راوی گفت: استانداری می خواهد نگذارد صنایع بالا دست در استان راه اندازی شود
در خبر مربوط به تودیع و معارفه مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، از قول معاون امور اقتصادی استانداری تیتر زده شده بود که 25 درصد سرمایه گذاری های خارجی کشور در خوزستان انجام شده که با پیشرفت بالای 75 درصدی همراه هستند اما هر چه راوی خبر را بالا و پائین کرد، چنین مطلبی را نیافت در حالیکه مشتاق شده بودیم بدانیم که این حجم سرمایه گذاری در کجای استان مصرف یا در حال انجام است که بهتر است در این باره اطلاع رسانی شود. البته معاون امور اقتصادی استانداری این را هم گفته که <دیگر اجازه نمی دهیم صنایع بالا دست در استان راه اندازی شوند زیرا این صنایع نه تنها منافعی برای استان نداشته، بلکه موجب هدر دادن منابع و خام فروشی به کشورهای دیگر است.>
خیلی خوب است اگر معاون استاندار چنین اقتداری داشته باشد و در مورد صنایع بزرگ بتواند تصمیم گیری کند چون در گذشته که آنها آتش به اختیار بوده اند و مسئولان بالای استان حتی قدرت جابه جائی صنایع آلوده به خارج شهر را هم نداشته اند، بنابراین بهتر است ایشان در اینمورد قدرت نمایی کند و مثلا نگذارد در استان از <مازوت> بعنوان سوخت استفاده شود، یا صنایع اینهمه پساب های زیانبار را به رودخانه نریزند و مدیران غیر بومی نداشته باشند، تا معلوم شود که استان، بزرگی دارد و بزرگی می کند و مردم به آینده امیدوار شوند.
رویای تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی تحقق می یابد؟
مجلس وضعیت کارکنان شرکتی به قراردادی با هدف حذف واسطه ها را تصویب کرد، ضمنا نمایندگان مجلس، دولت را موظف به انعقاد قرارداد یک ساله با کارکنان شرکتی کردند که در سال 1402 در دستگاه های اجرائی خود مشغول به کار هستند. سال هاست قرار است اینکار عملی شود و تا حالا نشده و اکنون هم باید دید با عنوان کردن داشتن بار مالی برای دولت و وجود ابهام و از این حرف ها مصوبه تایید می شود یا به مجلس برمی گردد.
یک شهردار استعفا می دهد یک شهردار را محکم ایستاده اند که نرود!
در خبرها بود که آرش قنبری که از اسفند سال گذشته بعنوان شهردار مسجدسلیمان انتخاب شده بود، در حالیکه از عمر مدیریتش یکسال بیشتر سپری نشده بود، استعفای خود را تقدیم شورا کرد و جواد احمدی با 7 رای موافق شورای شهر مسجدسلیمان به عنوان سرپرست شهرداری انتخاب شد. وی تا پیش از این انتخاب، رئیس حراست شهرداری مسجدسلیمان بود و قرار است بزودی شهردار توسط اعضای شورای شهر مسجدسلیمان انتخاب شود، چه می شود کرد، در یک جا ابرو باد و مه و خورشید و فلک در کارند تا یک شهردار نه تنها خودش استعفا ندهد، بلکه نگذارند کنار گذاشته شود، یک جا هم شهردار راحت استعفایش را تقدیم شورا می کند.
آیا به شهردار اهواز فرصت دوباره برای انجام کارهای نشده داده می شود؟
مدیر عامل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری اهواز، از برنامه ریزی برای آغاز بهسازی و حذف زوائد بصری خیابان نادری (سلمان فارسی) تا قبل از نوروز خبر داد. سید نورا... موسوی درباره جزئیات این برنامه گفت: در برنامه داریم قبل از پایان سال اجرای این پروژه آغاز و دو مقطع آن در مدت کمتر از شش ماه تکمیل شود.
به گفته وی در قالب این پروژه ، برای خیابان نادری، رواق یا سایه بان ایجاد می شود و کلیه تجهیزات مورد نیاز بازار، از جمله مبلمان شهری، پارک دوچرخه، فضاهای سبز، نورپردازی و بدنه سازی انجام خواهد شد. برنامه های خوبی است و بهتر است سایر سازمان های شهرداری هم برنامه های خود را اعلام و کارها را شروع کنند تا اعضای شورا متقاعد شوند که قرار است در اهواز کارهایی انجام شود و به شهردار کاری نداشته باشند تا خودی نشان بدهد و تلافی دو سالی که شورا می گوید کاری انجام نشده را درآورد.
به فناوری بارورسازی ابرها دست یافتیم؟
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از دستیابی شرکت های دانش بنیان ایرانی به فناوری کاملا بومی بارورسازی ابرها طی یک برنامه 5 ساله و باهزینه کمتر از 3 هزار میلیارد تومان خبر داد.
ببینیم و تعریف کنیم. این از آن وعده هاست که تا تحقق پیدا نکند نمی توان به آن دل بست. خدا را شکر هم که با وجود ادعای ربودن ابرهایمان، باران رحمت نازل شد تا ثابت شود اگر خدا بخواهد، بشر چکاره است؟!
به نام پارک، چراگاه می سازند!
یکی از مخاطبان، عکسی از وضعیت پارک برهان واقع در منطقه بهارستان اهواز که ابتدای همین امسال افتتاح شد برای راوی فرستاده که یک گله گوسفند در آن به چرا مشغولند و نشانه هایی هم از تجهیزات قابل استفاده دیده نمی شود.
اگر قرار باشد بقیه پارک ها و پروژه هایی که شهرداری خبر از افتتاح آن می دهد و آمارها را بالا می برد، از اینقرار باشند، نباید انتظار تغییر چهره اهواز را داشت.
برچسب ها : استانداری خوزستان منطقه بهارستان اهواز بارورسازی ابرها