راوی گفت: بازرس ویژه رئیس جمهور هم به عملکرد بانکها در ندادن وام ازدواج و فرزند آوری خُْرده گرفت
تحلیلی بر تغییر مدیر عامل آبفای استان و سخنی خیرخواهانه با مدیر عامل جدید
همانطور که در خبرها بود، سرانجام مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تغییر کرد و مسن ترین مدیر استان جای خود را به یک نیروی جوان از سازمان آب و برق خوزستان داد و مراسم معارفه در یک روز تعطیل برگزار شد.
راوی با توجه به شناختی که به مسائل و اوضاع و احوال آبفای استان و نیز مشکلاتی که مدیر عامل سابق با آن درگیر بود، دارد ، مواردی را خیر خواهانه با مدیر عامل جدید در میان می گذارد تا در صورتی که جناب علیدادی خود نیز به آنها رسید یا با مشورت از طریق نیروهای کاردان و بی غل و غش به حقایقی دست یافت، هر طور که مصلحت بداند، عمل کند.
اولین نکته، ساماندهی مسائل داخلی شرکت، اصلاح فرایندها ، بررسی اطرافیان و در مجموع اصلاحات داخلی به ویژه معاونت مالی و وضعیت جاری و واگذاری مسئولیت هاست. قطعا آقای علیدادی اطلاع دارد که در حال حاضر سه ماه حقوق پرسنل به تعویق افتاده که اگر این وضع ادامه داشته باشد تا عید نوروز به پنج ماه می رسد. همینطور به اضافه کاری ها و مسائل رفاهی شرکت باید توجه شود.
کارکنان شرکت از نحوه مدیریت جلسات با مدیران و معاونان و رفتارها و ادبیاتی که در این نشست ها حاکم بوده خاطرات تلخی دارند که انتظار بهبود این وضع طبیعی است. فی الواقع درصد بالائی از مشکلات مدیریتی ناشی از رفتار مدیر ارشد شرکت بوده است.
منابع درآمدی شرکت خیلی مهم است. اگر آبفا بتواند انشعاب آب خام تحویل بگیرد و در فروش آب به شرکت های بزرگ قدمی بردارد به منابع مالی خوبی دست خواهد یافت ضمن اینکه برخی شرکت های بزرگ از آب چاه استفاده می کنند (مثل یکی از شرکت های لبنیاتی ) و این به ضرر آبفاست که باید فکری برای آن کرد و بهر حال در زمینه ایجاد منابع مالی مسلما کارشناسان بهتر می توانند راهکارهای <شدنی> به مدیر عامل جدید پیشنهاد بدهند تادرآمد شرکت سامان بگیرد.
اگر وضعیت و عملکرد شرکت درباره کارهای انجام شده یا در حال انجام به دقت بررسی شود به این نتیجه خواهند رسید که تا تکمیل کارهای نیمه تمام و ساماندهی قراردادها و مناقصه ها، بهتر است هیچ پروژه ای باز نشود، حساب و کتاب پیمانکاران باید مشخص شود و عدالت بین آن ها خیلی ضروری است. اینکه اعتبارات میلیاردی تامین اما بین دو شرکت بزرگ تقسیم شود، عادلانه نیست و هر پیمانکار باید به حق خود برسد تا انگیزه کاری برای همه باشد.
اینکه تمام مسئولیت اجرائی آب و فاضلاب متوجه استان باشد، درست نیست و تمام فشارها نباید روی آبفای استان باشد، یعنی اینکه آبفای اهواز هم باید نقش خود را به خوبی ایفا کند. ترمیم خرابی های هر شهر بخصوص این کلانشهر از وظایف آبفای شهرستان است.
تغییر دادن و جا به جائی اعتبارات غیر قانونی و بهتر است اگر در این مورد اقداماتی شده، بررسی و رفع ابهام شود.
ادغام آبفا روستائی به شرکت آبفای استان اشتباه بزرگی بود که نه تنها سودی برای این شرکت نداشت، بلکه یک اقدام زیان آور بود و تنها تعداد زیادی حقوق بگیر به شرکت تحمیل شد.
در این باره باید چاره جوئی شود که خدمات دهی بکلی رایگان نباشد تا قدر آب دانسته شود و اینطور نباشد که در خیلی از انشعابات، شیر آب ندارند و آب در تمام شبانه روز هدر می رود.
معمولا هر مدیری که آمده، ده ها نیروی غیر تخصص سفارشی را به استخدام شرکت در آورده که امیدواریم این تجربه تلخ این بار تکرار نشود.
مسلما ورود یا جانبداری از طیف های خاص برای هر مجموعه زیانبار و پرهیز از مسائل قومیتی و گروهی به سود مدیریت است و منافع شرکت را در بر خواهد داشت.
این ها شمه ای از مطالبی بود، که راوی دلسوزانه با مدیر عامل جدید در میان گذاشت و برای آقای علیدادی که می دانیم وظیفه و مسئولیت بسیار سنگینی را پذیرفته و توفیق ایشان در سنگر جدید مستلزم تلاش شبانه روزی خواهد بود آرزوی موفقیت داریم و این اطمینان را می دهیم که با مشاهده عملکرد قابل قبولشان نهایت همکاری رسانه ای را با ایشان خواهیم داشت.
بازرس ویژه رئیس جمهور هم به عملکرد بانکها در ندادن وام ازدواج و فرزند آوری خُْرده گرفت
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور در سفر به خوزستان گفته: <تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در خوزستان رضایت بخش نبوه و بانک ها باید اقدامات موثری در این خصوص انجام دهند.>
البته ایشان اولین کسی نیست که از عملکرد بانک ها ابراز نارضایتی می کند و مسلما آخرین فرد هم نخواهد بود اما چرا بانک ها گوششان به این انتقادها بدهکار نیست ، مهم است. حرف بانکها این است که بانک مرکزی جلوی وام ها را گرفته و اجازه نمی دهد، در حالیکه بانک مرکزی طبق مصوبه شورای پول و اعتبار، بانک ها را ملزم به پرداخت وام قرض الحسنه تا سقف 300 میلیون تومان کرده اما بانک ها در ازاء خواباندن سپرده ( اگر بدهند) بیشتر از 80 میلیون وام نمی دهند. چرا هیچ نهاد یا دستگاهی جلودار بانک ها نیست؟
اهواز هتل آبرومند کم دارد، زمینه رفع این مشکل را فراهم کنید
نمایشگاه <ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان> در اهواز برپاست، به همین دلیل این شهر میزبان تعداد زیادی علاقمند به بازدید از این نمایشگاه از سراسر کشور است و بقرار اطلاع هیچ هتل مناسبی در شهر خالی نیست و همه پر شده اند.
این وضعیت معمولا هر زمان که موقعیتی برای این کلانشهر پدید می آید مشکلاتی برای میهمانانی که دیرتر برسند پیش می آورد و اشکال این است که ظرفیت هتل های سه و پنج ستاره، پایین است و اهواز به نسبت سایر کلانشهرها هتل بدرد بخور، کم دارد، ضمن اینکه در حال حاضر حتی بهترین هتل این شهر فقط از نظر مساحت استاندارد است و به لحاظ اتاق ها وضعیت خوبی ندارد. هتل های دولتی هم سرویس دهی مناسبی ندارند و این امر ایجاب می کند که برای رفع کمبود هتل آبرومند در اهواز چاره اندیشی و سرمایه داران برای ایجاد هتل پنج ستاره در این شهر تشویق و تسهیلات لازم در اختیار آن ها گذاشته شود.
محوطه های تاریخی دوره های عیلامی و اشکانی به استاندار ابلاغ می شود
عرصه و حریم چهار محوط مهم تاریخی خوزستان در شورای تعیین عرصه و حریم وزارت میراث فرهنگی تایید و تصویب شده و به زودی با امضای وزیر میراث به استاندار خوزستان ابلاغ خواهند شد. این محوطه ها مربوط به دوره های عیلامی و اشکانی و بقایای یک شهر در صدر اسلام است که در فاصله قرون چهارم تا ششم هجری رونق داشته است.
برچسب ها : وام ازدواج كمبود هتل خوزستان