیموشیرین ۱۵ تا ۳۰ هزار تومان و خرمالو ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان است.
رئیس اتحادیه بارفروشان از افزایش قیمت میوه های وارداتی خبر داد و گفت: با توجه به کاهش واردات، قیمت هر کیلو موز ۴ تا ۵ هزار تومان و هر کارتن آناناس ۲۰۰ هزار تومان رشد داشته است. بر این اساس نرخ هر کیلو موز هندی ۵۵ هزار تومان، موز پاکستانی ۴۵ هزار تومان و موز اکوادور ۶۰ هزار تومان و همچنین ه رکارتن آناناس یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است. با توجه به فراوانی تولید و عرضه پیش بینی می شود که قیمت تا پایان ماه تغییری نداشته باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزیبرچسب ها : نرخ گوجه فرنگی قیمت خیار بازار میوه
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد
- پلیس راهور فراجا: استفاده از دوربینهای چهرهخوان برای ثبت تخلفات عابران تکذیب شد
- فرانشیز خدمات بستری مددجویان کمیتهامداد «رایگان» شد/ پرداخت کمک هزینه درمان ناباروری در مراکز خصوصی تا ۵۰ میلیون تومان
- آغاز ثبتنام دانشآموزان اتباع خارجی برای سال تحصیلی جدید از اول خرداد/ برگههای سرشماری اعتباری ندارد
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است