راوی گفت: شورای شهر اهواز بجای حاشیه سازی از شهردار بخواهد یک کار ماندگار نیمه کاره را تمام کند
هر تازه واردی به اهواز وقتی از روی پل سلمان فارسی عبور کرده و به سمت خیابان 24 متری یا آزادگان برود (خصوصا از فلکه شهدا تا پل سیاه) اصلا به فکرش خطور نمی کند که در حال عبور از یک کلانشهر است که به پایتخت نفت معروف است چرا که طرح رها شده تعریض این خیابان آن را به یک مسیر پیچ در پیچ با ساختمان های فرسوده تبدیل کرده است. در اجرای پروژه مربوطه قرار بوده این خیابان طبق نقشه تعریض شود اما پس از چند نقطه که تعریض شد بقیه آن مسکوت ماند و حالا منتظرند شاید با گذشت نیم قرن دیگر که ساختمان ها بمنظور بازسازی عقب نشینی کنند خیابان خود به خود تعریض شود بدون آن که شهرداری ملزم به پرداخت خسارت شود. ضمنا در زمان شروع تعریض آن دسته از کسبه که اجبارا عقب نشینی کردند متضرر شدند و نتوانستند کمر راست کنند.
البته فقط این قسمت شهر نیست که چنین وضعیتی دارد و اگر بعد از عبور از همان پل چهارم یا سلمان فارسی به سمت راست بپیچید و وارد خیابان خسروی که ابتدای آن جایگاه خودروهای مسافرکش و تاکسی و غیره است و چند پارکینگ غیر استاندارد در آن واقع است بشوید باز هم تعداد زیادی ساختمان های فرسوده و در حال تخریب دیده می شود که با توجه به قرار گرفتن در مسیر جاده ساحلی شرقی موقعیت بسیار خوبی دارد و در صورت ساماندهی می تواند به یکی از خیابان های زیبای اهواز تبدیل شود. هتل قو که از مکان های تاریخی و اولین هتل خوزستان با قدمتی از دوره قاجار است و از جاذبه های تاریخی به شمار می رود که در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده در این مسیر قرار دارد که اگر این خیابان تعریض شود چون نگینی در آنجا خواهد درخشید.
نقطه دیگری از شهر که باز هم تعریض آن سال های سال است به تعویق افتاده خیابان نهج البلاغه واقع در منطقه 7 شهرداری اهواز است که در مجاورت بقعه علی بن مهزیار اهوازی قرار دارد و بعد از گذشت سال ها تعدادی از املاک این منطقه خریداری شده و بقیه آن ها بلاتکلیف ماند و تاخیر در اجرای این پروژه باعث چندین برابر شدن هزینه های اجرای آن شده است.
چقدر خوب می شد که وقتی یک شهردار برای اهواز انتخاب و منصوب می شد شورای شهر بجای چانه زنی با او برای عزل و نصب های مورد نظرشان از شهردار تعهد می گرفتند لا اقل یک کار ماندگار برای شهر انجام دهد و شورا هم از اجرای پروژه های به یاد ماندنی حمایت کند ( مثل احداث پل زیبائی که دو منطقه کیان پارس و اهواز قدیم را به یکدیگر مرتبط ساخت و به پل تمدن ها معروف شد.) این پل زمان شهرداری مهندس هاشمی زاده ساخته شد و از او به یادگار ماند. کاش شورای شهر فعلی هم بجای جر و بحث هایی که شاهد آن هستیم و مردم عقیده دارند با نزدیکی انتخابات بی ارتباط نیست از شهردار می خواستند حالا که قادر به انجام کار جدیدی نیست لااقل یکی از پروژه های عمرانی شهر را که روی زمین مانده تمام کند و با شهردار بعدی هم چنین قراری بگذارد.
رمز موفقیت شورای شهر نجف آباد در برکناری شهردارشان بخاطر ساکن نبودن در شهر محل خدمت
در خبرها بود که شورای شهر نجف آباد اصفهان با اکثریت آرا عبدالرسول امامی شهردار منتخب خود را بدلیل سکونت نداشتن همسر و فرزندانش در شهر محل خدمت برکنار و شهردار جدیدی را انتخاب و معرفی کرد و وزیر کشور و استانداری اصفهان مصوبه شهر را تایید کردند.
شاید دست شورای شهر نجف آباد از این بابت برای برکناری شهردار باز بوده که از روز اول به شهردار برای سکونت نداشتن زن و بچه های او <بله> نداده اند. استانداری اصفهان هم بر خلاف اینجا خنثی رفتار نکرده و از شورا جانبداری کرده چون لابد معتقد است قانون را به اجرا درآورده!
شما که کنوکارپوس را عامل تنگی نفس می دانستید بگوئید اینهمه مراجعه کننده به مراکز درمانی از چیست؟
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خبر داده که روزانه به صورت میانگین 500 نفر مراجعه کننده تنگی نفس به مراکز درمانی استان ثبت می شود و در روزهای اخیر این آمار 20 درصد افزایش داشته است بطوریکه در 48 ساعت یکی از روزهای آلوده 1500 نفر با علائم تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
به یاد داریم در سال های گذشته تمام آلودگی های هوای اهواز را ناشی از گیاه کنوکارپوس می دانستند و آنقدر روی این موضوع پافشاری کردند تا در بیشتر نقاط شهر آن را ریشه کن و از بین بردند و این پوشش گیاهی را از دست دادیم و گیاه و بوته و درخت جایگزینی هم مشاهده نشد بطوریکه در بسیاری از بلوارها که این گیاه با اشکال زیبائی که سازمان فضای سبز شهرداری به آن می داد شهر را قشنگ کرده بود حالا زمین خاکی است و هنوز چیزی سبز نشده است. حالا باید آنها که کنوکارپوس را تنها عامل تنگی نفس مردم می دانستند و باعث شدند که 70 درصد پوشش گیاهی که اختصاص به این گیاه داشت نابود شود بگویند در غیاب کنوکارپوس اینهمه آلودگی و تنگی نفس شهروندان به چه دلیل است¿ البته کنوکارپوس عامل نفوذی نداشت که از آن دفاع کند و گر نه مسببان آلودگی ها که حتی از نصب فیلتر دریغ می کنند یا شب ها در غیاب مسئولان زیست محیطی به کارهای آلوده کننده دامن می زنند را معرفی و طبق قانون با آن ها برخورد می شد!
محوطه های تاریخی دوره های عیلامی و اشکانی به استاندار ابلاغ می شود
عرصه و حریم چهار محوط مهم تاریخی خوزستان در شورای تعیین عرصه و حریم وزارت میراث فرهنگی تایید و تصویب شده و به زودی با امضای وزیر میراث به استاندار خوزستان ابلاغ خواهند شد. این محوطه ها مربوط به دوره های عیلامی و اشکانی و بقایای یک شهر در صدر اسلام است که در فاصله قرون چهارم تا ششم هجری رونق داشته است.
برچسب ها : شورای شهر اهواز شهر نجف آباد پل سلمان فارسی اهواز