مشکلی در تامین شیرخشک نوزاد وجود ندارد
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: هم اکنون ۱۰۰ درصد شیرخشک پایه نوزاد در داخل کشور قابل تامین است.
سیاوش سلیمی گفت: بنابر آمار در نیمه دوم سال با افزایش تولید شیرخام، تولید ماهانه شیرخشک به بالای ۲۰ هزار تن رسیده است، درحالیکه ۶ تا ۷ هزار تن در داخل مصرف می شود.
به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های تولید، واحدهای شیرخشک هر کیلو محصول را با زیان ۵ تا ۱۰ هزار تومان در بازار عرضه می کنند.
سلیمی ادامه داد: هم اکنون امکان تامین ۱۰۰ درصد پایه شیرخشک نوزاد در داخل وجود دارد و تنها برخی مواد که در فرمولاسیون شیر نوزاد است، باید از طریق واردات تامین شود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی با تاکید بر تعدیل نرخ پایه صادراتی شیرخشک گفت: با توجه به مازاد تولید شیرخشک، نرخ پایه صادراتی باید تعدیل شود، همچنین رفع تعهد ارزی از دیگر موانع سد راه صادرکنندگان است که امیدواریم هرچه سریع تر در این ارتباط تصمیم گیری شود تا مازاد شیرخشک صادر شود.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزیبرچسب ها : تولید شیرخشک صادرات شیرخشک شیرخشک
- بهره برداری از ۱۲.۵ کیلومتر از محور رامهرمز به بهبهان
- تخصیص بیش از ۶۵ هزار دُز واکسن آنفلوآنزا به خوزستان
- معاون مسکن راه و شهرسازی استان عنوان کرد: ۲۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در خوزستان تخصیص یافته است؛ چالش تامین زمین برای طرحهای مسکن
- جوروند: ساختار ادارات میراث فرهنگی خوزستان نیازمند تقویت است؛ پیگیری برای ثبت جهانی مساجد شوشتر و دزفول
