راوی گفت: دلسوزی استاندار برای جبران عقب ماندگی آموزشی استان مقطعی نباشد
استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم قبولی دانش آموزان خوزستانی در دانشگاه های معتبر، گفته: اگر به تعداد دانشگاههای معتبر، دانشجو نداشته باشیم، یعنی در خسران هستیم، پس آموزش متوسطه باید برنامه داشته باشد تا معدل دانش آموز تغییر کند زیرا اگر وضعیت به این گونه باشد که نمرات دانش آموزان زیر میانگین کشوری باشد، به این نسبت فرصت های علمی کشور را از دست می دهیم و قبول نشدن در دانشگاه های خوب باعث می شود فرصت های آینده در مدیریت تولید، تربیت و دیگر بخش ها از دست برود و استان خوزستان پیشرفت نکند.
استاندار این را هم گفته که< اگر اکنون عقب ماندگی داریم، محصول گذشته است اما اگر آیندگان متوجه عقب ماندگی شوند، تقصیر ماست و وضعیت آموزشی مقاطع متوسطه و ابتدائی در خوزستان حتما باید ریشه یابی شود.>
واقعا باید این وضع ریشه یابی شود و نه تنها وضعیت حال، بلکه گذشته آموزشی استان را کالبد شکافی کنند تا هر جا کوتاهی شده، مسببان آن جوابگو باشند که اگر چنین کنند، آنها که در انتصابات آموزش و پرورش و دانشگاه ها، کارها را به اهلش نسپردند، مقصر شناخته خواهند شد و حال که استاندار به چنین نتایج و عواقب سوء مدیریت های آموزشی پی برده، باید جلوی ضرر را از همین جا بگیرد و بر سیاست های آموزشی نظارت داشته باشد و نیل به این مهم نیازمند وجود مشاوران با تجربه در برنامه ریزی و سیاستگزاری استان است و بهرحال امیدواریم این تاکیدهای استاندار از جنبه حرف به عمل درآید وهمانند دیگر موارد به فراموشی سپرده نشود.
بانک مرکزی واقعا توان کنترل ارز دولتی برای جلوگیری از فروش آن به قیمت آزاد را دارد¿
اگر قرار باشد در سطح وزارتخانه ها ناهماهنگی ها بیداد کند، در سطوح پایین تر فاجعه بار تر خواهد بود. مثلا چقدر قباحت دارد که وزیر میراث فرهنگی در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران بگوید مصوبه دو برابر شدن ارز مسافرتی بدون اطلاع ما (وزارت میراث بوده )؟! ضرغامی این را هم گفته که ممکن است برخی این ارز را بگیرند اما به سفر نروند و در بازار آن را به قیمت آزاد بفروشند که باید برخورد بسیار جدی و تنبیهی با کسانی که این اقدام را انجام دهند صورت گیرد و بانک مرکزی این مسئله را کنترل کند.>
اگر بانک مرکزی توان چنین کنترلی را داشت یا مایل به این کار بود، چنین تخلفی تکرار نمی شد. غیر از این است؟
برنامه ریزی غلط در عرضه گوشت قرمز فقط بنفع دلال هاست
با وجود اینکه تغییرات مدیریتی در وزارت جهاد کشاورزی بیش از سایر وزارتخانه هاست، اما ظاهرا مسئولان آن عبرت نمی گیرند و به سوء مدیریت های عمدی ادامه می دهند که دود آن به چشم مردم می رود. از جمله در توزیع گوشت قرمز (چه گرم و چه منجمد) بی برنامه ای و عرضه نادرست آن به وضوح پیداست.
مثلا گوشت را بصورت لاشه ای و شقه ای در میادین تهران عرضه می کنند که البته در استان ها به این فراوانی نیست. این نحوه عرضه باعث شده چون مردم عادی توان خرید گوشت با این حجم را ندارند، دلال ها، افرادی را اجیر کنند تا در صف ها بمانند و گوشت لاشه را خریداری و بقرار اطلاع بعد این گوشت ها سر از قصابی ها در آورده و به قیمت آزاد به مردم فروخته می شوند.
پیش از این درخصوص نادرست بودن این نحوه عرضه گوشت تذکراتی داده شده بود اما به آن توجهی نکرده اند و اینطور که خبرگزاری تسنیم اطلاع رسانی کرده فروش گوشت بصورت شقه و لاشه به دستور سرپرست وزارتی دفتر وزیر جهاد کشاورزی به رئیس سازمان جهاد کشاورزی تهران انجام شده که باید دلیل این دستور غلط بررسی و از تکرار آن جلوگیری شود.
فروش گوشت چه منجمد و چه گرم در فروشگاه های زنجیره ای بصورت بسته بندی بهترین شکل عرضه است تا مردم با توجه به بضاعت خود خرید کنند و باید کاری کرد که ورود میلیون ها تن گوشت از خارج به نفع مردم کم درآمد تمام شود.
واکنش ها به بی احترامی به برخی جایگاه ها در برنامه ها و مجموعه های رسانه ملی
حالا دیگر ثابت شده که نظارت صحیح و کارشناسی بر مجموعه ها و برنامه هایی که از شبکه های سراسری پخش می شود تعریفی ندارد، بخصوص از زمانی که نویسندگان و تهیه کنندگان و کارگردان های مطرح و کارکشته همکاری خود را با تلویزیون قطع یا کمرنگ کرده اند. به وضوح شاهد هستیم که برنامه های بی محتوا با اجرای بازیگران که سابقه مجری گری ندارند و شکل برنامه های تکراری آن ها قابل تحمل نیستند، هر روز از تعداد بینندگان تلویزیون با وجود هزینه های بالای آن کم می کند که نمایانگر سوء مدیریت در سازمانی است که می تواند در فرهنگ سازی، سرگرمی و ایجاد فضای با نشاط نقش مهمی داشته باشد، بدتر از بی محتوایی، اکنون دقت نکردن در رعایت شئونات اجتماعی و شغلی هم به دیگر نواقص مجموعه ها و برنامه ها اضافه شده است.
همین اواخر بود که به سخره کشیدن جامعه معلولین در برنامه ای که نامش با چاشنی خنده همراه است، اعتراض این عزیزان را در برداشت و هنوز این موضوع کهنه نشده که این بار ادعا شده به یکی از ارزشی ترین و خدمتگزاران والای جامعه یعنی پرستاران در یک سریال توهین شده تا جائیکه رئیس کل سازمان نظام پرستاری در نامه ای به رئیس رسانه ملی، از اینکه در یکی از سریال ها، به جایگاه پرستاری توهین شده، گلایه کرده و خواستار معذرت خواهی عوامل از جامعه پرستاری شده و به دنبال آن، سازمان نظام پزشکی هم به این سریال واکنش نشان داد و در بیانیه ای عنوان نمود: <استفاده از عبارات و ادبیات بسیار وهن آمیز و زننده علیه کادر درمان و جایگاه جامعه پرستاری در فیلم پخش شده شبکه سه واکنش زیادی از سوی جامعه درمانی کشور به دنبال داشت و سازمان نظام پزشکی خواستار برخورد جدی با عوامل سازنده آن و تغییر نگرش و تجدید رویه صدا و سیما در برنامه هایی با مضمون توهین به جامعه پزشکی شد.>
کارگردان سریال مورد نظر گفته: معتقدم سریال در زمان پخش باید مورد حمایت قرار بگیرد زیرا هنگام پخش به برخی جاها، بر می خورد و قبل از تولید سریال با علما و مراجعه صحبت کرده ام.
باید سریال را دید و قضاوت کرد.
برچسب ها : استاندار خوزستان سازمان نظام پزشكی رسانه ملی قضاوت