فراهم شدن شرایط مناسب برای کشف و انتخاب اصلح در انتخابات
قطار انتخابات به ایستگاه پایانی خود نزدیک شده است و ابتکار عمل صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در تبیین ضرورت حضور گسترده مردم در انتخابات و توزیع عادلانه امکانت تبلیغی و دادن فرصت کافی به داوطلبان نمایندگی مجلس برای معرفی خود و نشان دادن شایستگیهای لازم برای قبول مسئولیت سنگین نمایندگی موجب شده است که علاوه بر شورآفرینی برای حضور حاکثری مردم در پای صندوقهای رأی، زمینه شناخت دقیق مردم از نامزدهای انتخاباتی و گزینش اصلح که مهمترین هدف انتخابات است نیز فراهم گردد.
حضور حدّاکثری و پرشور مردم در انتخابات، بعنوان پشتوانه اقتدار نظام و سرافرازی ملّت ایران، بسیار ضروری است و در ناامید کردن دشمنان و خنثی کردن توطئه های آنها بر علیه کشورمان نقشی مهم دارد، امّا کمال مطلوب وقتی حاصل می شود که برگزاری انتخابات به گزینش شایسته ترینها و تشکیل مجلسی کارآمد منجر گردد، زیرا بدون چنین نتیجه ای نمی توان به پیشرفت کشور و تأمین عدالت امیدوار بود.
در انتخابات پیش رو که قرار است مردم 290نفر را برای نمایندگی مجلس برگزینند، پس از بررسیهای لازم در هیئتهای اجرائی و نظارت و شورای نگهبان در نهایت بیش از 15000 نفر نفر برای شرکت در رقابتهای انتخاباتی تأیید صلاحیت شده و به میدان آمده اند، یعنی برای هر کرسی نمایندگی، مردم باید از بین حدود 50 نفر، 1نفر را برگزینند و در چنین شرایطی، گزینشِ بدون مطالعه و مشورت و یا براساس تبلیغات نامزدها و وابستگیهای قومی و مانند آن، نه تنها به تشکیل مجلسی کارآمد و سایشته ی نظام اسلامی منجر نمی شد بلکه ممکن بود، همچنانکه در مورد مجلس ششم تجربه شد، این مجلس خود به مصیبتی برای کشور و انقلاب اسلامی تبدیل گردد.
مجلسی که باید:1- تمام قوانین گذشته را مرور کرده تا در صورت لزوم به اصلاح آنها بپردازد و 2- برای همه امور مملکتی و در تمام زمینه ها قوانین متناسب، مشکل گشا و کارساز وضع کند و3- وزرای پیشنهادی رئیس جمهور و برنامه های آنها را ارزیابی کرده و به آنها رأی اعتماد بدهد و 4- بر همه دستگاههای اجرائی نظارت کرده و عملکرد مدیران سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و مانند آنرا ارزیابی کند و در صورت لزوم به استیضاح وزرا بپردازد، به نمایندگانی متدین، انقلابی، بصیر، دلسوز، شجاع و دارای تخصص بالا در یک یا چند رشته نیاز دارد که بتوانند با مشارکت فعّال یکدیگر به اصلاح و تدوین قوانین پرداخته و با وضع قوانین کارآمد، مشکلات داخلی و خارجی کشور را یکی پس از دیگری حل کنند و در شرایط بسیار حسّاس کنونی جهان، در مقابل دشمنان کینه توز بایستند و جایگاه جمهوری اسلامی را بعنوان قدرتی ممتاز و تأثیرگذار ارتقاء بخشند. تشکیل چنین مجلسی میسر نمی گردد مگر اینکه رأی دهندگان قبل از حضور در پای صندوفهای رأی، با مطالعه سوابق نامزدها و مشورت با صاحب نطران مورد اعتماد، اصلح آنها را در تدین ، تعهّد ، تخصّص و مانند آن تشخیص دهند و با انتخاب اصلح، وظیفه شرعی و میهنی خود را به انجام رسانند. اگرچه تحقّق این امر خصوصاً برای عامه مردم دشوار بنظر می رسد امّا همانطور که گفته شد ابتکار صدا و سیما برای معرفی نامزدها و برگزاری ناظره های انتخاباتی موجب شده که مردم با شناخت بهتری به گزینش اصلح دست زنند و بفضل الهی تشکیل مجلسی کارآمد و قوی را شاهد باشیم. ان شاء ... .
موسوی زاده
برچسب ها : انتخابات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ملّت ایران
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- سخنگوی اتحادیه اروپا: امیدواریم دیپلماسی هستهای با ایران بهزودی احیا شود
- توییت جدید رهبر انقلاب به زبان عبری:تمام سران باندتروریستی صهیونیستی باید محاکمه شوند
- مرکل خواستار گفتوگوی اوکراین و کشورهای غربی با روسیه شد
- مقام روسی : توافقنامه همکاری راهبردی روسیه و ایران حوزه دفاعی و امنیتی را نیز شامل می شود
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند