راوی گفت: آنقدر <رستم > درست کرده ایم که خودمان هم از آن ها می ترسیم!
خانم دکتر سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نطقهای طوفانی معروف است. مشارالیها در یک برنامه زنده تلویزیونی حرفهایی زده که در فضای مجازی بازتاب داشته. بخشی از سخنان این خانم نماینده از اینقرار است:
مسئولین بی مسئولیتی که تعدادشان هم زیاد نیست، در این دوران ، فضائی برایشان ایجاد شده و رفته اند پشت افراد بی کفایت قرار گرفته اند و کسی هم جرات برخورد با اینها را ندارد. ما الان شبیه آن آقائی شده ایم که اسم بچه اش را گذاشت رستم و خودش می ترسید او را صدا کند. ما اینها را آنقدر فربه کردیم و میدان به آن ها داده ایم که خودمان هم می ترسیم درباره آن ها صحبت کنیم. فضائی در اختیارشان قرار گرفته، نظارتی بر آن ها نبوده، در تمام حوزه های سیاسی هم بوده اند. آیا در این مملکت قحط الرجال یا قحط النساء است که فقط یک عده سکان مصادر مختلف قدرت را در اختیار گرفته اند تا چرخش نخبگان اتفاق نیفتد، مگر این ها از جمهوری اسلامی بزرگتر هستند، مگر از مردم بزرگترند؟ یعنی چرا ما توان مقابله با اینها را نداریم، هزار تا وزیر صمت را هم عوض کنید تا شما پشت آن صحنه را پاکسازی نکنید این وزیر نمی تواند تحولی ایجاد کند ( هر کس می خواهد باشد. )
خودروی ملی بیشتر شبیه نکبت ملی است تا صنعت ملی. طرف می گوید به شما ربطی ندارد که دارید ورود می کنید.
بنده شهروندی هستم، سوار این خودروی بی کیفیت می شوم و حق دارم سوال کنم که به چه جرمی شهروند ایرانی باید، با پول هنگفتی خودروی بی کیفیت را بخرد، تازه مهمترین ، شیرین ترین و بهترین سرمایه اش را که جانش است، از دست بدهد؟ تازه تو دو قورت و نیمت هم باقی باشد و بگوئید شما حق ورود ندارید، تخصص ندارید...
گره مشکلات کارگری را با دست باز کنید تا نیاز به <دندان> نباشد
کارگران شرکت گروه ملی فولاد نسبت به اجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل اعتراضی داشتند که خبر دار شدیم برای بررسی موضوع، نشستی در فرمانداری اهواز، با حضور مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان کارگران و مدیر عامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد برگزار شد. در این جلسه توافقات لازم بین نمایندگان کارگران شرکت و کارفرما در خصوص اجرای طرح طبقه بندی انجام شد.
وقتی به این راحتی می شود، یک مشکل کارگری حل شود، چرا آنقدر موضوع را کش می دهند و رفع مشکل نمی کنند تا موجب نگرانی کارگران شود و اعتراض کنند؟
دبیرستانی که دانش آموزان را یکهفته به کیش می برد، لاکچری نیست؟
وزیر آموزش و پرورش گفته: ما مدرسه لاکچری نداریم و مدارس با توجه به امکاناتشان هزینه دریافت می کنند. به عرض آقای وزیر می رساند که خانواده ای را می شناسم که فرزندنشان در یکی از همین دبیرستان هائی که مردم از آن ها به عنوان لاکچری یاد می کنند (در تهران) درس می خواند. مادر بزرگ این دانش آموز تعریف می کرد که اخیرا نوه اش که در این دبیرستان درس می خواند به اتفاق دیگر هم کلاسی ها، از طرف دبیرستان، یک هفته به کیش رفته اند، اگر اینجور مدرسه ها و دبیرستان ها لاکچری نیستند، پس چه هستند؟
نابخردی مدیریتی، از خشکسالی بدتر است
معاون مدیر کل محیط زیست استان خوزستان استفاده از ظرفیت مردم را رمز موفقیت در مقابله با معضلات محیطی دانسته و گفته اگر به سمت مشارکتهای مردمی حرکت نکنیم هر روز بحران های زیست محیطی جدیدی را تجربه خواهیم کرد. <مولا> در مورد تالاب ها گفته نابخردی مدیریتی، برای تالاب ها از خشکسالی خطرناک تر است.
خب، حالا که از مدیریت ها ناامید هستید و علاج را در مشارکت های مردمی می دانید، زمینه این کار را فراهم کنید تا بقول خودتان هر روز بحران زیست محیطی جدیدی را تجربه نکنید.
حجم گاز هدر رفته (مشعل سوزی) بیشتر از حجم گاز صادراتی است
سرپرست مدیریت تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در شورای برنامه ریزی استان موضوع جمع آوری و کاهش گاز سوزی در استان را مطرح و گفته افزایش تولید نفت باعث افزایش میزان گازهای همراه خواهد شد و با تمهیداتی که طی سال های اخیر انجام شده و با تعمیرات اساسی دستگاه ها و ماشین آلات، روند گاز سوزی کاهش یافت. وی از اجرای 28 طرح برای کاهش گاز سوزی در استان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال 1404 تمام گازها جمع آوری شوند.
طبق گزارش بانک مرکزی در سال 1399 تا 1400 حجم گاز هدر رفته (مشعل سوزی) بیش از حجم گاز صادراتی بوده است. ایران پس از الجزایر دومین کشور با بالاترین مشعل سوزی در بین 15 تولید کننده جهان است.
برچسب ها : بانك مركزی وزیر آموزش و پرورش شركت گروه ملی صنعتی فولاد