احتمال واریز سود سهام عدالت در روز پنجشنبه
یک منبع آگاه به باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد: اطلاعات مربوط به واریز سود سهام عدالت افراد برای بانکها ارسال شده تا این سود پنجشنبه ۲۳ آذر واریز شود.
یک منبع آگاه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد: اطلاعات مربوط به واریز سود سهام عدالت از سوی شرکت سپردهگذاری مرکزی به بانکها ارسال شده و بانکها در حال بررسی هستند تا سود سهام عدالت را به احتمال زیاد در روز پنجشنبه ۲۳ آذر به حساب افراد واریز کنند.
به گفته این منبع آگاه، سود سهام عدالت برای دارندگان برگه سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی به میزان حدود ۷۳۰ هزار تومان و برای دارندگان برگه سهام عدالت یک میلیونی حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خواهد بود.
گفتنی است بنابر اعلام مسئولان سازمان بورس، سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۱ شرکتها امسال در دو مرتبه پرداخت خواهد شد که مرحله دوم و تسویه آن اسفند ماه خواهد بود.
پیش از این هم اعلام شده بود برای دریافت سهام عدالت نیازی به مراجعه به سایت و لینکی نخواهد بود و سود سهام عدالت افراد به شماره شبای ثبت شده در سامانه سجام واریز خواهد شد.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورسبرچسب ها : سود سهام عدالت سهام عدالت سازمان بورس
- بهره برداری از ۱۲.۵ کیلومتر از محور رامهرمز به بهبهان
- تخصیص بیش از ۶۵ هزار دُز واکسن آنفلوآنزا به خوزستان
- معاون مسکن راه و شهرسازی استان عنوان کرد: ۲۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در خوزستان تخصیص یافته است؛ چالش تامین زمین برای طرحهای مسکن
- جوروند: ساختار ادارات میراث فرهنگی خوزستان نیازمند تقویت است؛ پیگیری برای ثبت جهانی مساجد شوشتر و دزفول
