راوی گفت: چه کسی باید به جر و بحث منابع طبیعی و محیط زیست بر سر مالچ پاشی پایان دهد؟ /مصرف قهوه را به بچه ها یاد بدهید تا مسموم نشوند
واقعا چه شیر تو شیر و بلبشوئی در استان است و معلوم نیست چرا بزرگ استان یا زیرمجموعه ها خیال ندارند به این اوضاع و احوال ورود کنند و به کارها سامان بدهند.
مثلا همین موضوع مالچ پاشیدن را در نظر بگیرید. مدیر کل منابع طبیعی پُز آمار مالچ پاشی را می دهد و اعلام می کند 900 هکتار از بیابان های غرب کرخه در حال مالچ پاشی است. وی در توجیه این کار گفته که 450 میلیارد ریال بودجه آمده و اگر جذب نکنیم بر می گردد.
از طرف دیگر مدیر کل محیط زیست مدعی است منابع طبیعی برای اینکار (مالچ پاشی) مجوز ندارد. فعالان محیط زیست هم در اعتراض به اجرای طرح مالچ پاشی مقابل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری تجمع کردند. در هفته های گذشته هم فعالان محیط زیست با حضور در کارگاه مالچ پاشی استان، اعتراض خود را در این باره اعلام کردند. به اعتقاد این فعالان یکی دیگر از مضرات مالچ پاشی، جذب بیشتر نور خورشید در سطح زمین به دلیل رنگ این محصول نفتی و گرم شدن هوای استان است، ضمن اینکه مالچ پاشی باعث از بین رفتن گونه های خاص جانوری خواهد شد چون به دلیل دمای بالا در هنگام مالچ پاشی امکان مرگ جانوران زیاد است.
اگر مالچ پاشی اینهمه زیان آور است، بهتر نیست مدیر کل منابع طبیعی فکر دیگری برای اعتباراتی که آمده بکند و جای دیگر آن را جذب کند که به استان صدمه وارد نشود. آیا زشت نیست که دو مدیر کل در استان بجای داشتن تفاهم و پیدا کردن راه حل مناسب، با یکدیگر تقابل داشته باشند و مگر در چنین حالتی، استانداری نباید پادرمیانی و حتی تعیین تکلیف کند. چرا هیچ چیز این استان مثل بقیه کشور نیست و هر کس ساز خود را کوک می کند؟
استاندار برای انتصاب هم ولایتی ها چه توجیهی دارد؟
طی حکمی از سوی استاندار خوزستان، جواد حمیدی راوری به سمت مدیر کل دفتر فنی استانداری خوزستان منصوب شد. وی پیش از شهردار شهرستان بجنورد بوده است.
به این ترتیب دومین مدیر حوزه عمرانی استانداری خوزستان هم توسط استاندار از خراسان آمد، این در حالی است که نیروهای واجد شرایط دفتر فنی استان در خوزستان کم نداریم و معلوم نیست استاندار با چه توجیهی چنین انتصاب هایی را رقم می زند. مسلما وقتی مدیری از آنسوی کشور منصوب می شود، به مدیران پروازی افزوده و بین استان و محل خانه و زندگیش در تردد خواهد بود یا باید برای اقامتش در استان هزینه شود و کلی زمان می برد تا به نقاط مختلف استان و زیر و بم مسائل ما که مسلما با شهرهای خراسان تفاوت های زیادی دارند، آشنا شود.
شهرستان بجنورد در مقایسه با کلانشهر اهواز به لحاظ مساحت، جمعیت و موقعیت قابل مقایسه نیست و بهتر است استاندار دلیل چنین انتخاب ها و انتصاب های هم ولایتی ها را اعلام کند.
آموزش و پرورش جلوی پول گرفتن آموزشگاه های غیر دولتی را بگیرد
برخی از فارغ التحصیلان دیپلم نواحی چهارگانه آموزش و پرورش اهواز گلایه کرده اند که : بعضی از مدیران آموزشگاه های غیر دولتی در نواحی چهارگانه آموزش و پرورش بابت تحویل اصل گواهینامه دیپلم، مبالغی از دانش آموزان دریافت می کنند، این در حالی است که گواهینامه دیپلم را واحد سنجش ادارات آموزش و پرورش صادر می کنند و گرفتن هر گونه وجهی بابت دریافت این گواهینامه غیر قانونی است.
از واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش خوزستان انتظار می رود موضوع را بررسی و رفع مشکل کند تا اجحافی نشود.
واکسن کرونا که بزنید، کرونا می گیرید اما نمی میرید!
معاون وزارت بهداشت گفته: تزریق واکسن کرونا ابتلا به این بیماری را کم نخواهد کرد اما از عوارض و بستری شدن و مرگ و میر بر اثر آن جلوگیری خواهد کرد. وی این را هم گفته که وزارت بهداشت مجوز عرضه واکسن کرونا را به داروخانه ها داده و در مراکز جامع خدمات سلامت و خانه های بهداشت واکسن موجود است.
مصرف قهوه را به بچه ها یاد بدهید تا مسموم نشوند
مصرف قهوه در خانواده ها خیلی رایج شده، اما اگر این موضوع توسط والدین بچه ها مدیریت نشود و در خصوص میزان و نوع آن ها آموزش یا راهنمایی نشوند، عواقب زیانباری دارد، کما اینکه بنا بر گزارش سخنگوی اورژانس 115 خوزستان، 3 پسربچه 6 و 10 ساله و 2 دختر چهار و هفت ساله بر اثر مصرف قهوه با غلظت بالا مسموم شدند که با تپش قلب، گیجی، تهوع و فشار خون بالا همراه بوده و توسط والدین آنها به بیمارستان ابوذر منتقل و بستری شدند.
برچسب ها : منابع طبیعی و محیط زیست مالچ پاشی قهوه