حذف پرافتخارترین تیم قاره از جام ملتهای آفریقا/ دروازه بان مصر، رویای صلاح را نابود کرد
تیم ملی مصر با شکست مقابل کنگو در ضربات پنالتی از جام ملتهای آفریقا کنار رفت.
در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام ملتهای آفریفا، تیمهای ملی مصر و کنگو به مصاف هم رفتند که بعد از تساوی در وقتهای معمول و اضافه، در ضربات پنالتی کنگو توانست پیروز شود.
در این بازی ابتدا کنگو در دقیقه ۳۷ با گل الیا پیش افتاد، اما مصطفی محمد در دقیقه ۴۵ از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند.
مصطفی محمد البته در ضربات پنالتی آخر بازی یک پنالتی برای مصر از دست داد. البته این پنالتی باعث حذف مصر نشد، زیرا کنگو هم دومین پنالتی اش را از دست داد. هر دو تیم هشت بار پنالتی زده بودند که هفت تای آن گل زده بود و در ضربه نهم، دروازه بان مصر پشت توپ قرار گرفت، اما شوتش با برخورد به تیر دروازه از بالای دروازه به بیرون رفت.
سپس دروازه بان کنگو برای این تیم پنالتی زد و او توپش را به گل تبدیل کرد تا محمد ابو جبل دروازه بان مصریها که حتی یک پنالتی از ۹ ضربه حریف را هم نتوانست مهار کند، یک تنه باعث حذف تیمش شده باشد. البته دروازه بان کنگو هم هیچ کدام از ضربات پنالتی مصریها را مهار نکرد و هر سه پنالتی از دست رفته در این بازی، به بیرون زده شد.
جالب است بدانید، ابوجبل ۳۵ ساله، دو سال قبل و در دوره قبلی جام ملتهای آفریقا، توسط کارلوس کی روش به دروازه بان اول مصر تبدیل شد و با درخشش او، مصر توانست تا فینال بالا بیاید، اما این بار برخلاف دوره قبل، باعث حذف زودهنگام تیمش شد.
مصر که در غیاب محمد صلاح مصدوم، با سختی و به طور معجزه آسایی از گروهش صعود کرده بود، حالا خیلی زود از دور رقابتها کنار رفت تا جام بدون پرافتخارترین تیم بازیها، پیگیری شود. قرار بود صلاح در صورت رسیدن مصر به فینال، به آفریقا بازگردد و تیمش را در دیدار فینال همراهی کند.
کنگو در یک چهارم به مصاف تیم ملی گینه خواهد رفت که پیش از این دیدار توانسته بود با یک گل از سد گینه استوایی عبور کند. کنگو در دور گروهی با سه مساوی صعود کرده بود و در این دیدار هم با چهارمین تساوی و پیروزی در پنالتی ها صعود کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسالبرچسب ها : جام ملتهای آفریقا تیم ملی مصر ورزشی
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
- صدور مجوز قرارداد تکمیل خط یک قطار شهری اهواز شهردار اهواز: موافقت وزیر کشور با انعقاد قرارداد با قرارگاه خاتمالانبیا(ص) اخذ شد
- فاز آزمایشی پروژه هوشمندسازی چاههای نفت در میدان نفتی اهواز رونمایی شد
- به مناسبت ایام الله دهه فجر انجام شد؛ توزیع بیش از ۲ هزار بسته بهداشتی بین بیماران زمینگیر خوزستان
- سرپرست ادارهکل صمت استان خبر داد: اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه خوشه خرمای خوزستان
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
