
متخصص قارچشناسی پزشکی؛ خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد
یک دکترای تخصصی قارچشناسی پزشکی گفت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمیتواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه لطفعلی، با تاکید بر اینکه حرارت و پخت نمیتواند سموم موجود در قارچهای سمی را از بین ببرد، افزود: هرگز با جوشاندن، سرخ کردن و یا حرارت دادن، از سمیت قارچ کم نمیشود.
وی با بیان اینکه برخی از این قارچهای سمی عوارض پوستی هم به دنبال دارند، گفت: حتی دست زدن به قارچهای سمی هم میتواند موجب مسمومیت افراد شده و عوارض مختلفی به دنبال داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: افراد به طور جد از کندن قارچ در طبیعت و حتی دست زدن به آن خودداری کرده و به هیچ وجه قارچ فلهای و یا بسته بندی شده بدون آرم سلامت را خریداری نکنند.
لطفعلی درباره قارچهای که در کارخانهها تولید میشوند نیز توضیح داد: این قارچها در شرایط خاصی تولید، استریل و شستو شو میشوند ضمن اینکه در روند تولید تکنیکهای برای از بین بردن سموم شیمیایی قارچ استفاده میشود و با شست و شوی معمولی قارچها قابل استفادهاند.
وی تاکید کرد: به زمانی که از آخرین سمپاشی تا برداشت محصول در مزرعه باید سپری شود دوره کارنس گفته میشود؛ در این بازه زمانی سموم شیمایی تجزیه شده و به حد قابل قبولی میرسد که کمترین آسیب را برای سلامت فرد دارد بنابراین سپری شدن این دوره مهم است.
لطفعلی با بیان اینکه حد مجاز و استانداردی برای سمزدایی قارچهای کارخانهای وجود دارد، ادامه داد: اگر سموم از حد مجاز استاندارد پایینتر و یا در سطح استاندارد باشند و مکانیسمهای استریل به درستی انجام شود، قارچهای کارخانهای با شست و شوی معمولی قابل استفاده خواهد بود.
این متخصص قارچشناسی پزشکی افزود: افراد در صورت نیاز میتوانند قارچهای صنعتی تولید کارخانه که دارای نشان و برچسب سلامت هستند را خریداری کنند.
برچسب ها : قارچ پرورش قارچ مسمومیت
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- اعطای وام به خیرین برای نصب سلولهای خورشیدی بر بام مدارس/ بهسازی ۱۱۰ هزار کلاس در پروژه مهر
- چگونه صفحه نمایش گوشی هوشمند خود را بدون آسیب رساندن به آن تمیز کنیم؟
- پاسخهای علمی درست به باورهای تغذیهای نادرست؛ آیا بستن شکم با پلاستیک در حین ورزش موجب چربیسوزی میشود
- غربالگری هپاتیت در معتادان تحت درمان از اواخر شهریور / دارو و درمان رایگان هپاتیت در کشور
- بنای تاریخی «سهگوش»، خانه خلاق دانشگاه شهید چمران اهواز میشود
- رئیس حفاظت محیط زیست هویزه مطرح کرد: ادامه آتشسوزی در بخش عراقی هورالعظیم/ هشدار حریق در بخش ایرانی در صورت رها نشدن آب از سد کرخه
- خوزستان؛ قطب ملی تولید گلهای شاخهبریده در کشور
- معاون اداره کل راه و شهرسازی استان خبر داد: واگذاری زمین به ۱۵۸۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در خوزستان
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟