شماره خبر : 58060
منتشر شده در مورخ : دوشنبه 9 شهریور 1405
ساعت : 11:47
پس از کش‌وقوس‌های فراوان؛ جدایی ممبینی از فدراسیون فوتبال رسمی شد/ مومنی سرپرست دبیرکلی شد

پس از کش‌وقوس‌های فراوان؛ جدایی ممبینی از فدراسیون فوتبال رسمی شد/ مومنی سرپرست دبیرکلی شد

 

پس از آن که مهدی تاج تصمیم به قطع همکاری با دبیرکل فدارسیون فوتبال گرفت، حامد مومنی به عنوان سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، چند هفته پس از اتفاقاتی که برای دبیرکل فدراسیون فوتبال رخ داد و مهدی تاج تصمیم به برکناری او گرفت، امروز دوشنبه حکم رئیس فدراسیون برای سرپرست دبیرکلی صادر شد. پیش از این خبرگزاری مهر در گزارشی با عنوان (با تصمیم مهدی تاج؛ دبیرکل فدراسیون فوتبال برکنار شد/ گزینه‌های جانشینی مشخص شدند) از تصمیم رئیس فدراسیون برای برکناری وی خبر داده بود.

امروز دوشنبه با حکم مهدی تاج رئیس فدراسیون، حامد مومنی به عنوان سرپرست دبیرکلی منصوب شد. مومنی که پیش از پیوستن به فدراسیون در سال ۱۳۸۶ عضوی از جامعه رسانه‌های ورزشی کشور بود، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم ارتباطات اجتماعی می‌باشد.

علاوه بر این بخشی از مدارک بین‌المللی مومنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- فارغ‌التحصیل دوره مطالعات پیشرفته در مدیریت فوتبال از دانشگاه لوزان، سوئیس
- فارغ التحصیل دوره تخصصی مدیریت فوتبال از یوفا
- فارغ التحصیل دوره تخصصی برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی از دانشگاه مدیریت میلان، ایتالیا
- فارغ التحصیل دوره عالی مدیریت و حکمرانی مطلوب سازماهای ورزشی از فیفا
- دارای گواهینامه تخصصی رهبری و مدیریت فوتبال از کنفدراسیون فوتبال آسیا

مومنی علاوه بر سوابق متعدد اجرایی، از سال ۱۳۹۱ ناظر بین المللی کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا بوده است که از مهم‌ترین رویدادها و تورنمنت‌های تحت نظر مومنی می‌توان به برگزاری فینال جام جهانی فوتسال لیتوانی در سال ۲۰۲۱ و برگزاری ۶ مسابقه در مسابقات فوتبال المپیک ۲۰۲۴ فرانسه اشاره کرد.


 

برچسب ها : حامد مومنی هدایت ممبینی فدراسیون فوتبال ایران