شماره خبر : 31880
منتشر شده در مورخ : ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
ساعت : 20:15
راوی گفت: استاندار تازه کار هم اگر قاطع عمل کند، موفق خواهد بود

راوی گفت: استاندار تازه کار هم اگر قاطع عمل کند، موفق خواهد بود


استاندار جدید مازندران در کمتر از 10 روز پس از قبولی مسئولیت، قاطعانه پی گیر مهمترین موضوع زیست محیطی استان شد و دستور داد ( نه اینکه بگوید ضرورت دارد و از این حرفها) نیروگاه زباله سوز به عنوان مهمترین طرح در مدیریت پسماند و مقابله با چالش های زیست محیطی سریعاً به مرحله اجرایی برسد. وی به شهردار و اعضای شورای شهر ساری دستور داد تا با همکاری و مشارکت همه جانبه با پیمانکارهرچه سریعتر زباله سوز تکمیل و به مرحله بهره برداری برسد.  ‌استاندار همچنین به شهرداری تکلیف کرد که هر گونه اختلافات مالی یا حقوقی شرکت پیمانکار زباله سوز با شهرداری ساری حل و فصل شود و شهرداری باید جوابگو باشد و تابلو پیشرفت روزانه زباله سوز ساری از امروز باید روشن شود و معاونت عمرانی باید تکمیل هر چه زودتر این طرح را روزانه رصد کند. به اعتقاد استاندار جدید مسئولان با داشتن اختیارات لازم باید مسائل منطقه خودشان را حل و فصل کنند و ارجاع مسائل ساده قابل حل به جلسات استانداری، نشانه ضعف مدیران شهرستانی است.
به این میگویند مدیریت قاطع چون اگر قرار باشد مسئولان و شوراهای شهر یک استان در انجام وظایفشان قوی عمل نکنند، همان بهتر که استاندار برای آنها تقسیم کار و برای انجام کار ضرب الاجل تعیین کند و از آن ها بخواهد روزشمار فعالیت ها را نصب کنند و ای کاش در استان ما هم استاندار چنین سیاستی را اعمال می کرد تا شاید ضمن تکمیل پروژه هایی که از 15 سال پیش به سرانجام نرسیده اند، از این پس هم مسئولانی که وظایفشان را به خوبی انجام نمی دهند و برای هر کاری چشم به کمک های استانداری دارند، جای خود را به نیروهای فعال بدهند.
قفل مترو، کی باز شد که اثری از آن نمی بینیم؟ 
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفته <در تمام ابعاد توسعه حوزه حمل و نقل و ترافیک، گام های عملیاتی برداشته شده و به این صورت قفل مترو باز شد.> حالا این قفل چطور باز شده که همچنان خبری از عملیاتی و فعال شدن کارگاه های قطار شهری نیست، سوالی است که باید آقای معاون آن را روشن کند.
سازمان های نظارتی از ورود روغن های خوراکی غیر قابل مصرف جلوگیری کنند
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از توقیف یک محموله 44 هزار تنی روغن خوراکی غیر قابل مصرف در بندر شهید رجائی به ارزش 70 میلیون یورو خبر داده و گفته برای مدیران متخلف از باب ترک فعل، پرونده قضائی تشکیل شده است. ‌به گفته وی این روغن ها در قالب 3 محموله به بندر شهید رجائی وارد شده که دو محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است و جالب این که وارد کننده روغن ها شرکت بازرگانی دولتی است.
البته این وضعیت ورود روغن غیر قابل مصرف، سابقه دارد کما این که دو سال پیش هم محموله های سه کشتی وارد بندرعباس شدند و بعد گفتند بخشی از این محموله وارد بازار شد، که نتایج چند بار فرایند نمونه گیری از این محصولات در آزمایشگاه های رسمی کشور، همه یکی بود : < این روغن ها به دلیل فاکتورهای باقیمانده سموم کشاورزی، غیر قابل مصرف هستند.> حالا هم باید دعا کنیم، قاطعیت رئیس کل دادگستری هرمزگان مانع از وارد شدن این روغن ها به بازار شده باشد. ضمناً اگر چنین محموله هایی که قابل مصرف نیستند به موقع کشف و ضبط نشوند واقعاً فاجعه غذایی پیش می آید، بنابراین سازمان غذا و دارو و شرکت بازرگانی دولتی هم باید در باره چنین محموله هایی جوابگو باشند، هم ببینند چنین تخلف هایی ریشه در کجا دارد و از تکرار آن جلوگیری کنند.
ببینید تخفیف هتل های ایرانگردی با جیب بازنشستگان هم خوانی دارد؟ 
طی تفاهم نامه ای که میان صندوق بازنشستگی کشوری با گروه هتل های ایرانگردی و جهانگردی به امضا رسید مقرر شده که این هتل ها در سراسر کشور، خدمات اقامتیو پذیرائی خود را با تخفیف به بازنشستگان ارائه کنند. اقدام خوبی است به شرطی که بازنشسته با حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بتواند از عهده همان هزینه تخفیف شده، برآید، بنابراین بهتر است ضمن اعلام فهرست هتل های ایرانگردی و جهانگردی در سراسر استان ها، مبالغ و میزان هزینه ها برای بازنشستگان اطلاع رسانی شود تا ببینند با جیب و بودجه آنها هم خوانی دارد یا نه؟ 
مشوق های فرزندآوری کارساز نبوده کارشناسان علت یابی کنند
رئیس نظام پزشکی گفته : با گذشت سه سال از اجرای قانون جمعیت و حمایت از خانواده، نرخ رشد جمعیت هنوز هم کاهشی است. به گفته وی برای پنجره جمعیتی یک فرصتپنج تا شش ساله داریم و اگر در این پنج سال نتوانیم شاهد تولد سه فرزند توسط زنان ایرانی باشیم، زنان نسل بعد باید برای خروج از این بحران، هر کدام پنج فرزند به دنیا بیاورند.
به این ترتیب ثابت می شود و باید قبول کرد که اولویت دادن برای تسهیلات مسکن، مشوق های اقتصادی، تسهیلات آموزشی و شغلی و حتی خرید خودرو باعث ترغیب خانواده ها به فرزندآوری نشده و اگر هم خانواده هایی دارای فرزند بیشتری شده اند اغلب از قشر مرفه نیستند و در نتیجه برای تربیت و پرورش و تامین هزینه ها، مشکل دارند، ضمن این که در مواردی مشوق ها محقق نشده اند و کارشناسان مربوطه باید در سیاست های فرزندآوری تجدید نظر کنند.  ‌
نکته مهم در این مورد که قابل اشاره است این است که نباید بخاطر اجرای قانون جمعیت تن به افزایش نوزادهای ناسالم داد و مشاوره و آزمایش های زمان بارداری را باید جدی گرفت و فرزندآوری به هر قیمت مد نظر نباشد.

برچسب ها : حمل و نقل و ترافیك شهرداری اهواز رئیس نظام پزشكی قانون جمعیت