
کشاورزان مدیریت استفاده از منابع آب را در دستور کار قرار دهند
رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به چهارمین سال خشکسالی، کشاورزان مدیریت استفاده از منابع آب را در دستور کار قرار دهند.
احد وظیفه، رئیس مرکز خشکسالی گفت: بنابر آمار حدود ۱ تا ۳ درجه در بسیاری از مناطق عرض های شمالی، دما کمتر از نرمال و در سایر مناطق بیش از نرمال بوده است.
به گفته او، باتوجه به کاهش ذخایر برفی و بارش های کمتر از نرمال، منابع آب های سطحی کمتر از نرمال هستند و همواره رودخانه ها کم آب می شوند که این موضوع اثر خود را در تشدید برداشت از سفره های زیرزمینی نشان می دهد.
وظیفه ادامه داد: با توجه به چهارمین سال خشکسالی، اثرات خشکسالی در بخش کشاورزی مشهودتر است که این امر اثر خود را بر فشار منابع آب های زیرزمینی و آب های سطحی نشان می دهد.
رئیس مرکز خشکسالی افزود: با توجه به کاهش ذخایر آبی به احتمال زیاد در باقی مانده سال هم کمبود جبران نخواهد شد که بر این اساس مدیریت یکپارچه در بخش های مختلف بویژه کشاورزی باید صورت گیرد چراکه به سبب آنکه بیشترین مصرف آب مربوط به بخش کشاورزی است، این بخش با محدودیت بیشتری روبرو می شود.
او گفت: با توجه به کمبود آب، کشت های بهاره با محدودیت های زیادی روبرو می شوند که مسئولان وزارت جهاد نسبت به طرح نکاشت برخی محصولات اقدام می کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزیبرچسب ها : بخش کشاورزی بارش باران منابع آبی
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- صف ۷۰۰ هزار نفری «وام ازدواج» تا پایان سال/ ادامه سختگیری بانکها و جریمه شعب متخلف
- آیتمهای تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه
- تجویز داروهای تزریقی در ایران ۲۵ درصد بالاتر از سقف مجاز است
- سامانه تلفنی ۴۱۶۵۱ آماده پاسخگویی سوالات دارویی هلال احمر
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب اسلامی
- شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند