شب قدری استثنائی؛ با عنایت پروردگار و تلاش همه جانبه
دیشب، شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان و سومین شب از شبهائی بود، شبی که احتمال قدر بودن آنها بنا به روایات و مستنادات دینی، بیشتر است، امّا تفاوتی که این شب با دو شب قدر احتمالی دیگر دارد در این است که حضرات معصومین علیهم السّلام علیرغم اصرارشان بر مخفی بودن شب قدر حقیقی جهت تولید اشتیاق بیشتر در مسلمانان برای تلاش در بهره برداری از فضیلت این شب عزیز، با اشارات و کنایات و رفتار خود بر قدر بودن شب بیست و سوم تأکید بیشتری داشته اند. چنانکه آن بزرگواران به اصحاب و فرزندان خود بر استراحت در روز بیست و دوّم و آمادگی برای شب زنده داری و احیا در شب بیست و سوم توصیهِ اکید داشته اند.
بهرحال می توان شب گذشته را به احتمال قوی همان شب سرنوشتساز قدر دانست که به تنهائی با عمری دراز و پربرکت برابر است و همچنانکه از گیرائی مراسم برگزار شده شب قدر در سراسر کشور بر می آید بنظر می رسد که هموطنان عزیز توانسته اند بدرستی از فیوضات این شب استثنائی بهرهبرداری کرده و ضمن ثبت برکات 83 سال بندگی مخلصانه یکجا در صحیفهی اعمال خود که با پشتوانههائی از عملکرد یکساله و بهرهگیری از برکات ماههای رجب و شعبان و سه هفته اوّل ماه رمضان و کسب آمادگی لازم از برپائی احیای شبهای نوزدهم و بیست و یکم و شستوشو در زلال محبت و معرفت اهل البیت علیهم السّلام، بویژه شرکت در عزاداریهای بزرگپیشوای پرهیزکاران عالم و سرسلسله اوصیای الهی امیرمؤمنان علیه السّلام، حاصل شده تقدیر یک ساله خود را به بهترین وجه رقم زنند و با شبزندهداری و راز و نیاز با پروردگار در شبی که تقدیر یکساله تعیین می گردد، عملکردی درخشان برای کسب تقرّب بیشتر به پروردگار و دستیابی به سرنوشتی سعادت بار بدست آورده باشند. امّا لازم است که به این نکته ظریف نیز اشاره شود که اگرچه بهره گیری از چنین فیوضاتی جز با تفضّلات الهی حاصل نمی آید، لیکن از آنجا که براساس سنت الهی، کسب هرچیز، حتی جلب عنایت و تفضّل الهی، به خواست و تلاش انسانها موکول شده است*، مقدّراتی که در شب قدر تعیین می شود نیز پس از تفضّلات الهی تنها با تلاشهائی که توسط خود انسان صورت گرفته و می گیرد، بدست می آید و لذا باید این تلاشها در اوقات دیگر سال نیز همچنان استمرار یابد.
لازم به ذکر و تذکّر است که برای آمادگی بیشتر در درک اینگونه اوقات سرنوشت ساز، باید با این فرض را (که فرض محالی نیست) پذیرفت که گویا شب قدر گذشته آخرین شب قدری بوده که توانسته ایم از برکات آن، هم گذشته را جبران کرد و هم آیندهِ جاودان را تأمین نمائیم، لذا باید فرصتها را غنیمت شمرد و با تلاشی همه جانبه و بهرهگیری کامل از تمامی لحظات اینگونه ایام و لیالی پرفیض، در همه حال شایستگی دریافت پیام سلامت را از فرشتگان الهی به دست آوریم تا حتی اگر دستمان خالی باشد به برکت پاداشهای ویژه و استثنائی در چنین مواقعی، این امید را داشته باشیم که همیشه فیوضات الهی و عنایت مولایمان در تمام طول سال دستگیرمان خواهد بود، ان شاء ... .
توفیق همگان را در بهرهبرداری از فیوضات شب قدر و کسب رضایت مولایمان حضرت ولیعصر عجل ا... تعالی فرجه الشریف، که سفرهدار اصلی ضیافت قدرند، از پروردگار مهربان مسئلت داریم. ملتمس دعا
موسوی زاده
*و انّ لَیس للانسان الّا ما سعی و انّ سعیه سوف یری. قرآن کریم آیات 39و40 سورهِ نجم.
برچسب ها : شب قدر ماه رمضان سنت الهی
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- سخنگوی اتحادیه اروپا: امیدواریم دیپلماسی هستهای با ایران بهزودی احیا شود
- توییت جدید رهبر انقلاب به زبان عبری:تمام سران باندتروریستی صهیونیستی باید محاکمه شوند
- مرکل خواستار گفتوگوی اوکراین و کشورهای غربی با روسیه شد
- مقام روسی : توافقنامه همکاری راهبردی روسیه و ایران حوزه دفاعی و امنیتی را نیز شامل می شود
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند