راوی گفت: ناتوانی در برابر سارقان منهول های فاضلاب در اهواز تا کی ادامه خواهد داشت؟
انتظار از مردم برای رعایت الگوی مصرف برق منطقی باشد
مدیر عامل توانیر هشدار داده مشترکان برق که بیش از الگو مصرف می کنند باید مصارف خود را کنترل و بهتر است پایین تر از الگوی مربوطه مصرف داشته باشند تا مشمول پاداش و رایگان شدن قبوض شوند کما اینکه سال گذشته با اجرای این طرح 40 درصد مشترکان خانگی 2200 میلیارد تومان پاداش صرفه جوئی دریافت کردند.
وی راه هایی برای کنترل و جلوگیری از مصرف بالای برق ارائه داده که از آن جمله تنظیم کردن درجه ترموستات یخچال و فریزر، کم باز کردن درب یخچال، تعویض به موقع لاستیک درب یخچال و فریزر و کنار هم نچیدن غذا در یخچال ، تمیز کردن یخچال بخاطر برفک زدن و .. حالا چطور یک خانواده معمولی که از اصول فنی نگهداری یخچال و فریزر اطلاع ندارد بتواند این نکات را رعایت کند. مدیر عامل محترم توانیر باید پاسخگو باشد و ای کاش در کنار طرح های ارائه شده طرحی هم بنام مشاور رایگان برای رفع مشکلات وسایل برقی خانگی در نظر گرفته می شد. ضمنا با گرم شدن هوا مدت هاست در اهواز و برخی شهرهای دیگر استان کولرها روشن شده در حالیکه هنوز در اولین ماه فصل بهار قرار داریم و تعرفه تابستانی شامل حال مردم نمی شود. توصیه دیگر مدیر عامل توانیر این است که مردم از وسایل برقی مثل یخچال و فریزر که مقداری فرسوده و قدیمی شده اند، استفاده نکنند و عجیب است که ایشان نمی داند همه دوست دارند وسایل خانه خود را نو کنند اما توان مالی این کار را ندارند و گرنه بخاطر مصرف بالای آنها هم که شده مایل اند هر چه زودتر کالای نو خریداری کنند اما دریغ از جیب و کارت خالی!
چرا استاندار برای پایان دادن به نابسامانی شورای شهر اهواز اقتدار نشان نمی دهد؟
بعید بنظر می رسید که بلبشو و نابسامانی شورای شهر اهواز در سال جدید ادامه داشته باشد و تصور این بود که استاندار اقتداری از خود نشان دهد و به این وضع پایان دهد اما چنین نشد و برعکس اعضای موافق ماندن شهردار مقتدرانه با غیبت خود مانع از به حد نصاب رسیدن اولین نشست شورا شدند تا ثابت کنند کسی جلودارشان نیست. البته حمایت وزیر کشور از آقایان در این ایستادگی تاثیر فراوان دارد و چه بسا کوتاه آمدن نماینده عالی دولت در استان هم به همین دلیل است.
شاید چنین وضعیتی را تا حالا هیچ شورایی در کشور نداشته است و معلوم نیست تا کی باید شهر معطل این لج بازی ها بماند آثار استمرار این وضع در شهر کاملا پیداست و نمونه آن تخریب جدول های میادین و برخی بلوارها در شب عید و رها کردن آنها بحال خود و عمل نکردن به وعده های سامان دادن ورودی های شهر و باقی ماندن سد معبرها و تلمبار شدن زباله ها در محله ها و... است از حال و روز وضع داخلی شهرداری هم خبر نداریم و مسلما <شهردار>ی که منتظر است تکلیفش معلوم شود و انگیزه ای برای ادامه کار ندارد بیشتر از هر زمان دیگر به شهر و شهرداری لطمه وارد می کند که بهتر است یا شورا بیش از این خود را از اعتبار نیاندازد یا استاندار بمنظور پایان دادن به این اوضاع و احوال چاره جوئی کند.
شورای نظارت بر مهدکودک ها مانع اجحاف به پدرمادرها شود
بسیاری از والدین که کودک مهدکودکی دارند از شهریه های بالای آن ها شکایت دارند چون هر سال بر میزان این شهریه ها اضافه می شود این در حالی است که آموزش و پرورش نظارت بر حسن انجام مقررات و تعیین و اخذ شهریه مهدکودک ها را بر عهده شورای برنامه ریزی و نظارت تعلیم و تربیت کودک در سطح استانها و کارگروه شهرستانها محول نموده و انتظار می رود این شورا در خوزستان و بخصوص در اهواز مانع از اجحاف مهدکودک هایی که تعرفه های تعیین شده را رعایت نمی کنند، بشود.
ناتوانی در برابر سارقان منهول های فاضلاب در اهواز تا کی ادامه خواهد داشت؟
مدتی است یکبار دیگر منظره زشتی که سال هاست در محله ها و مناطق شهر چشم ها را آزار می دهد بیشتر از گذشته دیده می شود و آن دیدن شاخه های درخت در فاضلاب ها بجای درب منهول هاست که معنی آن سرقت این درب هاست. حالا معاون شرکت آب و فاضلاب خوزستان در این باره گفته: در سه سال گذشته 11 هزار درب منهول شبکه فاضلاب خوزستان به سرقت رفته است . وی توضیح داده درب های بتنی یا کامپوزیت تهیه شده که به لحاظ مالی ارزش چندانی ندارند و چند پرونده سرقت درب منهول در دستگاه قضائی دنبال می شود و افرادی زندانی شده اند. عباسیان این را هم تایید کرده که سرقت درب منهول در اهواز و برخی از شهرهای استان بالا بوده که علاوه بر ایجاد مشکل برای شهروندان هزینه های هنگفتی برای آبفا به همراه دارد.
خیلی عجیب است که دستگاه های مسئول از حل معضلی که یک سرقت به حساب می آید. عاجز باشند در حالی که معلوم است این درب های سرقت شده کجا فروخته می شوند و ردیابی مسیر مربوطه یعنی ضایعاتی ها و جائی که ذوب می شوند مشخص است. اگر هم به گفته معاون شرکت آب و فاضلاب پرونده هایی در این باره در دستگاه قضائی دنبال می شود بهتر است نتیجه آن اطلاع رسانی شود تا شاید تاثیری در کاهش این سرقت ها داشته باشد. شاید هم نحوه برخورد با سارقان بازدارنده نیست.
ماهیت شهاب سنگ دیده شده در آسمان خوزستان مشخص نیست
ویدئوئی در فضای مجازی که توسط مردم گرفته شده شی ء نورانی و در حرکت را در آسمان اهواز (مرز ایران و عراق ) را نشان می دهد که البته هنوز ماهیت آن مشخص نیست اما برخی منابع خبری اعلام کرده اند که این جسم شهاب سنگ بوده که علاوه بر آسمان ایران و کشور عراق در کویت و عربستان هم دیده شده است.
شهاب سنگ یا آسمان سنگ یک تکه جامد بازمانده از جرم هایی مانند یک دنباله دار سیاره یا شهاب واره است که توانسته پس از گذر از جو و تاب آوردن بازخورد این گذر بر روی سطح زمین یا یک سیاره دیگر فرود آید.
روزانه حدود 50 تن شهاب سنگ به درون جو زمین می آید.
برچسب ها : سارق فاضلاب اهواز خوزستان